• Vinbaren på Cambridge Hotel i Sydney.
 • Restaurant på Cambridge Hotel 3+*, Sydney
 • Standard værelse med to enkelte senge på Cambridge Hotel i Sydney.
 • Værelse med udsigt på Cambridge Hotel i Sydney.

Cambridge Hotel, Sydney, Australien

Skønt hotel i Surrey Hills hyggelige lokalområde

Cambridge Hotel, Sydney, Australien
Læs mere

Cambridge Hotel er et af de bedste 3+ hoteller i Sydney i New South Wales. Gode værelser, god beliggenhed og en af byens mest populære italienske restauranter er bare nogle få af grundene til, at vi igen og igen vender til bage til dette hotel i Sydney. 

God stemning i vinbaren på Cambridge Hotel i Sydney.Bo tæt på Sydneys attraktioner

Cambridge Hotel ligger centralt på Riley Street i bydelen Surrey Hills, ikke langt fra det finansielle distrikt og Oxford Street. I er i gåafstand til byens attraktioner. Cambridge Hotel er lyst, lækkert og moderne med en afslappet stemning. Og nok så væsentligt: Nok det hotel i Sydney, hvor I får mest for pengene.

Værelserne på Cambridge Hotel i Sydney er alle rummelige og lyse.Værelser

Cambridge Hotel har 149 rummelige værelser og suiter. Der er alle indrettet lyst og indbydende. På alle værelser er der bl.a. fladskærms TV, telefon, minibar, hårtørrer, deponeringsboks m.m.

Der er flere kategorier af værelser fra normale dobbelt- og tribleværelser over værelser med separat soveværelse til det romantiske Deluxe Spa Room med jacuzzi på badeværelset og enestående udsigt over byen. En del af værelserne har balkon. 

Faciliteter

Spa og lille opvarmet pool, vaskeri service, konferencerum, 24-timers roomservice, parkering, børnepasning og business center.

Restaurant og vinbar

Cambridge Hotel har en hyggelig vinbar og restaurant, Baccomatto Osteria, som hører til Sydneys mest populære italienske restauranter. 

Udsigten fra Cambridge Hotel 3+*, SydneyOm Surrey Hills i Sydney

Bydelen Surrey Hills er et af vores favoritområder i Sydney. Her bor og arbejder de lokale, og her går de ud om aftenen. Så det er her, I finder de små hyggelige restauranter som Kantine på 185 Campbell Street, Longgrain på Commenwealth Street samt Marque Restaurant på Crown Street, hvis I stiler efter det ypperste. Og ikke at forglemme så ligger Mr. Mo lige rundt om hjørnet på 168 Campbell Street. Her får I Surrey Hills' suverænt bedste kaffe, og deres morgenmad er nok blandt de bedste i byen.

Ind imellem finder I små hyggelige caféer, gallerier og mindre forretninger. Så vægter I lokalområdet højere end antallet af stjerner på jeres hotel, vil Cambridge Hotel ubetinget være vores bedste anbefaling.

Bemærk venligst

Cambridge Hotel lukker grundet renovering og tilbygning fra d. 1. juli 2019 t.o.m. 1. juli 2020. Vi kan anbefale ophold på Vibe Hotel i denne periode.

Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.