• Sailaway og Low Isles
 • ”mirror lake” Lake Matheson i New Zealand
 • I flyver både ud og tilbage fra Queenstown til Milford Sound
 • Oplev The Grampians National Park i Victoria til fods eller på cykel

Derfor med Nyhavn Rejser Down Under

Få den bedste rejse til Australien og New Zealand

Viden og holdning. Det er det, der gør forskellen, når I arrangerer rejser til Australien og New Zealand med Nyhavn Rejser. Vores passion for at finde det unikke, som I ikke selv ville finde, fuldender en rejse ud over det sædvanlige.

Nyhavn Rejsers Anny Stensvig på saltsø i South AustraliaFå har gennemrejst Australien og New Zealand så meget som Nyhavn Rejsers rejserådgivere. En af vores rådgivere har f.eks. været i Australien 45 gange. I får derfor adgang til en helt igennem unik viden. 

Evnen til at lytte og skræddersy jeres rejse

Viden alene gør det dog ikke. Det afgørende er evnen til at lytte til jeres ønsker og så bruge den store viden til at skræddersy en rejse helt efter jeres drømme. En rejse, hvor I også mærker rådgiverens egen passion for det unikke. 

Få oplevelser under vinturen i en Citroën 2CV i Otago området, New ZealandTillad os at have en holdning

I den sidste ende er det jer, der bestemmer indholdet af en rejse til Australien eller New Zealand. Men vi vil kunne stå inde for kvaliteten, så vi kan se jer i øjnene, når I kommer hjem. I modsætning til vores rejserådgivere skal I jo nok ikke til Australien og New Zealand igen lige med det samme, så alt skal klappe. 

Udsigt fra Injalak Hill i Arnhem Land, Australiens Northern Territory

Meget kan f.eks. gøres billigere på rejser til Australien og New Zealand, hvis I går på kompromis med rejsetider og kvalitet. Men som udgangspunkt anbefaler vi f.eks. konsekvent private udflugter eller udflugter i små grupper, hvor det overhovedet er muligt. Det gør bare så stor en forskel. 

Coral Expeditions i Great Barrier Reef, Queensland

I Queensland vil vi f.eks. også til hver en tid anbefale at bo ved Port Douglas' skønne strand i stedet for ved den kunstige strand i Cairns. At opleve Great Barrier Reef fra en mindre båd i stedet for fra en færge. Sådan ville vi selv rejse til Australien. Og vi kunne fortsætte listen af eksempler i New Zealand. 

På gletsjeren har I tid til at gå rundt og nyde udsigtenGiv jer tid til at opleve

Det næste handler om måden at rejse på. Vi er ikke til tjeklisterejser. Det handler ikke om, hvor man har været, men om hvad I har oplevet. Alt for mange suser gennem New Zealand med en enkelt overnatning hvert sted. Rejsen ender som en køretur, hvor den skulle have været en oplevelse.  

Derfor anbefaler vi også konsekvent et vist antal udflugter på rejser til New Zealand, simpelthen for at sikre, at I kommer ud af bilen og oplever. Ud på vandreture, cykelture og sejlture. Ud, hvor I mærker New Zealand helt ind i hjertet. 

I vandflyver over SydneyGør noget ekstra for jeres rejse til Australien og New Zealand

Hvis det er jeres første rejse til Australien eller New Zealand, skal I jo nok se nogle af de store seværdigheder. Der er jo en grund til, at de er så populære. 

Overalt kan I dog gøre lidt ekstra for jeres rejse. Tag en vandflyver over Sydney. Oplev Fraser Island, når jeres rejse til Australien alligevel kommer omkring Queensland. Og tag også gerne et par nætter på vidunderlige Halcyon House lige syd for grænsen til New South Wales, nu I er her. Mindst. 

Cruise i Doubtful Sound i New Zealand med overnatning om bord på The Navigator.Når I er i Fiordland i New Zealand, så vælg det bedste cruise blandt de mange udbydere. Vi har testet dem og ved, hvilket et det er. Kør med postbuddet til verdens ende ved Cape Palliser. Og udnyt vores viden om de bedste guider. I skal for eksempel unde jer selv at sejle med Chris Riley på Lake Wanaka!

I kajak i Queen Charlotte, Marlborough Sound, New ZealandSøg det unikke. Det gør vi

Når det er sagt, så kom også væk fra den slagne vej. Kom ud i krogene, ud til det autentiske og uberørte. 

Alt for mange sejler f.eks. til Picton på Sydøen i New Zealand og kører videre uden stop i Queen Charlotte Sound. I går glip af mukke strande, kajakture og friskplukkede muslinger med lokal hvidvin.  

Pumphouse Point, TasmanienI Australien er Tasmanien en vidunderlig perle, som I såmænd sagtens kunne opholde jer på hele rejsen. Mageløs natur. Spændende historie. Skønne hoteller. Hvem havde f.eks. troet, at et gammelt pumpehus langt ude i en dyb sø kunne rumme et luksushotel?  

Hvis I skal opleve Great Ocean Road i Victoria, så udnyt chancen til at se dyreliv i Tower Hill Game Reserve og vandfald og klipper i Grampians National Park. Det er også en enestående undskyldning for at bo på Royal Mail Hotel in Dunkeld med forrygende mad og vine.

Stå ved en flodmunding og få friske østers og lokale mousserende vine til morgenmadFå skræddersyet jeres rejse til Australien og New Zealand

Vi kunne blive ved. Vi elsker jo de to lande Down Under. Men for at komme tilbage til start, så handler det jo om, hvad I gerne vil opleve. Fortæl os om jeres ønsker og de tanker, I har gjort jer. Lad os give forslag til den bedste måde at gøre det på og ikke mindst inspiration til andre oplevelser, der lyder som lige jer. 

Kings Canyon i Watarrka National Park, AustralienResultatet bliver en rejse til Australien eller New Zealand, der er skræddersyet til jer. Med respekt for jeres budget, selvfølgelig. 

Se eksempler på oplevelser i Australien og oplevelser i New Zealand håndplukket af vores rejserådgivere. Og vil I besøge nogle af Paradisøerne i Stillehavet på vej hjem, er der også mange gode grunde til at gøre det med Nyhavn Rejser. 

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.