• Pool på Harmony of the Seas
 • Isshow i Studio B på Harmony of the Seas
 • Jazz on 4 på Harmony of the Seas
 • Glæd jer til fantastisk mad på Harmony of the Seas - fra gourmet til burgers
 • Aftenstemning i Central Park på Harmony of the Seas fra Royal Caribbean Cruise Line

Voksen på verdens største krydstogtskib

Natklubber, shows, restauranter, koncerter og romantik på Harmony of the Seas

Harmony of the Seas er en fest. Mange tror kun for børn, men tag ikke fejl. Shows, natklubber, restauranter, barer, zip line, lounges og fredfyldte kroge inkl. kyssebænk i parken åbner for et overflødighedshorn i voksenstørrelse. Og hvem tror I, har det største smil på, efter 10 etagers rutsjebane? 

Pool på Harmony of the SeasPå Harmony of the Seas uden børn - og når børnene er lagt

Harmony of the Seas fra Royal Caribbean Cruise Line er en by med 7 bydele fra gågaden over Central Park til det store poolområde. Børnene har legeplads og børnehave og ungdomsklub og vandland. Karrusel på gågaden er her også. Og meget mere. På minigolfbanen og skøjtebanen mødes alle aldre. Både to og tre generationer sammen. Det er Harmony of the Seas perfekt til, for der er så meget at være fælles om.

Solarium Scooner på Harmony of the Seas er kun for voksne

Men hvordan er det lige at være på Harmony of the Seas, hvis man ikke rejser med børn, og når børnene evt. er lagt. Stadig en fest. I bestemmer, hvor meget fart der skal være på festen fra fantastiske live koncerter til stille lounges. Fra børnefrit soldæk og specialrestauranter til dejlige spabehandlinger.

Aftenstemning på gågaden på Harmony of the SeasEn tilfældig aften på Harmony of the Seas 

Vi gik en tur på Harmony of the Seas en tilfældig aften i maj. Der var Grease i Royal Theatre på dæk 4 og 5 i en kvalitet, så det kunne køre på Broadway. På skøjtebanen i Studio B på dæk 4 var et ikke mindre eminent isshow. I Aqua Theater på dæk 6 turde man næsten ikke se med, når dansere og akrobater lavede show med alt fra hiphop og halsbrækkende udspring til formationssvømning. Hvordan kunne de være så længe under vand? 

Jazz on 4 på Harmony of the SeasI Jazz on 4 på dæk 4 var blev øregangene forkælet af fløjlsblød jazz. Schooner Bar på dæk 6 havde en skøn pianist. Der var calypso og reggae på Dazzles på 8. og 9. dæk. Flere comedy shows og flere koncerter af kortere eller længere varighed i endnu flere barer og på endnu flere scener. Stemningen gik fra det intime til gadefesten på gågaden på dæk 5. Orkester og sangere stod oven på en af butikkerne. I den anden ende af gågaden lavede 2 robotter cocktails! 

Isshow i Studio B på Harmony of the SeasBaren Rising Tide levede helt op til sit navn. Den kørte op og ned mellem gågaden og parken. Hele baren! Inde i kasinoet levede drømmen om den store gevinst. Og oppe på 15. dæk blev den friske luft og udsigten over havet suppleret af en smuk stjernehimmel og drinks fra baren her. Solstole blev til stjernestole, og natten var stadig ung.

Park Café i Central Park på Harmony of the Seas fra Royal Caribbean Cruise LineDe stille kroge og fredfyldte pladser

I Central Park med de mange træer og planter er det fuglesang, der kommer ud af højttalerne. Det er en af byens oaser med dejlige restauranter og eksklusive butikker. I må afgøre, om det er smukkest om dagen, eller når lysene tændes. Dagen igennem er det muligt at finde disse oaser – som i enhver anden by.

Jacuzzi på Harmony of the SeasI det store Solarium på dæk 15 er solstole, stor jacuzzi og smukt design forbeholdt voksne. Har I valgt at bo i en suite - de fås fra juniorsuiter til overdådige paladser i flere etager og med op til 14 beboere - har I adgang til en særlig lounge hele dagen. Også til måltiderne – juniorsuiter dog kun morgen og frokost. 

Når vi nu igen nærmer os maden, som i parentes bemærket er enestående, så er her adskillige restauranter, hvor I kan nyde gastronomi og tosomhed. Velbekomme. 

Aqua Theater på Harmony of the SeasSpa, fitness og løbebane

Stille forkælelse er selvfølgelig også en del af livet som voksen på Harmony of the Seas. Spaen har et utal af tilbud, og ved siden af finder I fitness centret, hvis I trænger til at røre musklerne. Herfra kan I komme til løbebanen, der går hele vejen rundt om skibet ved redningsbådene med sjove og motiverende skilte mange steder. Oppe i sportsområdet er basketbane, surfområde, klatrevæg mm. 

Zip line på Harmony of the SeasI kan køre i zip line højt over boardwalken, hvis suget i maven skal være større. Og så er vi tilbage ved rutsjebanerne. De store over 10 etager og de to vandrutsjebaner. Prøv at se dem, der dukker op med et kæmpe smil. Selv de mest inkarnerede voksne har vist et barn i sig. 

Motivation er en god ting, når man skal løbe på Harmony of the SeasAlt dette er kun få glimt fanget en tilfældig majdag. Harmony of the Seas kan ikke beskrives kort. Harmony of the Seas skal opleves!

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.