• Explorer Lounge om bord på The Ghan
 • The Ghan på en perron en tidlig morgen
 • En Gold Service twin cabin togkupé om bord på The Ghan
 • Fra Adelaide til Alice Springs med The Ghan
 • Australiens outback fotograferes fra The Ghan
 • Platinum Service togkupé om bord på the Ghan

The Ghan – i tog gennem outbacken

Fra Adelaide til Alice Springs eller Darwin i kamelernes fodspor

Rejs med The Ghan fra Adelaide til Alice Springs i Australien
Læs mere

Oplev en komfortabel tur i tog i Australien gennem mageløse landskaber fra Adelaide og ind i Australiens røde hjerte, outbacken. De fleste stiger af i Alice Springs, men I kan fortsætte til Darwin, hvis I ønsker det.

At køre i tog er en skøn rejseform. Verden passerer forbi uden for vinduerne, og man kan gå en tur og strække benene, når man har lyst. Når toget så er The Ghan på rejser til Australien, gør kun oplevelsen så meget større.

Aftensmaden nydes i Queen Adelaide restauranten om bord på The Ghan

I kamelernes fodspor gennem outbacken

I gamle dage foregik transporten gennem ørkenen med ørkenskib i form af de enpuklede kameler, dromedarerne. Afghanske kameldrivere stod for karavanerne. Deraf navnet på det tog, I skal med. The Ghan.

Kamelerne blev også benyttet, da jernbanen skulle anlægges, og bagefter blev de sluppet fri. Det passede dem så godt, at de blev til flere og flere, og i dag kan I se deres flokke af efterkommere fra toget. Også flokke af vilde heste kan I være heldige at se.  

Oprindeligt gik The Ghan fra Adelaide til Alice Springs med verdens længste lige togstrækning, men i 2004 blev banen forlænget til Darwin. Nyhavn Rejser anbefaler dog stadig den oprindelige rute.

En Gold Service twin cabin togkupé om bord på The GhanFra Adelaide til Alice Springs med The Ghan

I stiger om bord i Adelaide om formiddagen og finder jer til rette i jeres kupe godt hjulpet at togets personale. Når hjulene sætter i gang, kan I gå i Queen Adelaide Restaurant og spise frokost. Har I Platinum eller Gold Service, er både mad og drikke inkluderet. 

Alt imens glider landskaberne forbi. Først vinområderne, så mere rå landskaber. Nyd en god bog, hvis I kan få øjnene fra alt det, der sker udenfor, hvor Flinders Ranges langsomt forsvinder i horisonten. Gå en tur i loungen for at nyde en drink, før restauranten igen kalder med 3-retters menu. Mørket falder på, trætheden indhenter jer, og The Ghan vugger jer i søvn i kupeen, der nu er lavet om til soveværelse.  

I vågner op til solopgang over den uendelige outback og kan nyde en dejlig morgenmad, mens nye scenerier passerer forbi. Når I stiger af i Alice Springs, er I klar til nye oplevelser på jeres rejse til Australien med et dejligt minde i bagagen.

Morgenmaden nydes i en Platinum togkupé med dobbeltsengFlere kategorier på The Ghan

Uanset hvilken kategori af service og kupe, I vælger, vil I nyde komforten om bord på The Ghan. Men når det er sagt, er der flere kategorier, som jeres rejserådgiver kan fortælle mere om. Forskellen ligger i graden af service, størrelsen på kupeen og det, der er inkluderet i prisen.

Peter Møller

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.