• Se solnedgang over Ayers Rock under en campsafari i Australiens outback
 • Besøg Uluru - Kata Tjuta Cultural Centre hvor man bl.a. kan opleve kunsthåndværk lavet af de lokale Anangu-folk
 • Nyd aftenen på jeres balkon på Longitude 131, Ayers Rock
 • The Olgas, Northern Territory, Australien
 • Se solen stå op fra jeres luksus telt på Longitude 131, Ayers Rock
 • Oplev Australiens outback under åben himmel ved Ayers Rock

Rejser til Ayers Rock og The Olgas, Australien

Northern Territorys store ikoner for rejser til Australien

Aboriginernes hellige klipper i Northern Territory

Oplev solens stråler farve Ayers Rock (Uluru)

Fortsæt magien ved The Olgas (Kata Tjuta)

Udvalgte lodges og camps ved Ayers Rock

Håndplukkede udflugter

Læs mere

Ayers Rock og The Olgas i Northern Territorys røde outback er nogle af de mest spektakulære naturfænomener, I kan opleve på rejser til Australien.

Højt til himlen og langt til horisonten

Stemningen, farverne, den endeløse ørken og alle myterne gør dette til et forunderligt sted. Intet under, at det er helligt for aboriginerne. Ørkenen kan være overraskende frodig med lavt pindsvinegræs, strittende græstotter og de slanke træer desert oak. Få dråber vand bringer en blomstrende ørkenslette frem. Der er mange gode gemmesteder for kænguruer, wallabies, dingoer og vilde kameler, heste og æsler.

Magisk solopgang over Ayers Rock

Når I nærmer jer Ayers Rock, får I en næsten spirituel følelse i hele kroppen. Det er uvirkeligt, at denne kæmpe sten bare ligger her, som er den tabt af højere magter. I er måske vant til at se bjergkæder, men dette over går alt, fordi den ligger alene. At opleve solopgangen ved Ayers Rock er ubeskriveligt. Solen forvandler klippen fra en kulsort sten over alle regnbuens farver til den smukke røde farve. Den er 600 mio. år gammel, 348 m høj og 9 km i omkreds! 

Uluru, en helligdom for aboriginerne

For Anangu-folket begynder hele skabelsesberetningen, dreamtime, med Uluru (Ayers Rock) og Kata Tjuta (The Olgas). Det er derfor ikke velset blandt aboriginere, at I bestiger deres helligdom. Til gengæld anbefaler vi at gå hele eller dele af vandreturen rundt om klippen forbi hulemalerier og de små vandhuller i klipperne, som ørkenens dyr nyder godt af.

Kata Tjuta, de mange hoveder i ørkenen

Kort fra Ayers Rock ligger The Olgas, som aboriginerne kalder Kata Tjuta. Det betyder "mange hoveder", og faconen forklarer alt. Også The Olgas er en helligdom og må ikke bestiges. Der er flere stier ind mellem klipperne. Medbring vand i sommerperioden, hvor der næsten kan spejles æg på klipperne.

Udvalgte hoteller ved Ayers Rock

Nyhavn Rejser håndplukker camps og hoteller ved Ayers Rock. De ligger ved byen Yulara og i outbacken tæt herpå. Forestil jer f.eks. at falde i søvn i et luksustelt under millioner af stjerner til lydene fra ørkenen. 

Ved Yulara ligger også lufthavnen, der forbinder Australiens røde hjerte med Alice Springs, Cairns, Sydney og Melbourne. Vi kan kun anbefale at flyve hertil, hvis det er muligt, i stedet for at bruge tid på at køre hertil i bil. På samme måde anbefaler vi mindst to overnatninger her, så I får den fulde magiske oplevelse med. Solopgangen. Mødet med helligdommene. Solnedgangen.

Hvis I rejser til Ayers Rock og The Olgas i den australske sommer, kan fluerne være en plage, så drop forfængeligheden og køb et net til at sætte over hatten!

Udflugter og oplevelser ved Ayers Rock og The Olgas

Der er en bred vifte af gratis aktiviteter i området, men udflugter ved Ayers Rock og The Olgas får en ekstra dimension sammen med en lokal aboriginer. I kan også flyve på sightseeing i helikopter eller gøre det lidt mere jordnært på ryggen af en kamel. Når dagen går på hæld, og stjernehimlen rulles ud over jer, kan I spise under stjernerne f.eks. ved den ikoniske Sound of Silence middag tæt på Ayers Rock.

Udvalgte rejser til Ayers Rock og The Olgas

Se flere rejser til Ayers Rock og The Olgas

Unikke oplevelser ved Ayers Rock og The Olgas

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til rejsen til Ayers Rock

Nyhavn Rejsers rejserådgivere er eksperter i rejser til Australien. De har personligt testet og nøje udvalgt oplevelser og hoteller ved Ayers Rock og The Olgas i Northern Territory i Australien. Kontakt dem og lad dem sammensætte en rejse til Australien ud fra netop det, I gerne vil opleve. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.