Hale Pau Hana Resort

Du er her

Hale Pau Hana Resort 3*, Maui - Kihei

Dejlige lejligheder med havudsigt - direkte til en pragtfuld sandstrand

Pool og strand ved Hale Pau Hana Resort, Maui, Hawaii

På sydkysten af Maui direkte ud til en af øens absolut bedste og fineste sandstrande ligger det dejlige Hale Pau Hana Resort med 2- og 3-værelses lejligheder. 

Alle lejligheder har udsigt over det smukke Stillehav og er velegnet for både par og familier. I kan nyde de mest fantastiske solnedgange fra jeres store altan eller terrasse, og alle lejligheder har eget køkken, så I kan kokkerere … om ikke andet så jeres kaffe og te.

Den lokalt ansvarlige er dansk!

En unik charme ved Hale Pau Hana Resort er, at alle lejligheder er privatejet og derfor individuelt indrettet.

Lejlighed, Hale Pau Hana Resort

At bo i en privat sommerbolig er forbundet med en særlig hygge. For os i Nyhavn Rejser er det desuden et ekstra plus, at den lokalt ansvarlige er dansk.

Her er lille pool, og I bor i lokalområdet Kihei fyldt med hygge og med en fantastisk strand. Restauranter, barer og butikker er i gåafstand fra lejlighederne.

Servicekontoret på Hale Pau Hana hjælper gerne med at arrangere f.eks. helikopterture, snorkel- og dykkerture, dybhavsfiskeri og meget andet.

Lejlighederne:

Er individuelt indrettede, alle med moderne køkkener, telefon, satellit tv, video/DVD, air condition, loft vifte, vækkeur, hårtørrer samt strygejern.

Solnedgang ved Hale Pau Hana Resort, MauiDet bedste af det bedste er den ultimative udsigt over stranden og havet fra lejlighedernes altaner eller terasser.

Øvrigt:

Swimmingpool og internet adgang. Restauranter, barer og butikker findes i gå afstand fra hotellet. Servicekontoret på Hale Pau Hana er behjælpelig med at arrangere f.eks. helikopter ture, snorkel- og dykkerture, dybhavsfiskeri og meget andet.