• Poolen på DoubleTree by Hilton Hotel Alice Springs
 • DoubleTree by Hilton Hotel Alice Springs, Australien
 • Lobby baren i DoubleTree by Hilton Hotel Alice Springs

DoubleTree by Hilton Hotel, Alice Springs, Australien

Udsigt til bjerge, afslapning og dejlig mad

Poolen på DoubleTree by Hilton Hotel Alice Springs
Læs mere

Prisbelønnet restaurant, dejlig stemning, stor pool og smuk udsigt til MacDonnell Mountain Ranges. Det er noget af det, I kan glæde jer til på DoubleTree by Hilton Hotel lige uden for Alice Springs i Northern Territory.

Vi kan også med det samme tilføje "nemt at komme til", for DoubleTree by Hilton Hotel ligger kun 15 minutter fra lufthavnen. Når I ankommer, bliver I budt en hjemmelavet chocolate cookie, og stemningen er på plads med det samme.  

Poolen på DoubleTree by Hilton Hotel Alice SpringsStort poolområde og smukke udsigter

Fra DoubleTree by Hilton Hotel er der mange steder en smuk udsigt til den gyldne bjergkæde MacDonnell Mountain Ranges, så I bliver hele tiden bliver mindet om den tørre, men smukke natur lige om hjørnet. 

Netop tanken om beliggenheden midt i den australske ørken gør det ekstra befriende at kaste sig i det svalende vand i den store pool. Her er mange solstole, så husk at slappe af. Vil I ind til byen, kan I køre derhen på et øjeblik, men I kan også gå dertil på 20-30 minutter.

Lobby baren i DoubleTree by Hilton Hotel Alice SpringsPrisbelønnet restaurant og indstilling

Når sulten melder sig, er der dog ikke nogen grund til at gå ind til byen. En af de bedte restauranter i Alice Springs ligger på hotellet. Restaurant Hanuman er fine dining med specialiteter fra Indien og Thailand. Lidt mere afslappet er bistroen Springs, hvor I kan nyde en god frokost. Har I lyst til en snack eller en drink, er Deck Eatery and Bar stedet at vende næsen mod. 

Priser for grøn tankegang

Restaurant Hanuman er ikke det eneste, der har kastet priser af sig på DoubleTree by Hilton Hotel. Hotellet er også belønnet for sin grønne indstilling, som de mange solceller er et tydeligt bevis på. 

Værelse med kingsize seng og udsigt til bjergene, DoubleTree by Hilton Hotel Alice Springs235 rummelige værelser

DoubleTree by Hilton Hotel har 235 værelser og suiter, der alle er rummelige og har balkon/terrasse. Nogle værelser har udsigt til hotellets have, mens andre har udsigt mod bjergene. Alle værelser har tv, aircondition, skrivebord mm., som I kan forvente det af et Hilton hotel. 

Der er to kategorier af værelser - Double Guest Room med 2 dobbeltsenge og King Guest Room med 1 king size seng. Begge typer fås med udsigt til haven og udsigt til bjergene. DoubleTree by Hilton Hotel har desuden suiter på hhv. 60 og 120 m2. 

Fitness, tennis og golf

DoubleTree by Hilton Hotel har fitness center, der er åbent døgnet rundt. Her er også tennisbaner, og nærmeste nabo er en 18hullers golfbane.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.