Longitude 131°, Ayers Rock, Australien

En luksuriøs totaloplevelse med uhindret udsigt til Uluru (Ayers Rock)

Læs mere

Longitude 131° ved Ayers Rock i Northern Territory er mere end et luksusresort med overdådige bungalows under canvas. Det er en totaloplevelse, hvor gastronomi, udflugter, naturscenerier og service skaber en oplevelse for livet. Alt er inkluderet.

Hvis I savner et tv på jeres værelse på Longitude 131°, kan I blot sætte jer indenfor og kigge ud gennem vinduet. I har uhindret udsigt til Uluru (Ayers Rock), og kan fra jeres værelse - og terrasse - iagttage det forunderlige naturfænomen skifte farve med solens gang for senere at lade sig indhylle i millioner af stjerner. I vil glæde jer til genudsendelsen dagen efter! 

Den imponerende Ayers RockI FØRSTE PARKET TIL ULURU (AYERS ROCK)

At sidde i første parket til Uluru (Ayers Rock) er en nærmest spirituel oplevelse. Longitude 131° ligger kun 8 km fra den store monolit lige ved grænsen til Kata Tjuta nationalparken. Udsigten bliver kun endnu bedre af, at Longitude 131° er anlagt på en sandklit. 

Oplev naturen omkring Longitude 131, Ayers RockSTORT TURPROGRAM I AUSTRALIENS OUTBACK

Intet mangler på Longitude 131° - ud over førnævnte tv. Det samme gælder jeres oplevelser, mens I er her. I bliver hentet i lufthavnen, og der er planlagt en række udflugter til jer, så I oplever alt det, I drømmer om i Outbacken. 

I vil opleve Uluru (Ayers Rock) & Kantju Gorge Sunset tour, Kata Tjuta (The Olgas) & Walpa Gorge, Uluru Sunrise Walk & Cultural Centre Tour og Mulgara Gallery & Township Tour. Ønsker I ture tilrettelagt præcis efter jeres ønsker, er det naturligvis også muligt. Servicen på Longitude 131° er tårnhøj. 

Udsigten fra et luksus telt på Longitude 131, Ayers RockBLOT 15 LUKSUSVÆRELSER PÅ LONGITUDE 131°

Jeres værelse kan bedst beskrives som en luksuriøs bungalow med telttag. Værelset er er gennemført indrettet. Man føler sig som en sheik i den røde ørken og vildt privilegeret, når man lægger sig i den store seng og bare ser sig betaget omkring. Teltet har faste sider og gulv, store vinduer mod Uluru (Aiuers Rock) og luksuriøst badeværelse. 

På jeres store terrasse er komfortabelt siddearrangement og også en stor day bed. Den kan selvfølgelig også bruges om natten, hvis I vil falde i søvn under stjernerne. 

Nyd maden på Longitude 131, Ayers RockFULD PENSION INKL. DRIKKEVARER

Maden er i top morgen, middag og aften. Det samme gælder drikkevarerne med udsøgte vine, der også er inkluderet.  Især er ”Table 131° - Dining under the Stars” uforlignelig. I nyder smagfuld gastronomi ude under stjernehimlen. Frokosten serveres indendørs, da der kan være varmt i ørkenen midt på dagen. 

Hovedbygningen The Dune House har en fantastisk loungestemning, der krydsres af kunst fra lokale kunstnere. Alt er præget af høj kvalitet og stor harmoni.  Solnedgangen over Uluru (Ayers Rock) bliver kun smukkere med en gin tonic i baren eller med østers akkompagneret af champagne.

Nyd aftenen på jeres balkon på Longitude 131, Ayers RockBO MINIMUM 2 NÆTTER PÅ LONGITUDE 131°

Ophold på Longitude 131° er på minimum på to nætter. De fleste ønsker dog, at de havde valgt flere. Der skal være tid til at opleve og nyde Longitudes mange faciliteter og vidunderlige beliggenhed.

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.