• Palacio Duhau - Park Hyatt, Buenos Aires, Argentina
 • Salon Cristal på Palacio Duhau - Park Hyatt, Buenos Aires, Argentina
 • Den indendørs pool på Palacio Duhau - Park Hyatt, Buenos Aires, Argentina

Palacio Duhau - Park Hyatt, Buenos Aires, Argentina

Urokkelig klasse og moderne kant i hjertet af det gamle Buenos Aires

Den smukke have på Palacio Duhau - Park Hyatt, Buenos Aires, Argentina
Læs mere

Palacio Duhau - Park Hyatt ligger på den mest ikoniske allé i hjertet af Buenos Aires' fornemme Recoleta-kvarter. Det stilfulde hotel kombinerer ubesværet moderne kant med den gamle verdens ro og selvsikre klasse.

Den smukke have på Palacio Duhau - Park Hyatt, Buenos Aires, ArgentinaBo midt i mondæne Recoleta i Buenos Aires

Historiske Recoleta er Buenos Aires fra sin mest stilfulde og mondæne side. Med sine store byhuse, palæer, parker, ambassader og luksushoteller, emmer kvarteret af antik charme, sofistikeret klasse og alt som rimer på Buenos Aires' Belle Époque. Midt i det hele, ligger det stilfulde Palacio Duhau - Park Hyatt på ikoniske Avenida Alvear, som bl.a. er kendt for sine mange haute couture-butikker og smukke Beaux-Arts arkitektur.

Inden for gåafstand finder I et væld af chikke butikker, restauranter og kunstgallerier, herunder Argentinas fremragende nationale kunstmuseum MNBA, som bl.a. gemmer på malerier af Goya, Rembrandt, Gaugain og Manet. I nærheden ligger også den verdensberømte boghandel El Ateneo Grand Splendid, som senest i 2019 blev kåret til verdens smukkeste boghandel af magasinet National Geographic. 

La Recoleta kirkegården i Buenos Aires i ArgentinaOg så er Recoleta selvfølgelig også hjemsted for en af verdens smukkeste kirkegårde, hvor bl.a. tidligere nobelpristagere, Napoleons børnebørn og den tidligere argentinske førstedame, Evita Peron, ligger begravet. Faktisk er op mod 100 af kirkegårdens 5.000 gravsteder – hvoraf en stor del mildest talt er grandiose – udnævnt til argentinsk nationalarv.

Salon Cristal på Palacio Duhau - Park Hyatt, Buenos Aires, ArgentinaAfslappet raffinement og selvsikker klasse

Palacio Duhau - Park Hyatt ligger i et nyklassisk palads i fransk stil fra slutningen af 1800-tallet. Og de smukke facader snyder ikke, for indenfor byder hotellets opulente marmorgulve, vægge af alabast, stilfulde møbler, moderne kunstgenstande og enorme krystallysekroner, velkommen til en verden, som på en gang føles opløftende og moderne, og samtidig omfavner jer med den gamle verdens ro og selvsikre klasse.

Den indendørs pool på Palacio Duhau - Park Hyatt, Buenos Aires, ArgentinaSpa og underjordisk kunst

Det elegante hotel balancerer alle steder mellem det uprætentiøse og sofistikerede – det viser sig ikke mindst i de mange diskrete detaljer og overraskelser, som I vil møde på jeres færden rundt: Fra den hengemte og grotteagtige spa til en underjordisk passage med skiftende moderne kunstudstillinger. Og så tilbyder hotellet både butler service, egen skrædder, konditori og blomsterhandel.    

Vinoteca på Palacio Duhau - Park Hyatt, Buenos Aires, ArgentinaArgentinsk gastronomi og italienske specialiteter

Palacio Duhau - Park Hyatt har tre restauranter, som spænder fra argentinsk cuisine med levende lys på Duhau Restaurante & Vinoteca på Restarant, til italienske specialiteter ”al fresco” på hotellets smukke terrasse hos Gioia Restaurante & Terraces. Og så finder I selvfølgelig også en stemningsfuld bar. 

Deluxe værelse med balkon på Palacio Duhau - Park Hyatt, Buenos Aires, ArgentinaStore værelser med panoramaudsigt

Hotellets 165 værelser kombinerer stilfærdigt klassiske møbler med enkle linjer og moderne kunst på væggene - det er stilfuld luksus helt efter bogen, med sans for detaljer og diskret elegance. Den enkle indretning og de store panoramavinduer giver luft og gør værelserne til luksuriøse åndehuller midt i storbyens mylder.  

Soveværelset i Alvear Suite på Palacio Duhau - Park Hyatt, Buenos Aires, ArgentinaVærelserne er fordelt på tre værelseskategorier: Rooms, Suites og Palace. Under alle kategorierne finder I forskellige værelsestyper. Hør med jeres rejserådgiver om, hvilke værelsestype, som passer jer bedst.

Alle værelser har aircondition, Wi-Fi, TV, morgenaviser, kaffemaskiner og Palace-værelser har også privat butler service.

Lasse Westh

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.