• Verdens største indlandsglejster, Perito Moreno i Argentina
 • Tretået dovendyr, Costa Rica
 • Stranden i Rio De Janeiro i Brasilien
 • Regnskoven i Amazonas, Brasilien

Derfor med Nyhavn Rejser til Syd- og Mellemamerika

Håndplukkede eventyr fra Ildlandet over Amazonasjunglen til Galápagos

Når I rejser til Syd- og Mellemamerika med Nyhavn Rejser, er I sikre på kvaliteten til mindste detalje. Nyd håndplukkede hoteller og lodges, udvalgte udflugter og gennemtænkte ruter. Få inspiration til en rejse skræddersyet efter jeres drømme.

Saline Lagoon, ChileForskellen ligger i holdning og ekspertise. Og ikke mindst i vores egen passion for at tage på unikke rejser i Syd- og Mellemamerika.

Vi finder det, I ikke finder

Når Nyhavn Rejsers Syd- og Mellemamerikaeksperter rejser ud, søger de konsekvent det unikke. Den lille lodge med særlig charme og beliggenhed. Den engagerede guide, der ikke bare viser seværdigheder frem, men også har et mål med det og er en god fortæller. Den særlige rute væk fra de mange og om bag facaden af det land eller den by, I besøger.

Lama ved Machu Picchu i PeruSamtidig finder vi oplevelser, I måske aldrig har hørt om. Inkastien i Peru er jo legendarisk. Men rejser I med børn, skulle I måske tage et kig på rafting på floden i dalen. Og hør, hvor det er bedst at sandboarde i ørkenen. 

De små ting gør den store forskel

Rækken af eksempler er lang. Men vi skal nok begrænse os her. I vil mærke det, når I taler med jeres rejserådgiver. 

Kom tæt på dyrelivet på Galapagos om bord på Coral - et førsteklasses ekspeditionsskibMen tag f.eks. Galápagos. Jo mindre båd, jo større oplevelse. Så enkelt er det. I skal kunne gå ind i små bugte og havne. Det betyder måske også en højere pris, men er det virkelig her, der skal spares?

På samme måde, hvis I skal opleve tango i Buenos Aires. Der er store steder med masser af komfort, farverige drinks og god plads til alle turistbusserne på parkeringspladsen. Og så er der de ydmyge, hvor de lokale kommer. Hvor de danser, fordi de elsker det – ikke fordi de bliver betalt for det. 

På 3-dages ekspeditionen til Bolivias saltørken, gejsere, vulkaner og turkise søer har I fx privat chauffør/guide, som sørger for, at I får mest optimale ud af turen. Og tiden er jeres helt egen.

Canopy Suite på Pacuare Lodge i Costa RicaHåndplukkede hoteller i Syd- og Mellemamerika

Vi udvælger hoteller og lodges i Syd- og Mellemamerika med samme entusiasme og nidkærhed fra centrum af storbyer til langt ude i junglen. Ofte er hotellet i sig selv jo en del af oplevelsen. 

Tag f.eks. Nayara Springs ved Arenal-vulkanen i Costa Rica. I kunne bo billigere hos naboen. Men går I ad hængebroen over kløften videre til Nayara Springs, kommer I tættere på frodigheden og længere væk fra almindeligheden. I får en bedre rejse. Simpelthen. 

Mount Fitz Roy i Patagonia i ArgentinaSkræddersyede rejser til Syd- og Mellemamerika

Tal med vores rejserådgivere om en skræddersyet rejse til Syd- og Mellemamerika. Hør om pulserende storbyer, tæt jungle, gigantiske gletsjere, vandreture og sejlture, skønne madoplevelser og udflugter til vingårde. 

Tænk ikke i lande, men i oplevelser. Amazonas kender f.eks. ikke til landegrænser. Bjerglandskaberne og de forrevne kyster i Patagonien heller ikke. Nej, start med, hvad I drømmer om. Så finder vi sammen ud af resten.

>> Se vores spændende rejser til Syd- og Mellemamerika her

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.