• Loungen på Blue Palace, Kreta

Sådan er I stillet under Covid-19

Se muligheder, rettigheder og ekstra fordele i Nyhavn Rejser

Kan jeg rejse under Covid-19? Kan jeg bestille en rejse ud i fremtiden til et land, der lige nu frarådes at rejse til? Kan jeg selv fortryde et køb til en destination, selv om myndighederne tillader rejser dertil? Få overblik her.

Covid-19 har for en stund vendt op og ned på rejsemarkedet. Mange drømmerejser er aflyst, og der er usikkerhed om muligheder og rettigheder for de fremtidige rejser.

Hvor kan I rejse hen lige nu?

Udenrigsministeriet opdaterer løbende sine anbefalinger, som I kan se her. Rejser I til et land, der er grønt (se forklaring på farver her), er alt, som det plejer at være. Vælger I at rejse til et land, der frarådes rejser til, skal I tjekke følgende grundigt:

 • Karantæneregler ved indrejse
 • Karantæneregler og -anbefalinger ved hjemkomst
 • Forsikringsmæssige forhold – dækker jeres forsikring?

Pakkerejsegaranti

Kan I bestille til et land, der frarådes rejser til nu?

Måske drømmer I om ude i fremtiden at rejse til et "orange" land, der lige nu frarådes rejser til? Så giver Nyhavn Rejser nogle ekstra fordele.

Pakkerejseloven $9, stk 3 ophæver jeres gebyrfri annullering, hvis I ønsker at aflyse jeres rejse på grund af forhold, der gjorde sig gældende, da I bestilte rejsen. Således opnår man jævnfør loven kun den optimale tryghed ved at bestille rejser, der går til destinationer, som er grønne på købstidspunktet.

Nyhavn Rejser mener ikke, at vores kunder i en usikker tid med Covid-19, skal være stillet ringere end normalt, så derfor inkluderer vi Pakkerejsegaranti for nye bestilte rejser, der har udrejse efter den 1. januar 2021. Så har I samme rettigheder i forhold til at kunne få refunderet jeres rejse uden gebyrer, hvis Udenrigsministeriet mod forventning stadig fraråder jeres destination op til afrejsen.

Se mere om Pakkerejsegaranti her og se også Nyhavn Rejsers samlede handelsbetingelser her.

Afbestillingsgaranti

Kan I fortryde et køb?

I Nyhavn Rejsers handelsbetingelser, som I kan se her, kan I under punkt 7.2.1. se de normale afbestillingsvilkår. Men vi er i en periode, hvor meget ikke er normalt. Derfor tilbyder Nyhavn Rejser også en billig Afbestillingsgaranti, hvor I kan afbestille frem til 31 dage før afrejse uden at blive mødt af spørgsmål*. 

Bestiller I f.eks. en rejse til en destination, der er grøn op til afrejse, men er I ikke trygge ved at rejse alligevel, så kan I afbestille mod en mindre selvrisiko. Læs mere om Afbestillingsgaranti her.

*Bemærk venligst, at visse rejser er undtaget Nyhavn Rejsers Pakkerejsegaranti – ring og hør om de nøjagtige betingelser for netop jeres drømmerejse. 

Faq: Ofte stillede spørgsmål

Bruger Nyhavn Rejser vouchers som refundering? Hvordan er vi stillet, hvis rejsemålet indfører tvungen karantæne ved ankomst? Kan vi ændre afrejsedage på en bestilt rejse? Se svarene her – men lad os understrege én ting allerede her: Nyhavn Rejser lever af tilfredse kunder, så vi vil gøre alt for at hjælpe og for at sikre jeres rettigheder. Vi anvender derfor ikke tilgodebeviser som refundering af jeres rejse.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.