• Llao Llao Resort, Golf & Spa, Bariloche, Argentina
 • Lobbyen i Llao Llao Resort, Golf & Spa, Argentina
 • Spil golf i fantastiske omgivelser ved Llao Llao Resort, Golf & Spa, Argentina

Llao Llao Resort, Golf & Spa, Bariloche, Argentina

Ikonisk luksusresort i hjertet af Argentinas alpeland

Pool med udsigt på Llao Llao Resort, Golf & Spa, Argentina
Læs mere

Få steder i Argentina, om nogen, kan prale af en så sublim beliggenhed som Llao Llao Resort, Golf & Spa ved alpebyen Bariloche. Her finder I tidløs luksus og et væld af aktiviteter på forreste række til et af Argentinas smukkeste naturområder. Og så finder I en af verdens bedste golfbaner.

Llao Llao Resort, Golf & Spa, ArgentinaLlao Llao Resort, Golf & Spa - midt i naturen

Lige siden dørene åbnede for første gang i 1940, har det stilfulde alperesort Llao Llao Resort, Golf & Spa været et fyrtårn for eksklusiv rekreation i hele Sydamerika. Det historiske luksusresort ligger ikke alene i hjertet den betagende nationalpark Nahuel Huapi - det ligger hævet over søbredden på en halvø, omgivet af dybblå vande, frodige øer og sneklædte Andesbjerge. Placeringen er ganske enkelt sublim.

Spa på Llao Llao Resort, Golf & Spa, ArgentinaMulighederne er så godt som endeløse på Llao Llao Hotel & Resort, Golf & Spa: Opvarmede pools ude og inde, spa, spillerum, fitnesscenter med instruktører, fem restauranter og flere cafeer, mountainbiking, vandreture, cykelture, rafting, kano, kajak, windsurfing, optimistsejlads, fluefiskeri, tennis, bueskydning, legeland for børn og meget mere. Læg dertil en 18 hullers golfbane, som regnes blandt de bedste i verden.     

Lobbyen i Llao Llao Resort, Golf & Spa, ArgentinaArgentinas grand old lady

Llao Llao Resort, Golf & Spa er et af de mest ikoniske og velkendte resorts i denne del af verden. Hotellets varme og elegante indretning kombinerer moderne luksus med den gamle verdens tidløse klasse, og sender jer tilbage til en tid, hvor stilfulde aftenselskaber blev afrundet med en sherry og cigar ved ildstedet eller et glas portvin over kortspillet.  

De mørke trævægge, klassiske møbler, smukke lysekroner, jagttrofæer og rigt dekorerede tapeter sætter den helt rigtige stemning til sødmefulde dage i den friske Andesluft. Udenfor viser blide havelandskaber jer vej til resortets utallige tilbud - fra tennisbaner til opvarmede pools med skønne udsigter til Nahuel Huapi-søens blå vande og Andesbjergene.  

Spil golf i fantastiske omgivelser ved Llao Llao Resort, Golf & Spa, ArgentinaFriluftsliv og seriøs selvforkælelse

Nahuel Huapi er Argentinas ældste nationalpark og regnes for et landets mest tillokkende naturområder. På Llao Llao Resort, Golf & Spa, har I det perfekte afsæt til at udforske de skønne omgivelser – til vands og til lands. I kan f.eks. begynde dagen med en fredfyldt kajaktur på de spejlblanke vande, cykle en smuk tur i skoven eller fluefiske - og slutte eftermiddagen af med golf og sundowners under de sneklædte bjerge.   

Børneklub på Llao Llao Resort, Golf & Spa, ArgentinaResortet tilbyder et væld af aktiviteter til børn og voksne – fra yoga, massage og tangoundervisning til aktive og kreative legeklubber for børn i alle aldersgrupper. For de mere konkurrencelystne, arrangerer resortet en række turneringer i forskellige sportsgrene, men der er også rig mulighed for at finde ro og velvære i mere stilfærdige aktiviteter – f.eks. i spaen, på det hyggelige bibliotek eller i bridge salonen.

Asador Criollo, restaurant på Llao Llao Resort, Golf & Spa, Bariloche, ArgentinaSmagen af Patagonien og cocktails ved søbredden

I har flere restauranter, barer og cafeer at vælge mellem. På den varme og stemningsfulde Patagónia Restaurant kan I nyde et bredt udvalg af internationale og argentinske retter i mere uformelle og familievenlige omgivelser, mens Asador Criollo præsenterer jer for Argentinas hæderkronede grilltraditioner – helstegt patagonisk lamb er en af husets specialiteter.

På golfbanen, finder I den stilfulde Club House, hvor I kan nyder sandwiches, kager og drinks, mens resortets Winther Garden byder på frokoster og High Tea om eftermiddagen. Har I lyst til noget stærkere, kan I finde vej til Moreno Bar ved søbredden, som sørger for skønne cocktails med solnedgang over søen. 

Deluxe Morena Lake Royal Suite på Llao Llao Resort, Golf & Spa, ArgentinaStort udvalg af værelser og suites på Llao Llao Resort

Der er 205 forskellige værelser at vælge mellem på resortet – og en privat chalet ved søbredden. Værelserne fordeler sig mellem Rooms, Studios og Suites, og mange af dem har udsigt til søen og bjergene. 

Superior Lake Room, Llao Llao Resort, Golf & Spa, Argentina

I den gamle Bustillo fløj fra 1940, finder I de oprindelige klassiske værelser med mørke træfarver, uldtæpper, blomstertapeter og traditionelle møbler. I Moreno fløjen, som blev tilbygget i 2008, er indretningen ligeledes stilfuld, men mere nutidig. Alle værelser på resortet har Wi-Fi, minibar og TV.

Hør med jeres personlige rejserådgiver, om hvilke værelsestype, der passer jer bedst.  

Skisport om vinteren

Afhængig af vejret, varer skisæsonen omkring Nahuel Huapi fra cirka midt Juni til midt Oktober. I denne periode forvandles Llao Llao Resort, Golf & Spa til et skiresort med direkte forbindelse til det nærliggende skiområde ved Mount Catedral.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.