• Poolen på Spicers Sangoma Retreat, Australien
 • Escarpment Suite på Spicers Sangoma Retreat, Australien
 • Loungen med fantastisk udsigt på Spicers Sangoma Retreat, Australien

Spicers Sangoma Retreat, Blue Mountains, Australien

Luksusretreat for foden af Blue Mountains

Poolen på Spicers Sangoma Retreat, Australien
Læs mere

Spicers Sangoma Retreat er en oase af luksus og velvære lige midt mellem Sydney og Blue Mountains National Park. I bor i en af de kun 8 store designersuiter, har gourmet all inclusive og nyder roen, naturen og ikke mindst udsigten. Kun for voksne.

Loungen med fantastisk udsigt på Spicers Sangoma Retreat, AustralienEt åndehul i den frodige bush

Spicers Sangoma Retreat ligger omkring 100 km fra Sydney og 100 km fra Blue Mountains National Park i delstaten New South Wales. Lodgen er opkaldt efter Zuluernes ord for healer (Sangoma) og er som et åndehul på rejsen. Omfavnet af vild bush, kan I trække stikket og nyde stilheden og naturen. Jeres suite har store gulv til loft-vinduer, så I kan glæde jer over udsigten direkte fra sengekanten, badekarret og sofaen.

Poolen på Spicers Sangoma Retreat, AustralienInfinity-poolen er også et godt sted at søge hen, hvis I trænger til lidt ekstra. Tiden går hurtigt, når I hænger på kanten i den opvarmede pool og ser Sydneys skyline i horisonten bag alt det grønne. Lodgen har desuden spa og sauna.

Læg vejen forbi på jeres kør-selv ferie fra Sydney til Jervis Bay, Canberra, Hunter Valley eller Blue Mountains … eller tag hertil for et afslappende luksus-retreat før I flyver hjem. 

Vandfald i Blue Mountains National Park, New South Wales, AustralienUdforsk Blue Mountains

I kan frit låne mountainbikes på Spicers Sangoma Retreat og cykle afsted ad gode naturruter i nærområdet. I kan selvfølgelig også vandre eller tage på dagsudflugt til den UNESCO-beskyttede Blue Mountains National Park fuld af klipper, kløfter, vandfald og eukalyptusskove. Nationalparken har fået sit navn efter den blå tågedis, der rejser sig, når bladenes olie fordamper i varmen. Vi kan ikke garantere, at I ikke mister pusten en smule, når I ser ud over de endeløse bjerge og dale. Og bedst som I ikke tror, at det kan blive meget bedre, kan I krydre dagen med et besøg i The Blue Mountains Botanic Garden i 1.000 meters højde.

Restauranten på Spicers Sangoma Retreat, AustralienAfslut dagen med fem retters gourmet

I kan med god grund se frem til middagene på Spicers Sangoma Retreat, og alle måltider samt de fleste drikkevarer er inkluderet i jeres ophold. Køkkenchefen bruger udelukkende regionens bedste råvarer og fremtryller hver aften en ny fem retters menu til jer.

Nyd kulinariske retter i restauranten på Spicers Sangoma Retreat, AustralienFrokosten er derefter med et udvalg af udsøgte forretter, hovedretter og desserter inspireret af Australiens innovative køkkener. Hvorfor nøjes, når I kan få det hele? I finder naturligvis et lige så fristende udvalg af vine produceret på de bedste gårde i Australien. 

Tent Suite på Spicers Sangoma Retreat, Australien8 luksuriøse suiter

Spicers Sangoma Retreats otte suiter er som et åndehul af luksuriøs komfort, hvor I kan nyde hinandens nærvær. Suiterne varierer fra 59 til 102 m2, og er designet i naturmaterialer og lyse farver, der skaber en varm atmosfære, som gør, at I føler jer hjemme. Suiterne har hver især små detaljer, der giver personlighed og adskiller sig fra hinanden. En af suiterne er eksempelvis designet som et luksustelt med vægge af kraftig kanvas, mens en anden har opvarmet plunge pool på terrassen.

Escarpment Suite på Spicers Sangoma Retreat, AustralienAlle suiter har privat terrasse, hvor I om sommeren kan nyde solen og læse en god bog. I de køligere måneder kan I rykke sammen i sofaen foran pejsen for en hyggestund. Suiten er desuden indrettet med moderne faciliteter som Wi-Fi, TV, fri minibar, kaffe- og tefaciliteter m.m.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.