• Familie på stranden ved Fitzroy Island Resort, Great Barrier Reef i Queensland
 • Compass Bar på Milaidhoo, Maldiverne
 • Nyd de smukke langurer på The Datai, Langkawi i Malaysia
 • Smag på bhutanesisk Thali i restauranten Bukhari på Como Uma Paro

Sådan skaber vi din Nyhavn-rejse

9 grunde til at vælge Nyhavn Rejser som rejsebureau

Jeres valg af rejsebureau betyder alt for den oplevelse, I får. Både før, under og efter rejsen. Se 9 gode grunde til, at I skal vælge Nyhavn Rejser som jeres foretrukne, personlige rejsebureau her.

7 enkeltstående Crusoe Residences på Gili Lankanfushi, Maldiverne1. Altid skræddersyet til jeres drømme

En Nyhavn-rejse er ikke for alle. Den er lavet specielt til jer. 

En rejse med Nyhavn Rejser tager altid udgangspunkt i jeres ønsker og drømme. Vores rejserådgivere lytter, bruger deres enorme viden om lokale muligheder og udfordrer jer gerne med forslag til eventyr, I måske ikke selv har tænkt på. De kender de bedste oplevelser, de rigtige hoteller for jer og de optimale ruter. Vi har ganske enkelt ingen standardløsninger på menuen. 

2. Vi finder det, du ikke finder

I kan google jer til meget, men at tale med et menneske af kød og blod, der selv har prøvet det, I nu overvejer, giver jer sikkerhed for de bedste råd. Og sikkerhed for en god rejse. I Nyhavn Rejser finder vi det, I ikke finder. Det betyder, at vi altid søger det bedste verden har at tilbyde. Vi rejser ud, tester og godkender kun det, som I er tjent med. Det I ikke er tjent med, sorterer vi fra. 

3. Vi har passion, så det mærkes

Få besidder samme førstehåndsviden og erfaring som vores rejserådgivere. De har alle en stærk passion for de lande og rejsetyper, de er eksperter i. De har været på alle eventyrerne, testet hotellerne fra a til z og rejser jævnligt for at holde sig ajour med nye muligheder – eller blot for at teste kvaliteten stadig er i top. Det er jeres garanti for unikke oplevelser. 

Mød dem her og læs deres personlige rejseberetninger her.

Tag snorkeludstyret på og udforsk havet på Koh Tao i Thailand4. I er dækket af Rejsegarantifonden

Når I køber en rejse gennem Nyhavn Rejser, er I altid dækket af Rejsegarantifonden og pakkerejseloven. Det betyder, at jeres penge er sikret, hvis f.eks. jeres destination pludseligt er på listen over lande, som Udenrigsministeriet fraråder indrejse. Vi er så forpligtede til at betale jeres penge tilbage eller om-booke jeres rejse. Valget er jeres.

5. Ekstra tryghed med vores Afbestillingsgaranti

I kan tilføje Nyhavn Rejsers Afbestillingsgaranti, når I booker jeres rejse. Afbestillingsgarantien er en god idé, hvis I ønsker tryghed ved at kunne afbestille frem til 31 dage før afrejse – helt uden at blive mødt af spørgsmål. Læs alt om vores Afbestillingsgaranti og vilkår her.

6. Verdens bedste samarbejdspartnere

Vi samarbejder både med små, lokale partnere og verdens bedste luksushoteller, der alle er håndplukket for deres høje kvalitet og service. De tætte relationer gør, at vi tit kan tilbyde særpriser eller inkludere mere i prisen, som du ikke kan få hos andre rejsebureauer eller finde på internettet. Det kan eksempelvis være kulinariske oplevelser, ekstra nætter til en god pris eller en skøn omgang massage. Små ting, som er med til at skabe det store hele. 

Morgenmadsbuffet midt i naturen - &Beyond Xaranna Okavango Delta Camp, Botswana

7. Vi tager ansvar for verden

Vi elsker verden. At udforske den og møde den med alle sanser åbne. Men når man rejser så meget, som vi gør for at være ajour, mærker vi også verdens foranderlighed og sårbarhed. Som rejsearrangør har vi ikke kun et ansvar for, at I får den bedste rejse på de bedste betingelser, men også for dem, vi og I besøger. Vi har derfor klima, bæredygtighed og dyrevelfærd for øje og vælger så vidt muligt de samarbejdspartnere, der støtter op om dette.

Nyhavn Rejser tilbyder derfor heller ikke elefantridning og lignende aktiviteter. 

8. Krymmel på toppen og overraskelser

Vi er også eksperter i at skabe rejser med ekstra krymmel på toppen. Og vi kan sagtens arrangere jeres rejse, så den rummer overraskelser kun en eller nogle af jer kender til.

Mange rejser eksempelvis i forbindelse med fødselsdage og andre store mærkedage, som kræver minutiøs planlægning og gerne må overraske. Det kan være en romantisk middag på stranden i solnedgangens skær. At jeres yndlingsmusik spiller i højtalerne, når I ankommer. Eller blot, at jeres yndlings champagne står klar på køl.

Tal med jeres rejserådgiver om særlige ønsker til rejsen, så hjælper vi med at skabe oplevelsen.

9. Vi er med jer på hele rejsen

Sidst, men ikke mindst er vi med jer på hele rejsen. Skulle der mod forventning ske noget, som gør, at I akut har brug for vores hjælp, kan I ringe døgnet rundt samt weekend og helligdage på vores nødtelefon.

Vi glæder os til at høre fra jer!

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.