Kontakt Nyhavn Rejser

I kan google jer til meget...

Men at tale med en, der selv har prøvet det, I nu drømmer om at opleve, giver jer sikkerhed for de bedste råd. Lad os planlægge jeres næste rejse og få alle de store og små tips, der gør rejsen unik. Så er I godt på vej mod de største oplevelser. 

Ring til vores rejserådgivere eller benyt kontaktformularen nedenfor. 

Telefon

33 18 88 54

Åbningstider

Mandag-fredag: kl. 09:30 - 16:30
Lørdag: kl. 10.00-13.30
Søndag: Lukket

I er velkommen til personligt møde, ring og bestil tid.

Hvis I er ude og rejse og har akut brug for hjælp

Hvis I er ud og rejse og har brug for akut hjælp i helligdagende kan I benytte jer af vores 24 timers nødtelefon tlf: +45.72 17 01 05.

Bemærk, at nødtelefonen er forbeholdt nødtilfælde, der ikke kan vente til normal åbningstid, eksempelvis ved problemer med fly eller ligende.

Nødtelefonen besvares af vores samarbejdspartner Travel Support, og ved henvendelse bedes I altid have jeres sagsnummer parat (anført øverst på jeres rejseplan.) 

Vi anbefaler altid at I i første omgang kontakter vores lokale samarbejdspartnere, da de oftest kan løse problemerne bedst. Nummeret til dem finder I i jeres rejsepapirer på jeres personlige rejsesite.

Vi besvarer e-mail henvendelser inden for 24 timer på alle hverdage.
 

Opgiv venligst et tidspunkt inden for vores åbningstid
Afrejse

KONTAKT VORES 24 REJSEKONSULENTER

De rejser og ruter, I ser her på hjemmesiden, er kun forslag. Alle rejser kan tilpasses jeres ønsker. Derfor kan I ikke købe online, men kun efter at have talt med en rejsekonsulent. Det er jeres sikkerhed for, at rejseforslaget tager højde for alt det, der er vigtig for jer. KONTAKT OS PÅ TELEFON 33 188 854 33 188 854