• Tag på oplevelser i verden sammen med familien
 • Maui Ocean Center, Hawaii
 • Der er tilknyttet en køkkenhave til børneklubben på Elounda Mare på Kreta

Børn med på rejsen

Giv rejsen en ny dimension – tag børnene med!

Børn er ofte meget gode rejsende der oplever uden fordomme! Det er dejligt og ofte meget livsbekræftende at rejse med børn. At rejse med børn er for mange mennesker forbundet med en masse på forhånd unødige bekymringer

Hvornår er det rette tidspunkt at tage det lille barn med på den første rejse, er en meget subjektiv beslutning, men generelt er det således, at det på mange måder er meget nemt at have helt små børn med på rejse medens de stadig bliver ammet. Således kommer man også ud over spekulationer om mad hygiejne etc. Endvidere er det også perfekt at rejse med det lille barn medens det kan transporteres rundt i voksi pose, snugli sele og klapvogn.

Et hyggeligt besøg på en restaurant er absolut ikke nogen hindring på rejsen, det eneste krav er at man fra restaurantens side får mulighed for at sidde ved et bord lidt afsides, og at restauranten accepterer at man placerer klapvognen i nærheden af sit bord. Helt små børn kan ofte falde trygt i søvn, når blot de er puttet i deres egen klapvogn. Er børnene lidt større er det klogt at spørge om det er ok med børn. Har restauranten høje stole og er det ok med tegneri før middagen!

Undgå helt restauranter hvor man føler børn og børnefamilier ikke er velkomne. Det er fra start af ingen god oplevelse for nogen parter. Husk også hensynet til andre gæster i restauranten!

Børn skaber oplevelser

Ud over de rent praktiske ting omkring det at rejse med børn, er børnene ofte den helt store årsag til, at man hurtigere kommer i tæt kontakt med lokalbefolkningen og får mange oplevelser, man ellers ikke have fået. Men vær samtidig opmærksom på, at der også er en del kulturer, hvor de lokale ikke kender deres egen begrænsning i forhold til deres behov for kontakt med ”ungerne”. For et barn er det ikke altid dejligt at modtage kindkys og blive taget på skødet af ”vildt fremmede”. Her må man som forældre på en fin nænsom måde gå ind og forsøge at beskytte sit barn.

For at give hele familien en god oplevelse af at rejse er det vigtigt at man tilgodeser forskellige ønsker og behov. Er det storby ferie og ungerne er lidt større, kan det være en god idé, f.eks at med bringe rulleskøjter, tjekke med diverse museer eller teatre, koncertsteder o.lign. om der evt foregår noget, som også den yngre del kunne have interesse i. Det kan være alt fra f.eks. en Tin-Tin udstilling eller som i Paris, hvor der hver fredag aften er rulleskøjteløb i gaderne eller et aktuelt teaterstykke.

Tag hensyn til børnene

Generelt er det vigtigt at tage hensyn til børnene og skrue ned for ambitionsniveauet! Planlæg rejsen i god tid og involver børnene så meget som muligt. I Nyhavn Rejser har vi stor erfaring i at rejse med egne børn til nære og fjerne egne af verden. Kontakt os næste gang I planlægger en rejse med børn!

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.