• Windward Pavilion, Qualia, Great Barrier Reef, Australien
 • Solnedgang, Qualia, Great Barrier Reef, Australien
 • Pavillion og loungeområde, Qualia, Great Barrier Reef, Australien

qualia, Great Barrier Reef, Australien

Sublim luksus med udflugtsmuligheder til golf, Great Barrier Reef og Whitheaven Beach

Udsigt fra Pavillion - og loungeområdet, Qualia, Great Barrier Reef, Australien
Læs mere

Oplev luksus i verdensklasse på qualia på Whitsunday Islands i Queensland. Sublim service, gastronomi i særklasse og enestående villaer – nogle med privat pool. Udflugter til golf, Great Barrier Reef og Whitheaven Beach.

Nyd en middag på Pebble beach, Qualia, Great Barrier Reef, AustralienHvis jeres rejse til Australien skal fuldendes af den mest sublime luksus og forkælelse i tropiske omgivelser, vil vi uden tøven anbefale et ophold på Qualia på Hamilton Island i øgruppen Whitsunday Islands. 

Qualia er ægte luksus med en eksklusiv og privat stemning, så I virkelig slapper af og bare nyder at være her. Det er luksus, der går lige i sjælen.

Udsigt fra Pavillion - og loungeområdet, Qualia, Great Barrier Reef, AustralienHamilton Island i Whitsunday Islands

De frodige tropeøer Whitsunday Islands ligger ud for Queenslands kyst mod Great Barrier Reef. På en ugeneret halvø på toppen af Hamilton Island folder qualia sig ud i absolut fred for øens andre gæster. I er på et af de bedste hoteller i Queensland, ja, qualia har været kåret til verdens bedste af det anerkendte Conde Nast Traveller magasin. 

Et værelse i overnatningskategorien Windward. Qualia, Great Barrier ReefLuksusvillaer med og uden pool

På Qualia nyder I at bo i en overdådig luksusvilla, der er smukt og gennemført indrettet med lækkert design og de bedste materialer. Her er alt, hvad hjertet begærer.

I kan vælge mellem tre kategorier af luksusvillaer på Qualia: Leeward Pavillion, Windward Pavillion og Beach House. De to sidstnævnte har egen plungepool og ligger højt med smuk udsigt over havet og de omkringliggende øer. Når øjnene glider mod livet på vandet og horisonten, er det ren meditation. 

Udsøgt mad på restaurant the Long Pavilion. Qualia, The WhitsundaysNyd udsøgt gastronomi på qualia

qualia har to restauranter, The Long Pavilion og Pebble Beach, der ligger ned til vandet. Vi kan garantere jeres smagsløg endog meget store oplevelser, og både morgenmad og aftensmad er inkluderet på qualia. Det samme er non-alkoholiske drikkevarer. Vil I spise på en af øens andre restauranter, stiller qualia en golfbuggy til rådighed, som nemt bringer jer rundt på øen. 

Poolområde - og udsigt udover Pebble beach, Qualia, Great Barrier Reef, AustralienSpa og pool på qualia

Qualia på Hamilton Island inviterer til masser af afslapning. Her er en veludstyret spa og wellness afdeling, en stor infinitypool med smuk udsigt, stort fitnesscenter samt bar, bibliotek og lounge. Men måske mest af alt er her jeres villa med det store, private soldæk. 

Whitehaven Beach på Whitsunday Island, AustralienUdflugter til Great Barrier Reef, golf mm

Det kan være svært at forlade Qualia, men der er dog helt unikke udflugtsmuligheder. Først og fremmest kan I tage på udflugt fra qualia til verdens største koralrev, Great Barrier Reef. Også den smukke strand Whitheaven Beach er oplagt. I kan sejle hertil eller tage vandflyveren, hvis I vil frem før alle de andre. Qualia sørger naturligvis for en lækker picnickurv til turen.

På naboøen er en golfbane, så her er også mulighed for at gå en runde eller to. Turen over til golfbanen er med båd, så der er ikke andre på øen end golfspillere. I kan få frokost og drinks i klubhuset. 

Transport til qualia på Hamilton Island

Der er direkte fly til Hamilton Island fra flere destinationer på fastlandet, så det er nemt at komme til øen. I bliver modtaget i lufthavnen på Hamilton Island og kørt direkte til Qualia, mens et par venlige mennesker tager sig af jeres bagage. I ser den i villaen senere. 

Også i jeres velkomst er der styr på enhver detalje. qualia på Hamilton Island løfter jeres rejse til Australien til nye højder.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.