• Infinitypoolen på Jumeirah Port Soller Hotel & Spa, Mallorca
 • Slap af og nyd havudsigten fra liggestolene på terrassen tilhørende Perseus værelset på Verina Astra, Sifnos i Grækenland
 • Nyd solen fra en hængekøje på Sun Siyam Vilu Reef, Maldiverne

Bestil trygt nu!

Vi tilbyder pakkerejsegaranti: Få pengene tilbage, hvis Udenrigsministeriet fraråder jeres rejse

Køb en pakkerejse og få alle jeres penge refunderet såfremt Udenrigsministeriet fortsat fraråder rejser til destinationen 14 dage før afrejse*. Pengene refunderes senest 14 dage efter annulleringen.

Hos Nyhavn Rejser er I altid dækket af vores Pakkerejsegaranti, så I kan bestille jeres rejse med fuld tryghed. Og så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er ”med på sidelinjen”, hvis I får brug for det. Det gælder før, under og efter jeres rejse. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er en følelse af frihed. Uden bekymringer.

BESTIL TRYGT rejsen NU

Vi ønsker at stille jer bedst muligt. Derfor er I altid dækker af vores Pakkerejsegaranti, så I kan få pengene tilbage, såfremt Udenrigsministeriet 14 dage før afrejse fortsat fraråder rejser til destinationen.

Ofte skal rejser bookes i særdeles god tid, hvis I f.eks. vil sikre jer plads på toget på tværs af Canada, safari lodgen på den afrikanske savanne eller water villa’en på Maldiverne. Den sikkerhed giver vi jer, så I trygt kan bestille jeres drømmerejse nu. Vi har fokus på at tilbyde jer fuld tryghed og maksimal fleksibilitet - så I kan bestille jeres rejse uden at skulle bekymre jer om, at I ikke mister det indbetalte beløb.

I kan få svar på det – og mange flere spørgsmål her.

KAN I SELV VÆLGE AT FORTRYDE ET KØB?

Som en ekstra service tilbyder vi vores kunder at tilkøbe en Afbestillingsgaranti, som giver jer ret til at fortryde købet helt op til 31 dage før afrejse – uden spørgsmål fra os og uden I skal have nogen anden grund, end bare fordi…

Læs mere om Afbestillingsgaranti.

Hvor kan I rejse hen lige nu?

Vi opdaterer løbende vores overblik over Trygge Rejsemål, hvor I bl.a. kan se hvilke lande, der er åbent (eller har regioner åbne) netop nu. Husk også altid at holde jer opdateret på Udenrigsministeriet anbefalinger, som I kan se her. Ring til vores rejserådgivere - de følger situationen tæt, og sidder klar med tips og rådgivning. Vi hjælper jer altid med at tjekke følgende:

 • Indrejserestriktioner og evt. karantæneregler ved indrejse
 • Karantæneregler og -anbefalinger ved hjemkomst (I kan også læse mere HER)
 • Forsikring, der dækker smitte med Covid-19 (vi anbefaler Gouda Rejseforsikring). Både ifm. afbestilling, hvis man smittes inden afrejsen og en rejseforsikring, der dækker, hvis I smittes under rejsen. Tjek gerne først, om jeres egen forsikring dækker.

Specielt for ikke-vaccinerede

Selvom I ikke er vaccineret, kan I som udgangspunkt stadig rejse indenfor EU. Det kræver blot en negativ test inden afrejse.

Vil I rejse udenfor EU kræver mange lande, at I er vaccinerede for at undgå karantæne. Der findes dog nogle lande, som tager i mod ikke-vaccinerede, herunder Maldiverne, Mexico og Tanzania.

VI REFUNDERER INDEN FOR 14 DAGE

Lige siden Covid-19 satte en stopper for rejser, har vi refunderet vores kunder senest 14 dage efter deres rejse blev annulleret. Og det bliver vi ved med. Det betyder, at såfremt jeres rejse (mod forventning) skulle blive aflyst, så refunderer vi naturligvis alle pengene.

VIDSTE I, AT I KAN FORSIKRE jer MOD COVID-19?

Gennem vores samarbejde med Gouda Rejseforsikring, kan I tegne en afbestillingsforsikring, hvis I testes positiv for Covid-19 kort før afrejse.

I kan ligeledes tegne en rejseforsikring, hvis I smittes under rejsen. Læs gerne mere om Gouda, som har markedets bedste dækning, og tal med os om, hvordan vi kan hjælpe jer trygt gennem ferien.

HVAD SIGER VORES REJSENDE OM NYHAVN REJSER?

I Nyhavn Rejser samler vi på glade rejsende. Vi går langt for at sikre fleksibilitet, sikkerhed og service – også når Covid-19 udfordrer og drømmen bliver (midlertidigt) sat på pause.

Men tag ikke kun vores ord for det – se hvad vores rejsende siger om os på Trustpilot.

Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive

Hvis I fortsat har spørgsmål, så kontakt os endelig. Vi sidder klar til at hjælpe, og vi glæder os til at høre fra jer.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.