• Lobbyen på Palo Santo i Buenos Aires, Argentina
 • Palo Santo i Buenos Aires, Argentina
 • Pool og hot tub på Palo Santo i Buenos Aires, Argentina

Palo Santo, Buenos Aires, Argentina

Chikt designhotel i det hippe Palermo-kvarter

Palo Santo i Buenos Aires, Argentina
Læs mere

Palo Santos vertikale haver og godt 800 planter indrammer et stilfuldt interiør af argentinske kunstnere og internationale designikoner, og placerer det lille miljøvenlige byhotel på forkanten af det kreative og hippe Palermo Hollywood-kvarter.

Bueno Aires’ lystige Palermo kvarterI midten af storbyens kreative hjerte

Buenos Aires´ fashionable Palermo Hollywood-kvarter er kendt for sine mange natklubber, kunstgallerier, chikke butikker og smukke parker. Men først og sidst, er bydelen Argentinas madmekka. Området bugner ganske enkelt af madklubber, restauranter, vinbarer og de såkaldte parillas – traditionelle argentinske grillhuse. Fra hotellet har I bare 200 m til et af kvarterets livsnerver, Avenida Santa Fe, og 15 minutters gang til de brostensbelagte gader og fantasifulde butikker i Palermos charmerende Soho-kvarter.   

Nyd morgenmad eller en middag i Namida Restaurant i den udendørs have på Palo Santo, Buenos AiresGrønt design og afslappet atmosfære 

Palo Santo er et lille grønt åndehul midt i storbyen. Efter dagens forvildelser i Buenos Aires´ livlige gader, er det beroligende – og lidt befriende -  at vende hjem til den stilfulde oase med sine godt 900 hængende planter på facader og vægge, og en frodig og fredfyldt gårdhave, hvor dagens mange indtryk kan bundfælde sig. 

Lobbyen på Palo Santo i Buenos Aires, ArgentinaHotellet er designet efter det såkaldte LEED-standard, som sigter på at minimere husets miljøbelastning i form af bl.a. vand, varme- og strømforbrug. Det hele er tilsat et lyst og levende interiør med farverige malerier af den argentinske kunster Julieta Ascar, minimalistiske linjer og møbler af internationale stilikoner som japanske Isamu Noguchi, og designparret Charles og Ray Eames.   

Pool og hot tub på Palo Santo i Buenos Aires, ArgentinaTagterrasse med pool og japansk fusionskøkken 

På taget af Palo Santo, finder I en lille stemningsfuld solterrasse med liggestole, pool og jacuzzi. Her kan I lægge de ømme fødder i det varme vand, mens I nyder skumringen og ser lyset tænde over Buenos Aires.

I den stilrene og grønne gårdhave, sørger den anerkendte japanske restaurant Namida for sushi og spændende kulinariske oplevelser på tværs af de japanske og sydamerikanske køkkener – Namida er bl.a. kendt for sine argentinsk inspirerede Criollo wontons og byens bedste Ceviche.

Premium værelse på Palo Santo i Buenos Aires, Argentina24 Værelser – hør mere om mulighederne

Hotellets stilfulde og minimalistiske udtryk går igen på alle 24 værelser, som er lydisolerede og føles rummelige på grund af det enkle udtryk og de grønne balkoner. 

Der er fire værelseskategorier, Premium, Deluxe, Terrace Suite og Palo Santo Suite med spabad. Alle værelser har privat balkon, mini-vinkælder, aircondition, tv og Wi-Fi. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelsestype, som passer jer bedst.

Lasse Westh

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.