• Klippegrave i Tana Toraja på Sulawesi
  • Smukke ristmarker i Tana Toraja på Sulawesi
  • Tarsier, også kaldet spøgelsesabe, i Tangkoko National Park på det nordlige Sulawesi
  • Snorkling i Bunaken National Park ud for det nordlige Sulawesi

Kompromisløst eventyr på Sulawesi

17 dage med spektakulær natur, spændende folkeslag og enestående snorkling, 17 dage fra 26.000 kr.

Glæd jer bl.a. til:

Kanotur ved kalkstensklipper og cykeltur gennem landsbyer

Den spektakulære Toraja-kultur i højlandets jungleklædte bjerge

Storslåede begravelsesritualer og grave i klipper og træer

Vandreture langs risterrasser, i junglen og til toppen af vulkan

Paradisstrande og sublim snorkling ved Bunaken Island

Læs mere

Oplev noget af Østens smukkeste natur, bedste snorkling og mest spændende kultur med fascinerende begravelsesritualer og grave på klipper, i grotter og i træer. Tag på cykeltur gennem landsbyer og på junglevandring til spøgelsesaberne.

En rejse, hvor alle sanser pirres

Denne rejse til Sulawesi i Indonesien er en af de rejser, hvor alle sanser og hele ens syn på liv og død bliver pirret og udfordret. Rejsen består af to dele, det sydlige og det nordlige Sulawesi med fly mellem de to meget forskellige eventyr.

I får indblik i en kultur meget langt fra vores egen, og I kommer ud i en natur både over og under havoverfladen, som er intet mindre end mageløs. Fra vulkanens top over junglens spøgelsesaber til koralrevenes farverige fisk.

Natureventyr og gravkamre på det sydlige Sulawesi

På jeres rejse til Sulawesi oplever I en magisk rundrejse på det sydlige Sulawesi med noget af Østens smukkeste natur. I skal på kanotur, trekke langs rismarkerne og besøge lokale familier. Ved Tana Toraja, hvor I har hele 4 overnatninger, oplever I den fascinerende kultur med spektakulære begravelsesceremonier.

Spøgelsesaber og snorkeleventyr på Sulawesi

På anden del af jeres rejse til Sulawesi kan I glæde jer til en uges store naturoplevelser på det nordlige Sulawesi.

I skal på cykeltur gennem landsbyer og rismarker, bestige Mahawu-vukanen, bade i varme kilder, vandre i junglen i Tangkoko nationalparken med naturguide blandt næsehornsfugle og spøgelsesaber og opleve fantastisk snorkling ved tropeøen Bunaken Island.

Hoteller og homestay udvalgt for beliggenhed

I skal bo på homestay i junglen og ellers overnatte på 3* hoteller med god beliggenhed. Det er muligt at opgradere strandopholdet til slut, men ellers ligger hotelvalget fast.

Program

Dag 1
Afrejse

I rejser til Indonesien fra Danmark og lander på Sulawesi dag 2.

Dag 2-9
Natureventyr og klippegrave på det sydlige Sulawesi

I bliver budt velkommen i lufthavnen og kørt til jeres hotel i Makassar. De kommende dage skal I på en magisk rundrejse på det sydlige Sulawesi med noget af Østens smukkeste natur.

I skal på kanotur langs lodrette kalkstensbjerge og trekke langs rismarkerne. I besøger lokale fiskere og landmænd, og oplever Tana Torajas kultur med spektakulære begravelsesceremonier, som jeres guide vil forsøge at få jer med til.

For at I kan få det fulde udbytte ved Tana Toraja, har I hele 4 overnatninger her. Mindre vil være synd, når I er rejst så langt og har adgang til alle de utrolige oplevelser her. 

I vil se afdødes kister hænge uden på klippebjerge, være hugget ind i huller i bjerge og også ind træer. Og kommer inden for i grotter fyldt med knogler og kranier.

Dag 9
Det ene eventyr slutter. Det næste begynder

I bliver kørt til lufthavnen i Makassar, hvorfra I flyver til Manadao - hovedbyen på det nordlige Sulawesi. Ved ankomst i Manado, står vores lokale samarbejdspartner klar til at byde jer velkommmen til et nyt eventyr.

Dag 9-16
Spøgelsesaber og snorkeleventyr på det nordlige Sulawesi

De næste dage byder på et nyt eventyr på det nordlige Sulawesi med spøgelsesaber, snorkeleventyr og meget mere.

I skal på cykeltur gennem de lokale landsbyer og til den store vulkansø Tondano. I vil bade i varme kilder og komme på en relativt let vandretur til toppen af Mahawu-vukanen, før rejsen går til guidede vandreture og ophold på homestay i regnskoven. Her skal I opleve nationalparken Tangkoko med et utroligt fugle- og dyreliv med bl.a. de små spøgelsesaber.

Til sidst venter afslapning på stranden og sublim snorkling på tropeøen Pulau Bunaken, hvor I har 3 overnatninger på et lille bungalowhotel i en tropisk have ud til stranden.

Dag 17
Hjemkomst til Danmark

Den sidste dag på jeres eventyr på det nordlige Sulawesi bliver I kørt i lufthavnen, hvorfra I flyver mod Danmark, hvor I lander dag 17.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person

Kompromisløst eventyr på Sulawesi
RejseperiodeDobbeltEnkelt
22.09.17 ‑ 06.12.1825.000‑27.00039.000‑41.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Margit Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Vores rejserådgivere hjælper gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra jeres ønsker. Ring på nedenstående nummer og spørg efter Margit
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige. RING vedr. priser over jul og nytår.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Visum til Indonesien
  • Drikkepenge