• Soveværelset i jeres Race Track Deluxe-værelse på Yas Hotel Abu Dhabi
 • Yas Hotel Abu Dhabi set fra havnefronten på Yas Island i Abu Dhabi
 • Race Track Deluxe-værelse på Yas Hotel Abu Dhabi

Yas Hotel Abu Dhabi, Abu Dhabi

Futuristisk hotel på Yas Island, tæt på 3 forlystelsesparker

Hotelbygningen dekoreres med lys på Yas Hotel Abu Dhabi
Læs mere

Yas Hotel Abu Dhabi er et ikonisk hotel på Yas Island. Perfekt til jer, der ønsker farve og kulør på rejsen til Abu Dhabi. Ferrari World, Yas Water World og Warner Bros Studios venter lige om hjørnet.

Formel 1-bane foran Yas Hotel Abu DhabiTæt på Abu Dhabis ikoner

Hovedstaden i de Forende Arabiske Emirater, Abu Dhabi, er på mange måder frontløber, når det kommer til Mellemøstens udvikling og forlystelsesmuligheder. Når I bor på Yas Hotel, er det præcist den oplevelse i får. Hotellet ligger nemlig ikke bare i hjertet af den verdenskendte Formel 1-bane, men har et futuristisk design, der gør det til et arkitektonisk vartegn for Abu Dhabi. Indenfor er designet ligeså kreativt med nytænkning af linjer og farver, der gør jeres ophold til en unik oplevelse.

Og så gør det vel intet, at Ferrari World, Yas Water World og Warner Bros Studios venter lige om hjørnet? Der er gratis transport fra hotellet til forlystelsesparkerne. Der er heller ikke lang kørsel til Abu Dhabis centrum for shopping og det kendte Louvre kunstmuseum.

Swimmingpool på Yas Hotel Abu DhabiPool, strand eller spa?

I skal naturligvis også slappe af på jeres ferie til Abu Dhabi, og det er der rig mulighed for på Yas Hotel. På tagterrasserne finder I byens nok bedste udsigt, og her ligger de to store poolområder, det ene for børn og familier og det andet forbeholdt voksne. Har I mere lyst til sand og hav, bringer fem minutter i en lokal taxa jer til den gyldne strand på Yas Island.

Trænger I til forkælelse, så læg vejen forbi hotellets spa, der tilbyder massage, bodyscrubs, sauna, dampbad og meget mere.

Yas Hotel Abu Dhabi set fra havnefronten på Yas Island i Abu DhabiGode restauranter og barer

Yas Hotel har både gode restauranter og barer. Morgenen starter med et stort udvalg i brunchbuffeten, mens I senere på dagen kan smage på det italienske køkken i Amici eller det indiske køkken i Angar. Besøg også Latituide og Longitude på tagterrassen for internationale retter, snacks og drinks.

Soveværelset i jeres Race Track Deluxe-værelse på Yas Hotel Abu DhabiModerne værelser med udsigt

De 499 værelser og suiter på Yas Hotel Abu Dhabi varierer fra 54 til 409 m2. Hvor meget plads har I brug for? Store gulv til loft-vinduer sørger for masser af lys dagen igennem, og I har en dejlig lille balkon eller terrasse, med udsigt til Formel 1-banen og lokalområdet. Hertil kommer de mange detaljer og moderne faciliteter.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.