• På Belmond Napasai's kan man hænge ud timevis

Rundrejser med børn

Kan børn klare mere end strand og pool? Selvfølgelig!

Kan man tage på rundrejser med børn? Kan man byde dem lange flyture og måske også lange køreture? Svaret er JA! I skal bare rejse på børnenes præmisser med både ruter, hoteller og oplevelser i børnehøjde.

Tag familien med på en river rafting udflugt i Moab, UtahNår bare børnene har det godt, så har de voksne det også godt, siger man. Men det gælder nu også den anden vej. Og sådan er det da også langt hen ad vejen. Men det også vigtigt, at man ikke glemmer sig selv og sine egne drømme. Rejsen skal være for HELE familien. Og det kan sagtens lade sig gøre.

 • Vælg den rigtige rute
 • Sørg for oplevelser på vejen
 • Vælg børnevenlige hoteller
 • Overvej et motorhome med den fulde frihed

Børn til det flydende marked i Bangkok, ThailandDen rigtige rute

Giv jer tid. Tid til at slappe af. Tid til at være sammen. Tid til at opleve.

Små størrelser sidder ikke tålmodigt 8 timer i en bil, fordi der er noget sjov i den anden ende. Kør kortere strækninger, gør flere stop og sørg for underholdning på vejen. Måske må I skære lidt i antallet af oplevelser, men til gengæld får I gode oplevelser sammen.

Hvor voksenturen måske går videre næste dag, har børneturen en ekstra overnatning hist og her. I kan f.eks. vælge altid at være mindst to nætter samme sted. Har hotellet en pool, ved I godt, hvor en del af den ekstra dag skal tilbringes.

I kender bedst selv jeres børns grænser, selv om mange bliver overrasket over, hvor godt det går. Der er nemlig også meget psykologi i det. Børnene mærker hurtigt, hvis de voksne er nervøse for, hvordan det vil gå. Begejstring smitter. Og bekymring gør det samme.

Maui Ocean Center, hvor I kan komme tæt på Hawaiis undervandsverdenOplevelser på vejen

Læg jeres rute forbi oplevelser i børnehøjde. Hvor voksne husker V&A Waterfront i Cape Town for restauranter og shopping, husker børnene hajfordringen i Two Oceans Aquarium.

På vej til Niagara Falls kan børnene puste glas på glasmuseet i Corning. Nord for Brisbane i Australien ligger Steve Irvings Australia Zoo, og der er flere forlystelsesparker syd for.

Er børnene lidt større, er der både trygge og spændende cykelture i Brooklyn, Bangkok og ud langs rismarkerne på Bali.

Selvfølgelig skal I også se de voksnes attraktioner. Får I brug for en guide, så vælg en for jer selv i stedet for at gå med en større og måske utålmodig gruppe. Små ben går langsommere end store. Og så lige til sidst: En af de største oplevelser for de voksne er nu en gang at opleve børnene.

Glæd jer til overnatning i telt ved flodens bred på rafting udflugten på Colorado RiverBørnevenlige hoteller

Et børnevenligt hotel behøver ikke nødvendigvis være et turistklassehotel. Det skal blot være et hotel, hvor børn er oprigtigt velkomne. Hvor et væltet glas ikke får alt til at stoppe. Hvor det er tilladt at grine, hvis noget er sjov. Og hvor der er andre børn at lege med.

En pool er guld værd. Måske en legeplads. Eller i det mindste en have at løbe rundt i. MTV og internet adgang til de større. Og nok så vigtigt: Kort afstand til attraktionerne og til de lokale restauranter, hvis man ikke vil være bundet til at spise på hotellet.

Tænk også på jer selv om aftenen, hvis børnene skal lægges tidligt. Er der en god balkon eller terrasse, så I ikke skal sidde i mørke ved fodenden af ungernes senge? Alt sammen små ting, der kan være med til at gøre en stor forskel.

Udsigt over poolen i en Soneva Fushi Family Villa Suite med pool på Soneva Fushi, MaldiverneJeres egen villa eller lejlighed?

Tal også med vores rejsekonsulenter om muligheden for at få jeres egne villaer eller lejligheder på vejen. Det behøver ikke koste meget, og så har I køkken, plads og alt, hvad I ellers er vant til hjemmefra - måske endda inkl. kok, pool og meget mere, som I måske ikke er vant til ...

Motorhome – den fulde frihed

At køre ud i det blå i et motorhome er en helt særlig oplevelse. I er i et mageligt sommerhus på hjul og oplever en masse sammen i jeres eget tempo. I har køleskab med mad, fryser med is, legetøj, senge og toilet med hele vejen rundt.

Ruten kan tilpasses familiens sammensætning og lyst til at køre. Og da man kan spænde sig fast i selen ved af bilens bord, kan man nyde alt fra malebøger til gameboys, hvis oplevelserne uden for vinduerne ikke er nok.

I mange lande kan I stoppe ude i naturen eller på lækre campingpladser, som I vil. Strøm til batterier, tømning af affald, påfyldning af vand … alt er sat i system. Tal med vores rejsekonsulenter om jeres muligheder – og om den rigtige størrelse for jer.

Tag hele familien med i en Britz motorhome og oplev New Zealand Få skræddersyet jeres familierejser:

Tal med vores rejsekonsulenter om rundrejser med børn. Se forslag til familievenlige rundrejser - klik her! Alle rejserne kan tilpasses jeres ønsker og sammensættes som I ønsker det. 

 

Relaterede rejser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.