• Kridhvide strande på Mexicos caribiske kyst
 • Snorkling blandt farverige fisk og koralrev i Mexico
 • Skildpadde i havet ved Mexico
 • Solnedgang over Chichén Itzá i Mexico
 • Flamingoer i Mexico

Natureventyr og paradisøer i Mexico

Mayapyramider, bungalows på stranden og smuk natur, 14 dage fra 22.000 kr.

Glæd jer til:

Bungalows på stranden i Tulum og på Isla Holbox

Snorkling på koralrev og svømmetur i underjordisk grotte

Flyd ad mayaernes handelskanaler gennem mangroven

Kolonitidens stemningsfulde Valladolid

Mayaernes pyramider: Chichén Itzá og Cobá

Læs mere

Bo på bungalowhotel ud til en af verdens smukkeste strande, Tulum i Mexico, og på afslappede Isla Holbox. Oplev Isla Mujeres, naturreservatet Sian Ka'an og mayaernes pyramider i junglen. Og nyd at slentre rundt i maleriske Valladolid. 

Denne rejse til Mexico byder på en vidunderlig balance af natur, kultur og afslapning. 

En af verdens bedste strande i Tulum

I starter ved en af verdens bedste strande, Tulum, der er 10 km strand med sand fint som mel ud til Det Caribiske Hav. Her er ægte bountystemning krydret med hyggelige restauranter og små bungalowhoteller. Vi har udvalgt Hip Hotel Tulum 3* med bungalows lige ud til stranden. Glæd jer. 

Natureventyr på Isla Contoy og på Yucatán

Fra Tulum skal I på tur til UNESCO-beskyttede Sia Ka'an, hvor mayaernes gamle handelskanaler flyder gennem mangroven. I sejler gennem naturparadisten og flyder ad kanalerne tilbage. Her er et rigt fugleliv og spændende levn fra de indianske kulturer. 

Senere på jeres rejse vil I se flere sider af Yucatáns forunderlige natur. I vil gå eller cykle gennem junglen og svømme i en underjordisk grotte, en cenote. 

Mayakultur og kolonitid på Yucatán

Selvfølgelig skal I også stifte et spændende bekendtskab med mayaernes fascinerende tempelkomplekser: Cobá i junglen og et af verdens syv nye vidundere, Chichén Itzá med den berømte Kulkulcan-pyramide. 

Lidt byliv af mest charmerende slags bliver der også tid til, når I udforsker stemningsfulde Valladolid. Som base i Valladolid har vi valgt Hotel El Meson del Marques 3* i en smuk bygning fra 1700-tallet. 

Afslappede Isla Holbox

Jeres rejse til Mexico slutter på Isla Holbox. Transport sker med golfbil eller på cykel, og livet går primært med sol, sand og snorkling. Her har vi fundet smukke Villas Flamingos 3* opkaldt efter øens mange flamingoer. Hotellet ligger ud til stranden og er fyldt med Mexicos caribiske sjæl fra palmebladstage til farverige hængekøjer. 

Alt i denne rejse til Mexico kan naturligvis tilpasses jeres ønsker. Tal med jeres rejserådgiver om netop det, I drømmer om at opleve i Mexico.

Program

Dag 1
I rejser til Mexico

Hip Hotel Tulum, MexicoI rejser til Mexico om formiddagen. Efter flyskifte undervejs lander I ved Cancún, den største by på Yucatán-halvøen. Nyhavn Rejsers lokale repræsentant byder jer velkommen, og sammen kører I 1½ time sydpå til Tulum. Nu er det blevet aften lokal tid. Det er et godt tidspunkt at ankomme, da I er naturligt trætte efter rejsen, så det er nemt at komme ind i den lokale rytme trods jetlag. 

Men mon ikke I lige skal have tæerne i det fine sand en gang og nyde det første møde med det mexicanske køkken, før sengen kalder? 

 

Hip Tulum 3*

I skal bo 5 nætter på Hip Hotel Tulum, der har en vidunderlig stemning og blot 22 hyggelige værelser. I har terrasse eller balkon med stole og bord – og også en hængekøje, så I kan tage en ægte mexicansk siesta. Hip Hotel Tulum har restaurant med skøn udsigt over vandet og strandbar med dejlig loungestemning.

Dag 2-5
Tulums paradisstrand og natureventyr i Sian Ka'an

At vågne op den første morgen i Tulum er vidunderligt. I ser jer lidt om i det dejlige værelse. Og går så ud for at se solen, det hvide sand fint som mel, de elegante fregatfugle på patrulje over jer og de spøjse pelikaner, der slår ned i det turkisblå vand. 

En god morgenmad. Og så bare dase og nyde livet. Bade. Snorkle. Gå en tur langs den 10 km lange strand. Udforske nogle af de mange små restauranter. Og måske tænke lidt over, hvad dagene ellers skal bringe. Der er mange udflugtsmuligheder, hvis I kan løsrive jer fra strandlivet. En er dog planlagt på forhånd …

Flyd ad mayaernes kanaler gennem mangroven 

I skal opleve det store UNESCO-beskyttede naturreservat Sian Ka’an. Se mayaernes arkæologiske levn, sejle i mangroven og flyde ad mayaernes gamle handelskanaler omgivet af enestående fugleliv.

Dag 6
Mayakultur og natur på Yucatán

Svøm i en fantastisk cenote under ferien i MexicoDet er altid svært at sige farvel til paradisstranden ved Tulum, så lad det være et på gensyn, når I bliver hentet om morgenen. I skal videre til den charmerende og smukke by Valladolid inde i land på Yucatán, og I skal opleve en masse på vejen. 

Bestig Cobá-pyramiden og svøm i underjordisk flod

Yucatán-halvøen i Mexico er meget mere end vidunderlige strande. I kører af sted med en privat guide på en spændende udflugt med kultur og natur på Yucatán. Oplevelserne går både i højden og under jorden. 

I skal opleve Yucatáns højeste pyramide, Nohoch Mul, i det store tempelkompleks Cobá. I går eller cykler gennem junglen for til sidst at bestige pyramiden. Glæd jer til at stå på toppen og nyde den fantastiske udsigt. 

Hvis I får varmen på vej op, savner I måske stranden, men fortvivl ikke. I skal nemlig videre til en af Yucatáns mange cenoter. Det er en grotte dannet af en af Yucatáns mange underjordiske floder. I kan svømme i cenotens klare vand. En helt speciel naturoplevelse.

el Meson del Marques 3*, Valladolid

I er fremme i Valladolid midt på dagen, hvor I bliver kørt til jeres hotel, El Meson del Marques. Her skal bo 2 nætter. Hotellet, der ligger i en bygning fra 1700-tallet tæt på det historiske centrum i Valladolid, er fyldt med autentisk charme. Her er samtidig en af byens bedste restauranter. I spiser i den smukke og stemningsfulde gårdhave med søjlegange og rislende fontæne. Om eftermiddagen vil I kunne tage en svalende dukkert i hotellets pool.

Dag 7
Smukke Valladolid

Den farverig by Valladolid, Yucatán, MexicoDagen er afsat til at udforske Valladolid. I kan slentre eller cykle rundt og nyde smuk og farverig arkitektur fra den spanske kolonitid. Oplev det gamle kloster San Bernardino de Siena og katedralen San Gervacio på zocaloen, og se også nærmere på den lokale shopping. 

Vil I gerne se flere fugle, er der kun 1½ times kørsel stik nord fra Valladolid til fiskerbyen Rìa Lagartos i Reserva de la Biosfera Ría Lagartos. Her kan I opleve store flokke af flamingoer og også alligatorer. På vej dertil ligger endnu et af Yucatáns mange store tempelkomplekser fra Mayariget, EK Balam.

Dag 8
Verdensunderet Chichén Itzá

Chichen Itza, Yucatan, MexicoI bliver hentet tidligt af jeres private guide for at køre ca. 45 min. til det store tempelkompleks Chichén Itzá, der er på listen over verdens 7 nye vidundere. Når I ikke får lov til at snue længe, er det for at kunne være ved Chichén Itzá fra morgenstunden før alle busserne fra Cancún og Playa del Carmen. 

Kulkulcan-pyramiden i Chichén Itzá

Chichén Itzá er en stor mayaby med templer, boldbaner, offerbrønde, observatorium og ikke mindst den berømte Kulkulcan-pyramide. Man kan kun forundres over, at det har været muligt at skabe dette sted, der havde sin storhedstid i år 900-1.200. Efter et par timers rundvisning er der lidt tid på egen hånd, hvis I ønsker det. 

Derefter fortsætter I ca. 2½ timer til Chiquila. Og nej, der skal ikke være fest. Det staves Tequila. Chiquila er en havneby i det nordlige Yucatan, hvorfra I sejler et kvarters tid over til Isla Holbox. Når I er på øen, tager hotellets personale imod jer i havnen og kører jer til hotellet. 

Villas Flamingos 3*, Isla Holbox

I skal slappe af under den mexicanske sol på Villas Flamingos. Hotellet byder på ægte mexicansk charme direkte til stranden. Her er også en stor pool, og de mange hængekøjer inviterer til en velfortjent siesta ude over vandet eller i palmernes skygge.

Dag 9-12
Flamingoer, varme og smukke solnedgange

Hotel Villas Flamingos Holbox, ægte mexicansk charme direkte til stranden på naturskønne Isla HolboxHotel Villas Flamingos Holbox har sit navn efter de mange flamingoer, der lever ved Isla Holbox. Øen er en del af naturreservatet Yum-Balam, der har været underlagt streng naturbeskyttelse siden 1994. Inde på land er kun en håndfuld varebiler til det mest nødvendige, ellers foregår transport med cykel eller golfbil. Alle veje er af sand eller grus. Ude i havet kan I møde delfiner, djævlerokker og skildpadder. Er I her i perioden fra juni til primo september, kan I svømme med hvalhajer

Men nok vigtigst af alt: Her er de mest vidunderlige strande, en afslappet stemning og masser af mexicansk sol. Her er mange flere muligheder for at nyde den smukke natur:

 • Tag på kanotur
 • Tag med på sejltur omkring øen og til nærliggende mindre øer
 • Tag på fisketur – både de store fisk og de mindre
 • Rid en tur langs stranden
 • Lej en golfbil og kør på eventyr på Isla Holbox
 • Nyd en massage i hotellets spa
Dag 13-14
Hjem fra rejse til Mexico

Den lille havn og hyggelige restauranter, butikker og barer langs stranden på Isla Mujeres i MexicoI har oplevet mayaernes store pyramider, Yucatán-halvøens underjordiske grotter og tætte jungle, fugleparadiset Isla Contoy, charmerende Isla Mujeres, smukke Valladolid, 10 km paradisstrand i Tulum … og meget mere. Nu er det tid at vende hjem fra jeres rejse til Mexico.

I tager en golfvogn til båden, der sejler jer til Chiquila. Her står Nyhavn Rejsers samarbejdspartner klar til at køre jer i lufthavnen. I lander i Danmark dag 14. Og her er mange klar til nye rejser til Mexico. Der er så meget at se i det store land.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person

Natureventyr og paradisøer i Mexico
RejseperiodeDobbeltEnkelt
30.09.17 ‑ 16.12.1721.000‑24.00028.000‑31.000
17.12.17 ‑ 23.12.1724.000‑27.00031.000‑36.000
24.12.17 ‑ 31.12.1728.000‑30.00040.000‑42.000
01.04.18 ‑ 15.04.1824.000‑27.00032.000‑36.000
16.04.18 ‑ 25.06.1821.000‑23.00027.000‑29.000
26.06.18 ‑ 14.08.1824.000‑26.00030.000‑33.000
15.08.18 ‑ 31.10.1821.000‑23.00027.000‑30.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Vores rejserådgivere hjælper gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra jeres ønsker. Ring på nedenstående nummer og spørg efter Mathias
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige. RING vedr. priser over jul og nytår.

Inkluderet

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring

Bemærk

 • Rejsen starter på Hip Hotel Tulum der bør bestilles i rigtig god tid, særligt i højsæsonen. Forvent et tillæg på mindst 3.000 kr. pr. person for alternative 3* bungalowhoteller. 

Hip Hotel Tulum bør bestilles i rigtig god tid, særlig i højsæsonen. Forvent et tillæg på mindst 2.500 kr. pr. person for alternative 3* bungalowhoteller.