• Nyd en fantastisk ferie på Sun Siyam Vilu Reef, Maldiverne

Gouda Rejseforsikring: Rejs med fuld tryghed

Nyhavn Rejser samarbejder med Gouda, så I kan bestille jeres rejse med fuld tryghed

Pludselig sygdom under rejsen eller sygeafbestilling helt op til afrejsetidspunktet. Udgifter til uforudset karantæne, indlæggelse, hjemtransport, kompensation for mistede feriedage og meget mere. I samarbejde med Gouda tilbyder vi fuld tryghed på jeres rejse – læs mere her. 

Derfor anbefaler vi Gouda Rejseforsikring

En god rejseforsikring er måske vigtigere end nogensinde - også selv om I måske allerede er dækket af jeres egen forsikring. Det skyldes, at mange forsikringsselskaber tager flere forbehold under corona-pandemien, når rejsen f.eks. bestilles til et såkaldt orange eller rødt land iht. Udenrigsministeriets rejsevejledninger. 
 
Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan I f.eks. være sikre på fuld dækning helt op til afrejsetidspunktet – både ved akut opstået sygdom og i tilfælde af et positivt testsvar for COVID-19. 
I kan læse om udvalgte fordele ved Gouda Rejseforsikring nedenfor, men ring gerne til os og få svar på alle jeres spørgsmål. Vores rejserådgivere har styr på reglerne og står klar til at hjælpe jer trygt på vej.   
 

Nyd det tyrkisblå vand, palmer og det varme, hvide sand fra liggestolen på South Beach, Soneva Kiri, Koh Kood, ThailandCoronavirus: Hvordan dækker Gouda?

 • En Gouda Rejseforsikring omfatter, foruden øvrige sygdomme, alle corona-relaterede skader og sygdomstilfælde - uanset om I rejser til et gult, orange eller rødt område. OBS: Gouda tager forbehold for at hjælpe jer i de hårdest ramte områder, hvor sundhedssystemer og transportsektor er under ekstraordinært pres. Hør mere med jeres rejserådgiver.  
 • Hvis I bliver ramt af COVID-19 under rejsen, så hjælper Gouda ligeledes med hospitalsindlæggelse, hjemtransport og andre fornødenheder. I kan også få kompensation for mistede feriedage og de dage, hvor I er syge under rejsen. Hør mere med jeres rejserådgiver. 
 • Gouda tilbyder helt unikt dækning i tilfælde af karantæne. Gouda dækker eksempelvis ophold og ny hjemrejse, hvis lokale myndigheder beslutter, at hotellets gæster eller passagerer på et krydstogtskib bliver beordret i karantæne lokalt. Dette gælder også, hvis I ikke selv er syge. 

Pool på Hotel Esencia, MexicoRejser til orange og røde områder

Til visse lande fraråder Udenrigsministeriet alle rejser (røde områder) eller ikke nødvendige rejser (orange område), men vælger I alligevel at rejse til røde eller orange områder, dækker jeres rejseforsikring normalt – dog med undtagelse af enkelte tilfælde relateret til corona-pandemien. 
Det gælder f.eks. evakuering fra en destination, som på udrejsetidspunktet var berørt af pandemien, fordi du var bekendt med situationen ved afrejse. Hør mere med jeres rejserådgiver.
 
OBS: Gouda dækker ikke udgifter relateret til karantæne ved indrejse i et orange eller rødt område, medmindre I selv er blevet syge.
 
 

Strudser i morgensol, SydafrikaTryghed på jeres rejse med de bedste vilkår og priser

Nyhavn Rejser har et tæt og efterprøvet samarbejde med Gouda. Med kombinationen af Goudas Rejseforsikring og Nyhavn Rejsers Pakkerejsegaranti, kan I trygt og roligt planlægge jeres næste drømmerejse.  
 
Nyhavn Rejser tilbyder også en Afbestillingsgaranti, som typisk giver jer mulighed for at afbestille jeres rejse frem til 31 dage før afrejse – uanset grund og uden at blive mødt af spørgsmål. 
 

Se den berømte Mesa Arch i Canyonlands National Park, UtahOverblik: Hvad er forskellen på de forskellige forsikringer? 

Det kan godt være lidt forvirrende at finde rundt i de forskellige forsikringer. Kort fortalt kan de opsummeres på følgende vis: 
 
Gouda Rejseforsikring: Dækker alle sygdomsrelaterede skader og tilfælde under rejsen, herunder udgifter til karantæne – og tillader afbestilling på grund af sygdom helt op til afrejsedatoen. 
 
Nyhavn Rejsers Pakkerejsegaranti: Få alle jeres penge tilbage refunderet såfremt Udenrigsministeriet fortsat fraråder rejser til destinationen umiddelbart før udrejsen før afrejsen. 
 
Nyhavn Rejsers Afbestillingsgaranti: Afbestil jeres rejse frem til 31 dage før afrejse (med få undtagelser) – uanset grund og uden at blive mødt af spørgsmål. 
 

Ring til os og få svar på alle jeres spørgsmål

Vi anbefaler altid, at I ringer til jeres rejserådgiver, som står klar med opdateret viden, det fulde overblik og den rigtige rådgivning til netop jeres rejse. 
 
 

 

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.