• Poolen på Beach Club, Hamilton Island i Australien
 • Oplev Great Barrier Reef under ferien på Beach Club, Hamilton Island, Australien
 • Beach Club Room på Beach Club, Hamilton Island i Australien

Beach Club, Hamilton Island, Queensland, Australien

Resort for voksne i Whitsunday Islands ved Great Barrier Reef og Whitehaven Beach

Whitehaven Beach på Whitsunday Island, Australien
Læs mere

Nyd tropisk øliv kun for voksne ud for Queenslands kyst. Fyld dagene med skønne sejlture i The Whitsunday Islands, afslapning på Whitehaven Beach, snorkling på Great Barrier Reef og måske en runde golf på Dent Island. Kom hjem til god mad og dejligt værelse.

Poolen på Beach Club, Hamilton Island i AustralienMidt på kysten i Queensland i det tropiske Australien ligger øgruppen The Whitsunday Islands. De 74 små øer er dækket af regnskov med vandrestier, og i de mange små bugter er kridhvide strande.

Restaurant Romanos - italiensk køkken ved Beach Club, Hamilton Island, AustralienEt af de bedste hoteller på Hamiltons Island

Mange øer i The Whitsundays er ubeboede, men på Hamilton Island kan I vælge mellem flere hoteller med Beach Club som et af de bedste. Beach Club ligger lige ud til en smuk palmestrand og er kun for voksne for at sikre den fredelige og romantiske stemning. 

Når tidevandet trækker havet lidt tilbage, har I en stor pool at svale jer i. At hænge på kanten af poolen og se ud over havet er noget, man kan blive aldeles afhængig af. 

16. hul på Hamilton Island Golf Club på Dent Island - ganske nær Beach Club, Hamilton Island, AustralienGolf, Great Barrier Reef og Whitehaven Beach

Beach Club på Hamilton Island er ikke bare en oase i sig selv, men også et godt udgangspunkt for enestående udflugter som snorkling på verdens største koralrev, Great Barrier Reef, kun en kort bådtur væk. 

Oplev berømte Whitehaven Beach under ferien på Beach Club, Hamilton Island, AustralienOplev også Australiens nok smukkeste strand, Whitehaven Beach, på naboøen Whitsunday Island. Sandet er så hvidt og vandet så turkist, at det ligner en drøm. På naboøen i modsat retning, Dent Island, er en stor golfbane, hvis I ønsker at gå en runde. 

Se Great Barrier Reef fra en helikopter under ferien på Beach Club, Hamilton Island, AustralienTure i helikopter og vandflyver over Great Barrier Reef

At se Great Barrier Reef fra luften er ren magi. Overvej at tage en tur i helikopter eller vandflyver. Tal med jeres rejserådgiver, hvis vi skal arrangere det for jer, så I er sikre på, at der er plads, når I er der. 

Lån en kajak på Cateye Beach ved Beach Club, Hamilton Island, AustralienOplevelser på Hamilton Island

I behøver ikke forlade Hamilton Island for at opleve en masse. I har adgang til faciliteterne på de fleste af øens andre hoteller, og I kan gå til marinaens liv og restauranter på under 10 minutter. Hjemme på Beach Club er brug af katamaraner, windsurfere, kajakker, stand up paddleboards og snorkeludstyr inkluderet. 

I kan også gå en tur i fitnessrummet, og hør jeres rejserådgiver om særlige spa- og golfpakker. På Beach Club er også en af øens bedste restauranter.

Beach Club Room på Beach Club, Hamilton Island i AustralienVærelser på Beach Club

Beach Club på Hamilton Island har blot 57 værelser. De er alle indrettet lyst og lækkert, og alle har terrasse eller balkon. I det store badeværelse er både rain shower brusebad og fritstående badekar. Der er gratis Wi-Fi og surround-sound tv.

Hvordan kommer man til Hamilton Island?

I kan sejle til Hamilton Island fra Port of Airlie og Shute Harbour på fastlandet, men Hamilton Island har også en lille lufthavn med direkte fly fra flere destinationer på fastlandet.. Det kan ikke blive meget nemmere.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.