• Vandfald i Rincon de la vieja national park, Costa Rica
 • Farvestrålende Tukan, Costa Rica
 • Rygende krater af Poas vulkanen, Costa Rica

På eventyr i Costa Rica

10 dages adventurerejse, fra 15.500 kr.

Glæd jer til:

Et eventyr i en mindre, international gruppe

Uforglemmeligt trek rundt om vulkanen Arenal

White water rafting, ridning, sejlture og varme kilder

På hesteryg i tågeregnskoven i Monteverde

Stillehavsstrandene i Manuel Antonio

Læs mere

Oplev Costa Ricas højdepunkter på en aktiv rundrejse med G Adventures og en gruppe på maks. 15 personer. En rejse til Costa Rica for de eventyrlystne, der vil tæt på lokalsamfund og natur.

Har I kun begrænset tid er dette turen for jer, da I når alle de mest kendte steder på 10 dage. Rejsen kan eventuelt forlænges med et individuelt arrangement eller med en anden adventurerejse, f.eks. i Panama eller Guatemala.

Oplevelser og lokalkolorit

Vulkaner, regnskov, palmestrande og rigt dyre- og fugleliv er nogle af de store naturoplevelser på rejsen, hvor der er lagt vægt på masser af aktiviteter og forskellige fine udflugtsmuligheder.

Rejsen henvender sig til unge af sind og eventyrlystne, der vil tæt på lokalsamfund og natur. Transport er med offentlig bus, båd og van, og indkvartering er på hyggelige 2-stjernede pensioner og mindre hoteller med lokalkolorit.

Lille international gruppe

G Adventures, Nyhavn Rejsers canadiske samarbejdspartner, har mange års erfaring med rejser i denne verdensdel. I rejser med en engelsktalende turleder i små grupper på max. 15 deltagere, (gennemsnitligt 10). Sammensætningen er international, hvilket giver mulighed for at møde ligesindede eventyrere fra alverdens lande.

Vær opmærksom på at nogle udflugter er inkluderet, mens andre vælges og tilkøbes på stedet for at kunne imødekomme alle deltageres interesser.

Vi planlægger jeres flyrejse, så I ankommer på det tidspunkt, der passer jeres bedst. Fremme på hotellet får I anvisning på, hvornår I møder jeres rejseleder og resten af gruppen, der bor på samme hotel.

Program

Dag 1
Hovedstaden San José

Ankomst San José. Resten af dagen på egen hånd. Om aftenen velkomstmøde på hotellet for gruppen.

Dag 2-3
Arenal-vulkanen

La Fortuna, for foden af Arenal-vulkanen, er den perfekte base for at gå på opdagelse i og omkring vulkanen, som byder på masser af aktiviteter.

Tag et uforglemmeligt trek rundt om Arenalvulkanen, ledsaget af lydene fra aberne i trækronerne over jer.

Andre mulige aktiviteter man kan vælge mellem inkluderer white water rafting, ridning, en båd tur i Caño Negro Naturreservatet eller en afslappende badetur i de nærliggende varme kilder.

Dag 4-5
Monteverde

I rejser med jeep, båd og bus på og langs Arenal-søen, hvorefter I ankommer til den kølige bjergluft i tågeregnskoven Monteverde. Her tager I en 2 timers guidet tur på hesteryg og tilbringer et par dage i dette vidunderlige område.

Inkluderet i opholdet er et besøg i Santa Elena Cloud Forest Reserve, et sandt paradis for fugleentusiaster.

Andre mulige aktiviteter er at gå på opdagelse på hængebroer, en sommerfuglefarm og køre i tovbane mellem trækronerne.

Dag 6-7
Stillehavsstrandene i Manuel Antonio

Quepos, Costa Ricas bedst kendte strandresort, indbyder til ren afslapning og livsnydelse. Manuel Antonio Nationalpark er kun få minutter væk og berømt for sine hvide sandstrande og overflod af dyreliv.

Den tropiske vegetation, det bakkede landskab og det gode stisystem byder på superb vandring og dyreliv, mens det varme turkise vand er ideelt til svømning, snorkling, havkajak, boogie boarding og surfing.

Dag 8
San José

En lokal bus bringer jer tilbage til San José, hvor I nyder den sidste aften i byen.

Dag 9-10
San José - Danmark

Afrejse fra San José med ankomst dag 10.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person

På eventyr i Costa Rica, 10 dage med G Adventures
RejseperiodeDobbeltEnkelt
26.09.17 ‑ 31.12.1815.000‑17.00015.000‑17.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Vores rejserådgivere hjælper gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra jeres ønsker. Ring på nedenstående nummer og spørg efter Mathias
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige. RING vedr. priser over jul og nytår.

Inkluderet

 • Fly København - San Jose t/r
 • Skatter og afgifter
 • Transport med offentlige busser, mini van og båd
 • 8 overnatninger på 2* hoteller med lokalkolorit og rimelig komfort
 • Ridetur ved Monteverde og guidet besøg i Elena Reserve
 • Transport fra lufthavnen ved ankomst
 • Engelsktalende rejseleder

Ikke inkluderet

 • Rejseforsikring, vi anbefaler Gouda eller Europæiske rejseforsikring
 • Transport til lufthavnen ved afrejse
 • Øvrige udflugter, der ikke er nævnt i tekst
 • Måltider - beregn 270-375 USD

Bemærk

 • Afrejse muligt fra Billund, Århus, Ålborg og Rønne mod tillæg på ca. 1500 kr. excl. taxes for separat billet

Extra info

Pris, hvis du rejser alene

G Adventures giver mulighed for, at man kan rejse alene, men alligevel nøjes med at betale samme pris pr. person som par. Det forudsætter dog, at man deler værelse med en anden i gruppen – altid af samme køn! Man kan også bestille enkeltværelse, men det er til forhøjet pris.