The Vines Resort & Spa, Mendoza, Argentina

Sødmefuld luksus i Mendozas skønne Uco Valley

Læs mere

Vin, gastronomi og seriøs selvforkælelse er omdrejningspunktet på The Vines Resort & Spa, hvor I bor i private luksusvillaer midt ude i Uco-dalens solrige vinmarker, omgivet af historiske vingårde og de dramatiske Andesbjerge.

Vinmarkerne omkring The Vines Resort and Spa, ArgentinaI hjertet af Mendozas vinland

The Vines Resort & Spa ligger i hjertet af den skønne Uco-dal, som lægger navn til nogle af Mendozas – og dermed Argentinas – allerbedste vine. Her, i skyggerne af den sneklædte vulkan Tupungato, er i naboer til nogle af Argentinas ældste og mest anerkendte vinhuse.

Tag til Mendoza og bo The Vines Resort and Spa, ArgentinaResortets luksuriøse villaer ligger spredt ud i et billedskønt landskab af private vinmarker og kanaler, omringet af de forførende Andesbjerge, som indbyder jer til uforglemmelige vandreture, rideture, fluefiskeri og andre store oplevelser under Mendozas himmel. Og så er jeres concierger lokale gauchoer, som sørger for kyndig vejledning og autentisk argentinsk stemning og gæstfrihed.

Nyd udsigten fra jeres terrasse i Two Bedroom Deluxe Villa, The Vines Resort and Spa, ArgentinaStilfuld luksus i pagt med vinlandet

Med sine lavtbyggede villaer i træ, sten og jordfarver, er The Vines Resort & Spa bygget til at falde naturligt og smagfuldt ind i vinmarkene og de landlige omgivelser. Men bag den diskrete og rustikke facade, gemmer sig ophøjet og stilren luksus ned til sidste detalje. Alt er holdt i naturfarver og det hele emmer bare af kvalitet og klasse. 

Nyd udsigten fra jeres tagterrasse på One Bedroom Deluxe Villa, The Vines Resort and Spa, ArgentinaFlere af resortets villaer samt restaurant og bar ligger ud til en lille aflang sø med betagende udsigter over vinmarker og Andesbjerge, mens den anden række af villaer er spredt ud langs en kanal med samme skønne udsigter. Fælles for det hele er gennemført design og masser af plads, sidstnævnte er der ikke sparet på – hverken når det gælder villaer, restaurant eller den perfekt placeret – og tempereret - pool med jacuzzi. 

Prøv yoga med udsigt til Andesbjergene på The Vines Resort and Spa, ArgentinaSpa, yoga og fitnesscenter hævet over vinmarkerne

Resortets stilfulde spa byder bl.a. på to indendørs og to udendørs massagerum, en privat have med meditative vandinstallationer, dampbad, sauna, luksuriøse badeværelser og en udendørs jacuzzi – og så tilbydes der yogatimer ved søen med udsigt til vinmarker og Andesbjergene.

Hævet over vinmarkerne, som et træskib over det grønne hav, er resortets fitnesscenter en oplevelse i sig selv. Her har I 275 m2 at boltre jer på – indendørs og ude på terrassen. Alternativt, kan I også løbe en smuk tur ude mellem vinrankerne – der er sørget for gode ruter, hvor I kan løbe uden hindringer.  

Oplev en grillmiddag af chef Francis Mallmann på The Vines Resort and Spa, ArgentinaRå gastronomi og sublim vinsamling

The Vines Resort & Spa huser også restauranten Siete Fuegos, som er et international trækplaster i sin helt egen ret. Den argentinske stjernekok Francis Mallmann er kendt verden over for sin kompromisløse og upoleret tilgang til madlavning. Omdrejningspunktet er argentinsk kød af ypperste kvalitet, langtidstilberedt over åben ild.

Nyd en grillmiddag på restauranten Siete Fuegos på The Vines Resort and Spa, ArgentinaOg opskriften er enkel: Sand, sten, blade, aske, glødende jern og masser af brænde. Tilsat de bedste råvarer fra egnen og rigtig god tid – alt sammen under åben himmel. Det hele kan I glæde jer til at nyde sammen med udsøgte vine fra resortets vinkælder, som gemmer på en formidabel samling af Argentinas bedste vine, og nogle spændende vine fra egne vinmarker.

Soveværelset i jeres One Bedroom Deluxe Villa på The Vines Resort and Spa, ArgentinaLuksusvillaer med store udsigter

De 22 luksusvillaer på The Vines Resort & Spa fordeler sig på tre kategorier: One Bedroom Villa, One Bedroom Deluxe Villa og Two Bedroom Delux Villa. Vi anbefaler One Bedroom Deluxe Villa, som byder på 176 m2 rendyrket luksus med vinduer fra gulv til loft, luksuriøse tekstiler i naturfarver, eget køkken med snacks og godter, spa-lignende badeværelser, indendørs og udendørs ildsteder, og store terrasser med enten badekar, mini-pools eller brusere. Nogle af villaerne har også soldæk på taget.

Hør mere om de forskellige villatyper hos jeres rejserådgiver.

Praktisk Information

Ingen børn under 12 år.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.