Kontakt Nyhavn Rejser

Faste åbningstider

Mandag-fredag: kl. 09.30 - 16.30
Lørdag: kl. 10.00 - 13.30
Søndag og helligdage: Lukket

Møder uden for de faste åbningstider

Foretrækker I at tale med os uden for vores faste åbningstider, kan I bestille et telefonisk møde mandag til torsdag mellem 16.30 og 20.00. Kontakt os et par dage i forvejen, så vi kan arrangere, at I taler med en rejserådgiver med de rette kompetencer.
 
I er også meget velkommen til at bestille et personligt møde. Vi sætter stor pris på at møde jer! Godt nok lever vi i en digital alder, men når vi mødes ansigt til ansigt, lærer vi hinanden endnu bedre at kende og får en dybere forståelse for jeres ønsker og behov. Personlige møder kan arrangeres mandag til torsdag i tidsrummet 09.30 til 19.00 samt fredag og lørdag inden for vores faste åbningstider.
 

Book et møde

 
 

Kontaktdetaljer 

Telefon

33 18 88 54

Email

travel@nyhavn.dk 

 

Få en skræddersyet rejseplan

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I udleveret en skræddersyet rejseplan, hvor vi viser jer, hvordan I bedst får jeres rejsedrømme til at gå i opfyldelse. Rejseplanen indeholder et detaljeret dag til dag-program samt opgørelse over flyafgange, hoteller og oplevelser på hele turen.
 
Vi udarbejder rejseplanen ud fra en grundig dialog med jer om jeres ønsker og behov og lægger den op på jeres personlige, online rejsesite, så I nemt kan tilgå alle informationer og rejsedokumenter.
 
Udfyld formularen herunder, så kontakter vi jer med henblik på at få jeres personlige rejseplan sat sammen. 

 

Opgiv venligst et tidspunkt inden for vores åbningstid
Afrejse

KONTAKT VORES 24 REJSEKONSULENTER

De rejser og ruter, I ser her på hjemmesiden, er kun forslag. Alle rejser kan tilpasses jeres ønsker. Derfor kan I ikke købe online, men kun efter at have talt med en rejsekonsulent. Det er jeres sikkerhed for, at rejseforslaget tager højde for alt det, der er vigtig for jer. KONTAKT OS PÅ TELEFON 33 188 854 33 188 854