• Vietnam i farver

Afbestillingsgaranti hos Nyhavn Rejser

Ekstra tryghed - I kan afbestille jeres rejse og få penge tilbage uden spørgsmål

Drømmer I om en rejse, men holder I jer tilbage fra at få bestilt? Så tilkøb Nyhavn Rejsers Afbestillingsgaranti. Så kan I afbestille frem til 31 dage før afrejse uden at blive mødt af spørgsmål. 

Fortryd ned til 31 dage før afrejse

I får plads på de hoteller og oplevelser, I ønsker. I kan bestille udvalgte rejser hos Nyhavn Rejser med ekstra tryghed. Skulle I fortryde, undgår I med Nyhavn Rejsers Afbestillingsgaranti at miste alle pengene.

I bestiller jo ikke en rejse med henblik på at fortryde, men en Afbestillingsgaranti giver stor tryghed. Årsagen til at afbestille kan være en situation tæt på jer eller ude i verden. Det er ikke vigtigt, for vi spørger ikke. I bliver kun mødt af forståelse – både for situationen og for den skuffelse det vil være, ikke at komme af sted. 

Sådan fungerer det

I kan tilføje Nyhavn Rejsers Afbestillingsgaranti, når I booker jeres rejse. Tjenesten koster et gebyr på 495 kr. pr. person. Hvis I derefter afbestiller rejsen, får I hele rejsesummen tilbage minus gebyret og en selvrisiko. Selvrisikoens størrelse varierer alt afhængig af rejsens sammensætning og ligger i et interval mellem 1.000 kr. og 5.000 kr. Du vil blive oplyst om størrelsen på rejsens selvrisiko inden aftale om Afbestillingsgebyr bliver indgået.

Eksempel på Afbestillingsgaranti med en selvrisiko på 1.000 kr.: Hvis I booker en rejse til 25.000 kr. pr. person og derudover betaler 495 kr. pr. person for Afbestillingsgarantien og har en selvrisiko på 1.000 kr. pr. person, får I ved afbestilling tilbagebetalt 24.000 kr. pr. person.

Ingen besværlige regler 

Med en traditionel afbestillingsbeskyttelse skal I have f.eks. en lægeerklæring for at få penge tilbage for en rejse, I ikke længere kan eller ønsker at tage på. Med Nyhavn Rejsers Afbestillingsgaranti slipper I for besværlige regler. I kan afbestille uden krav om forklaringer eller dokumentation.

Afbestil frem til 31 dage før afrejse 

I kan afbestille rejsen helt frem til 31 dage inden afrejse. I skal bare kontakte jeres rejserådgiver, så hjælper vi. Hvis afbestillingen sker i sidste øjeblik uden for vores åbningstider, kan I kontakte os via vores nødtelefon på 21 23 84 09.

Kun på udvalgte rejser 

Bemærk, at I kun kan tilføje Afbestillingsgaranti på udvalgte rejser, som I booker hos Nyhavn Rejser. Tjenesten kan kun tegnes i forbindelse med selve bookingen – den kan ikke tilføjes senere. Rejser der er undtaget muligheden for Afbestillingsgaranti er f.eks. rejser over jul og nytår. Kontakt din rejserådgiver og hør om din rejse kan blive omfattet af Afbestillingsgarantien.

Erstatter ikke sygeafbestilingsforsikring

Nyhavn Rejser vil stadig råde jer til at tegne en normal sygeafbestillingsforsikring, som jo gælder helt op til rejsetidspunktet. Vi anbefaler Gouda. Sygeafbestillingsforsikringen vil i givet fald også dække udgift til Afbestillingsgaranti.

Vilkår

Følgende vilkår gælder for aftalen mellem Nyhavn Rejser A/S (Nyhavn Rejser), Folke Bernadottes Allé 7, 2100 København Ø (CVR nr: 15500999) og jer som rejsende, hvis I vælger at tilkøbe Afbestillingsgaranti. Læs for god ordens skyld nedenstående grundigt. 

1. Gebyr og selvrisiko

1.1    Gebyret for Afbestillingsgarantien er 495 kr. pr. person.

1.2    Ud over gebyret gælder en selvrisiko på 1.000 kr. til 5.000 kr. pr. person, hvis I vælger at gøre brug af jeres Afbestillingsgaranti og afbestille rejsen. Selvrisikoen beregnes ud fra rejsens sammensætning og vil blive oplyst inden køb af Afbestillingsgarantien.

2. Vilkår for Afbestillingsgaranti

2.1 Følgende er omfattet af Nyhavn Rejsers Afbestillingsgaranti

2.1.1 Nyhavn Rejsers Afbestillingsgaranti gælder for udvalgte rejser med fly, hotelbooking, udflugter, transport og ved leje af bil, som I booker hos Nyhavn Rejser.

Alle rejsende, som er omfattet af den bookede rejse, skal tegne Afbestillingsgaranti. Hvis der kun er booket hotel, behøver der ikke være tegnet Afbestillingsgaranti for børn under tolv (12) år, idet de i dette tilfælde er omfattet af værgens/den voksne rejsendes Afbestillingsgaranti.

2.1.2 Afbestillingsgarantien dækker jeres samlede rejseudgifter hos Nyhavn Rejser A/S ekskl. tilkøb som Afbestillngsgaranti og rejseforsikring. 

2.2 Gyldighed og betaling

2.2.1 Afbestillingsgarantien skal bookes og betales senest samtidigt med depositum for den rejse, som Afbestillingsgarantien gælder. Afbestillingsgarantien gælder kun for den rejse, som tjenesten er købt til. Afbestillingsgarantien kan kun tilkøbes til udvalgte rejser med udvalgte flyselskaber og hoteller på udvalgte destinationer oplyst af Nyhavn Rejser. 

2.2.2 Kvitteringen/kvitteringerne for jeres køb af rejse hos Nyhavn Rejser skal specificere, at Afbestillingsgaranti er blevet tegnet. Kvitteringen/Kvitteringerne bliver dermed et Afbestillingsgarantibevis, hvilket er nødvendigt for en gyldig afbestillingsbeskyttelse.

2.2.3 Afbestillingsgarantien begynder at gælde, når Nyhavn Rejser A/S har modtaget betaling for gebyret, og ophører med at gælde 31 dage før rejsen påbegyndes. Rejsen betragtes som påbegyndt på det tidspunkt, hvor det senest var muligt for den rejsende at tjekke ind til udrejsen i den aktuelle lufthavn. Det er ikke muligt kun at afbestille en del af en flyrejse (fx hjemrejse) ifølge Afbestillingsgarantien. Hvis Afbestillingsgarantien udelukkende gælder hotel, ophører Afbestillingsgarantien med at gælde 31 dage før det tidspunkt, da det tidligst ville være muligt at tjekke ind på hotellet.

2.2.4 Hvis rejsen omfatter en kombination af flere komponenter som rutefly, hotel, udflugter, transport og leje af bil, kan Afbestillingsgarantien kun benyttes under forudsætning af, at rejsen ifølge ovenstående ikke er blevet påbegyndt, eller at Afbestillingsgarantien ikke er ophørt for det første delmoment i rejsen. I de tilfælde Afbestillingsgarantien omfatter en kombination af rutefly, hotel og/eller lejebil, kan et enkelt produkt afbestilles i Afbestillingsgarantien. Afbestillingsgarantien er da opbrugt og gælder ikke for resterende produkter.

3 Afbestilling

3.1 Afbestilling skal foretages skriftligt til jeres rejserådgiver, der fremgår af jeres personlige rejsesite og rejsedokumenter eller via [email protected]. Hvis afbestilling sker i sidste øjeblik uden for vores åbningstider, kan I kontakte os via nødtelefonen på 21 23 84 09 og efterfølgende bekræfte skriftligt.

3.2 Aktivering af Afbestillingsgarantien vil gælde for alle deltagere på rejsen.

3.3 Tilbagebetaling sker i normalt inden for to (2) uger fra afbestillingen. Tilbagebetaling foretages sædvanligvis til samme betalingsmiddel, som blev anvendt ved betaling af rejsen.

4 Øvrigt

4.1 Nyhavn Rejsers Afbestillingsgaranti skal bestilles i god tro. Nyhavn Rejser forbeholder sig ret til ved mistanke om misbrug at nægte rejsende køb af Afbestillingsgarantien. Dine ufravigelige rettigheder som forbruger berøres ikke af Afbestillingsgarantien.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.