• Charlotte Amalie på St. Thomas
 • Stranden ved Caneel Bay, St. John i Dansk Vestindien
 • Gå en tur på en af de skønne strande ved Caneel Bay, St. John i Dansk Vestindien
 • Aftenstemning ved stranden på Caneel Bay, St. John i Dansk Vestindien

Dansk historie og luksuriøs strandferie

9 dage på St. Thomas og St. John i Dansk Vestindien fra 19.000 kr.

Glæd jer til:

Seværdigheder og Charlotte Amalie på St. Thomas

Levn fra kolonitiden og taxfree shopping

Secret Harbour 3+*, St. Thomas. Lejlighed ved stranden

St. Johns National Park, historie og smukke strande

Luksuriøst hotelophold på Caneel Bay 5*, St. John

Læs mere

Kombinér historiske seværdigheder på St. Thomas med luksuriøs strandferie på det enestående Caneel Bay 5* på Dansk Vestindiens smukkeste ø, St. John.

Se de kulturelle perler fra den danske kolonitid på St. Thomas, og afslut rejsen med fredfyldte dage i eksklusive omgivelser på den smukkeste ø i Dansk Vestindien: St. John.

St. Thomas – Dansk Vestindiens livligste ø

St. Thomas er en naturskøn ø med bjerge, frugtbare dale og lækre paradisstrande, bl.a. Magens Bay, som anses for at være én af de smukkeste i Caribien.

Hovedbyen Charlotte Amalie byder på hyggelige restauranter i de små gader med de danskklingende navne. Her er god taxfree shopping og ikke mindst spændende levn fra kolonitiden.

Gå f.eks. på opdagelse i Fort Christian eller se Crown House, hvor Peter von Scholten boede, inden han blev generalguvernør. Hvis I har tid, så tag svævebanen op til Paradise Point, og oplev den smukkeste solnedgang over byen og bugten.

Secret Harbour 3+*

På St. Thomas skal I bo i en dejlig lejlighed på Secret Harbour 3+*, som ligger direkte til stranden i Nazareth Bay. Kun få minutters gang fra den hyggelig by Red Hook. Secret Habour har bl.a. pool, tennisbaner og dykkercenter. Lejlighederne har fuldt udstyret køkken med mulighed for selv at kokkerere, hvis restauranten ikke frister under ferien.

Det tropiske paradis – St. John

St. John er den mindste, men ubetinget smukkeste ø i Dansk Vestindien med frodig natur og fabelagtige strande i små palmefyldte bugter.

Tilbage i 1950' erne opkøbte Laurance Rockefeller St. John og fredede det meste af øen, inden familien forærede det hele til den amerikanske stat. 60 % af øen er nationalpark med tæt, grøn vegetation overalt.

De nordlige kyster prydes af den ene fabelagtige bugt efter den anden med kridhvide strande og turkisblåt hav, der indbyder til en frisk dukkert, snorkling eller dykning. Blandt de mest unikke strande er Trunk Bay og Caneel Bay, der hører til blandt de mest berømte i verden.

Caneel Bay 5*

I dette tropiske paradis ligger det luksuriøse resort, Caneel Bay 5*. Kendt blandt de kendte og kun besøgt at ganske få danskere.

Hotellet har en ekstavagant og afslappet indretning, hvilket også afspejles i de smukke værelser. Glæd jer til bl.a. 7 private strande, 11 tennisbaner, 3 restauranter, spa m.m.

Helt i pagt med stedets stil og ånd findes der heller ikke TV eller telefon på værelset. Her vægtes nemlig privatlivets fred, den sublime service, beliggenhed og gastronomi særdeles højt.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person

5 nætter på Secret Harbour, St Thomas og 3 nætter Caneel Bay, St John
RejseperiodeDobbeltEnkelt
30.10.1718.000‑20.00028.000‑30.000
31.10.17 ‑ 20.12.1722.000‑24.00035.000‑38.000
21.12.1726.000‑28.00043.000‑45.000
31.12.1724.000‑26.00037.000‑39.000
01.01.18 ‑ 31.03.1826.000‑30.00043.000‑48.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Charlotte Schou

Få hjælp til rejsen

Vores rejserådgivere hjælper gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra jeres ønsker. Ring på nedenstående nummer og spørg efter Charlotte Schou
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige. RING vedr. priser over jul og nytår.

Inkluderet

 • Fly København – St. Thomas t/r
 • Samtlige lufthavnsskatter og afgifter
 • 5 nætter på Secret Harbour 3+*, St. Thomas
 • 3 nætter på Caneel Bay 5*, St. John inkl. morgenmad
 • Transport fra lufthavnen til Secret Harbour og til havnen i Charlotte Amalie
 • Bådoverfart mellem St. Thomas og St. John t/r med Caneel Bays eget skib
 • Transfer retur til lufthavnen

Ikke inkluderet

 • Rejseforsikring. Vi anbefaler Gouda og Europæiske
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA

Bemærk

 • Afrejse fra dansk provins muligt mod tillæg
 • Hver år har Caneel Bay lukket i en begrænset periode. I 2015 og 2016 vil det være fra 26. august til og med 31. oktober