• Koalabjørn i Australien
 • De 12 Apostle ved Great Ocean Road i Victoria, Australien
 • Kænguruer i solnedgang, Australien

Blandt koalaer, kænguruer og dramatiske kyster

Kom tæt på Australiens helt unikke og spændende dyreliv

Tag med Nyhavn Rejser til Australien og få eventyrlige oplevelser med udvalgte udflugter. Oplev f.eks. denne 3 dages tur fra Melbourne til Great Ocean Road.

 • Kom tæt på Australiens unikke dyreliv
 • Oplev emuer, kænguruer og koalaer
 • Dramatiske kyster ved Great Ocean Road
 • Vandretur i regnskoven
 • Australiens udslukte vulkaner
 • Et eventyr på jeres rejse til Australien

En tre dages tur fra Melbourne til Great Ocean Road med Echidna Walkabout fyldt med store oplevelser og med de bedste chancer for at opleve både koalaer, kænguruer og emuer samt et fantastisk fugleliv.

Turen er med lokal guide der kender området og dyrelivet som sin egen bukselomme. I vil aldrig være sammen med mere end syv andre rejsende på turen. Der overnattes undervejs på speciel udvalgte hyggelige B&B.

Australiens unikke dyreliv og entusiastiske guider

Den første dag bliver I hentet I på jeres hotel i Melbourne, og dagen tilbringes i selskab med Australiens unikke dyreliv. Fra Melbourne er der kun en lille times kørsel til The Great Western Plains og Serendip Open Range Sanctuary.

Kænguruer, emuer og koalaer

Her vil I opleve store flokke af kænguruer, emuer, koalaer og et helt enestående fugleliv. Nok det eneste sted i Australien hvor vi næsten udsteder garanti for at du vil se alle de særegne australske dyr.

Guiderne - der både er entusiastiske og vidende, ved præcis hvor man skal lede efter dyrene, og da der aldrig er flere på turen, end der kan være i et folkevognsrugbrød, det vil sige max otte, er stederne ikke overrendte. Frokosten serveres i det grønne!

Naturreservat med 150 fuglearter

Serendip Open Range Sanctuary er beskyttet område med et vildt dyreliv. Over 150 forskellige fuglearter har bo i naturreservatet, flere på listen over arter, der gøres et stort stykke arbejde for overlevelse af arten.

Det er perfekt bushland med planter og vandhuller, der tiltrækker udover fuglene tonsvis af Eastern Grey kænguruer og nysgerrige emuer.

I delstaten Victoria og især i Serendip Open Range Sanctuary får I en overraskende stærk oplevelse af det helt specielle australske dyreliv; de hoppende kænguruer med unger hængende ud af mavepungen, emu strudsen, der virker en smule tomhjernet, men køn, uendeligt smukke Cockatoos (sort papegøje art), der upassende har den grimmeste skrigende lyd.

Lær at finde Australiens dyreliv

Roger og Janine, der tager jer med på turen, eller en af deres utrolige vidende naturguider, vil fortælle om australiens dyreliv, og hvordan I selv får øje på det, når I færdes rundt.

Lidt snyd er det vel egentlig, når I når til The You Yangs højdedraget og går på koala spotting i eukalyptus skoven.

Vi giver jer gerne et lille råd med på vejen. Kig efter de lyserøde silkebånd, der hænger på træerne – koalaer hænger disse ud i træerne, de sidder i. Så kan de finde hinanden - eller også er det Janine og Rogers ”koala spotter”, der har været på ruten lidt før jer.

Langs Great Ocean Road

Den følgende dag tilbringer I ved Great Ocean Road - nok staten Victorias mest kendte attraktion – og byder på en dramatisk kystlinje. Havet har gennem tiderne har skabt de mest fantastiske formationer som f.eks. "De Tolv Apostle".

Vejen snor sig til tider på kanten af den fotogene klippekyst med udsigt til fantastiske nuancer af blå og turkis i det store ocean.

Kyststrækningen mellem Moonlight Head og Port Campbell er den smukkeste og mest spektakulære del med de specielle klippeformationer som "London Bridge" og "De 12 Apostle".

Der er masser af udsigtspunker, hvor I kan nyde den smukke udsigt lidt fra oven eller tage turen nede i vandkanten og få et lidt andet perspektiv på.

Vandretur i regnskoven

Great Ocean Road er mere end blot vejen på klippekanten – med Echidna Walkabout skal I også på en lille vandretur gennem det sydlige australiens tempererede regnskov.

I Otway National Park breder de smukke grønne bregnepalmer i bunden af skoven, og når I kigger op, flyder de høje australske bøgetræer sammen og lukker skoven.

Her vil lyden af den australske latterfugl, kookaburra, følge en og sætte smil på ansigtet.

Mellem udslukte vulkaner

Den sidste dag bringer jer over The Western Plains, en stort område bestående af over 7.000 udslukte vulkaner og i dag hjemsted for et at de største uldproducerende områder i Australien.

Der er naturligvis ophold på toppen af én af de gamle vulkantoppe hvorfra udsigten er særlig smuk, ligesom der er ophold ved Lake Corangamite, der byder på et usædvanligt rigt fugleliv. I er tilbage i Melbourne sidst på eftermiddagen.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.