• Velkommen til Spicers Potts Point i Sydney!
 • Flere af værelserne har en skøn altan med udsigt til byens gader
 • Værelserne er moderne og hyggelige, og pejsen er med til at sætte den rette stemning

Spicers Potts Point, Sydney, Australien

Det hyggeligste boutiquehotel i Sydney

Nyd morgenmaden i hotellets lille café
Læs mere

Spicers Potts Point er en tidløs perle midt i byen. Luksus og gennemført stil går hånd i hånd med en hyggelig, varm atmosfære, og lige udenfor venter et spændende gadebillede med historiske huse og masser af caféer.

Sug byens indtryk til jer fra balkonen på jeres værelse på Spicers Potts PointVarm og indbydende atmosfære

Spicers Potts point er et af de hyggeligste boutiquehoteller i Potts Point, Sydney. Hotellet åbnede i 2017 og er indrettet i en smuk, klassisk victoriansk bygning. Over alt på hotellet er indretningen lys og moderne, og rundt omkring prydes fællesarealer og korridorer med grønne planter og billeder med blå farver, som skaber en indbydende, varm atmosfære.

I hjertet af hotellet finder I en skøn have, hvor I kan nyde jeres morgenmad i rolige omgivelser, inden I begiver jer på dagens eventyr. I bor bl.a. i gåafstand til Operahuset og Botanisk Have.

Friskbrygget kaffe - mhmm!Potts Point - et hyggeligt cafékvarter

I Potts Point ligger romantiske rækkehuse fra 1920’erne side om side med tårnhøje kontorbygninger, og på gadeplan skal I ikke lede længe efter en hyggelig café eller restaurant. Her finder I en perlerække af små caféer med udendørs borde og caféstole, hvor I kan nyde en kop friskbrygget kaffe og suge byens mange indtryk til jer.

Sydney Operahouse - Opera BarKort til Sydneys store seværdigheder

Der venter en perlerække af seværdigheder og oplevelser i Sydney, og med Spicers Potts Point perfekte beliggenhed, kan I opleve lige præcist det, I har lyst til.

I har cirka en halv time til fods til den smukke Royal Botanic Garden, som byder på talrige træarter og farverige blomster, og har et rigt fugleliv. Herfra har I en smuk udsigt til bugten og Harbour Bridge, og I kan gå gennem parken til det verdensberømte Sydney Opera House, som bestemt skal opleves. Vil I en tur til stranden beder I blot om et par badehåndklæder i receptionen.

Nyd morgenmaden i hotellets lille caféUdforsk områdets restauranter

Spicers Potts Point serverer morgenmad, men har ikke en restaurant. I finder dog en bred vifte af både hyggelige og mere eksklusive restauranter i kvarteret.

I udkanten af Potts Point (cirka 10 minutter til fods fra hotellet) ligger eksempelvis kvarteret Woolloomooloo, hvis smukke, ældre pakhus huser flere restauranter.

Flere af værelserne har en skøn altan med udsigt til byens gaderModerne, lyse værelser

I kan vælge mellem forskellige værelsestyper, der varierer i størrelsen. Fælles for værelserne er den lyse, moderne indretning med flotte trægulve og blå samt grønne detaljer på billeder, puder og tæpper, som skaber en varm atmosfære og indbyder til hygge, afslapning og samvær.

De fleste værelsestyper har en skøn pejs i stuen, badekar på badeværelset samt egen balkon, hvor I kan starte dagen og suge byens energi til jer.

Alle værelser har TV, WiFi, minibar samt te- og kaffefaciliteter.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.