• Skønne vine og dejlig mad på Penfolds Magill Estate
 • Lavtstående sol over spektakulært landskab med rødt ørkensand i Australien
 • Nyd udsigten fra The Spit på Bruny Island nær Tasmanien i Australien
 • Soveværelset i jeres Hunter Street Room på MacQ1 Hotel i Hobart på Tasmanien
 • Hennessy Bar, Mayfair Hotel, Adelaide

Australien for livsnydere

Australien rejse med udsøgte oplevelser og hoteller i særklasse, 28 dage fra 83.500 kr.

Glæd jer til:

28 dages enestående rejse til Australien

Et overflødighedshorn af de mest unikke oplevelser

Håndplukkede hoteller der alle bidrager til oplevelsen

Gastronomiske oplevelser fra vingårde til udsøgte menuer

Naturoplevelser i særklasse inkl. Kangaroo Island

Læs mere

Denne ferie i Australien er til jer, der virkelig formår at nyde og værdsætte det gode liv. Rejsen går konstant lige et skridt længere i forkælelse, nydelse og oplevelser. Den kunne gøres både billigere og mere traditionelt. Men hvorfor, hvis I har muligheden for at gøre som her?

Hvis vi kort skal beskrive denne rejse til Australien, handler det ikke kun om, hvor meget I oplever af seværdigheder og attraktioner i Australien, men sandelig også om, hvordan I oplever det.

En rejse for ægte livsnydere

Vi inkluderer hele 17 eventyrlige oplevelser på denne rejse. Og igen og igen vil I opleve, at vi lige er gået et skridt videre i kvalitet og oplevelse end den traditionelle rejse til Australien.

Lad os tage et eksempel. Hvis dette skal være en rigtig rejse for livsnydere, bør I opleve at spise frokost på Jonah’s nord for Sydney. Det tager en time at køre dertil. Derfor flyver I direkte til restauranten i vandflyver.

Hvis vi bliver i Sydney, så kunne I få en stor oplevelse ud af en almindelig rundvisning i Operahuset, men det er bedre med en privat guide. Så det får I. Og I kunne tage en havnerundfart for at se byen fra vandet, men det er altså noget andet fra en 40 fods yacht med hvidvin på køl og frokost på vejen. Så det får I også.

Og sådan er det bare hele vejen på denne Australien rejse.

Håndplukkede hoteller

Overalt har vi udvalgt hoteller med den bedste stemning og beliggenhed. Tag bare MacQ1 i direkte på havnefronten i Hobart. Det er et af de mest spændende hoteller på Tasmanien.  Selv ude i den røde ørken skal I bo i 5* luksus.

Ud i Australiens enestående natur

I kommer ud i forrygende natur og tæt på Australiens dyreliv fra svømmetur med vilde delfiner til kænguruerne på Kangaroo Island og koalaerne i The Grampians National Park. I skal også på lang weekend på Bruny Island med vandreture, østers og skønne vine. Og meget mere endnu.

Og nu vi er ved spektakulær natur. I ser selvfølgelig også Great Ocean Road … fra en helikopter!

Skræddersyet rejse til Australien

Alt på denne rejse til Australien kan naturligvis skræddersys efter jeres ønsker. Hoteller, oplevelser, antal dage … Også, hvis I ønsker et stop-over i Singapore eller på Fiji på vejen, eller måske vil forlænge rejsen med nogle dage på Halcyon House i det nordlige New South Wales. Tal med jeres rejserådgiver om jeres drømme.

Det skal I opleve

Program

Dag 1-2
I rejser til Melbourne i Australien

felt restaurant felt på Hotel Lindrum, MelbourneI rejser til Australien og ankommer dag 2 lokal tid i Melbourne. Her står Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner klar til at byde jer velkommen og køre jer til hotellet.

Hotel Lindrum 4*, Melbourne

I skal bo de 4 nætter på Hotel Lindrum i Melbourne, og allerede her vil l få en god fornemmelse af, hvordan dette er en rejse til Australien for livsnydere. Det lille boutiquehotel er så smukt indrettet og har kun 59 værelser.

Der findes ganske givet billigere hoteller i Melbourne, men Hotel Lindrum vil altid være vores favorit for den særlige kombination af stemning, komfort og beliggenhed. I har centrums tilbud lige uden for døren.

Dag 3
På egen hånd i Melbourne

Melbourne, AustralienI har hele dagen på egen hånd i Melbourne, så I kan ryste pelsen oven på flyturen og nyde den spændende og arkitektonisk smukke by, der kun måske overgås af Sydney, når de gælder de største australske byer.

Melbourne er fyldt med charme og centrum for sportsbegivenheder som Australian Open og også for mode, kunst og kultur. Er I så meget livsnydere, at I vil lægge ud med shopping af mærkevarer, er I kommet til det helt rigtige sted.

Dag 4
Melbourne bag facaden

Få hele historien bag Melbournes fascinerende gadekunst på byrundtur med privat guideEn ting er at udforske en by ud fra alle de gode tips, der er i guidebøgerne. En anden at følges med en lokal, der kender de ukendte steder og er up to date med alt det nye.

De lokales Melbourne

Derfor skal I på nogle timers guidet rundtur i de lokales Melbourne. I kommer til steder, I nok aldrig selv ville finde fra moderne gadekunst og kaffebarer til historiske pubs og victorianske arkader.  Alt sker i jeres tempo, og guiden er klar til at tilpasse turen til jeres interesser. I kører i bil og kommer vidt omkring.

Dag 5
Guidet tur til Melbournes madscene

Restaurant i MelbourneI er på rejse til Australien for livsnydere. Det hænger så fint sammen med, at Australien er kendt for sine vine og for Mod-Oz køkkenet (Modern Australia, men de elsker at forkorte på disse kanter), hvor flere stjernekokke har været omkring Noma i København. Så I kan roligt sætte næsen op efter en høj standard.

I er samtidig i en by, Melbourne, kendt for både etnisk mangfoldighed og intellektuelt snit med vægt på mode, kunst og kultur. Det kan kun tilsammen give en spændende madscene!

Med guide til 3 restauranter

I får et godt indtryk, når I om aftenen tager med en guide rundt til nogle af de hotte og hippe steder på Melbournes madscene, der er i konstant forandring. Undervejs besøger I tre restauranter i Melbourne. I hører om australsk vin, gastronomi, restauranternes historie mm. Og smager! Velbekomme

Dag 6
Til smukke Mornington Peninsula

Chinaman's Hut med pelssæler, Morninton Peninsula, VictoriaNu bevæger jeres ferie i Australien sig væk fra storbyen og ud i den smukke natur på Mornington Peninsula. I henter jeres bil og kører afsted.

Skønne Mornington Peninsula, Victoria

Mornington Peninsula ligger lige om hjørnet fra Melbourne og er på alle måder et koncentrat af det gode liv i Australien.

Vinstokkene står i uendelige rækker. Golfbaner frister side om side med spatilbud med varme kilder. Smukke kyster inviterer til vandreture f.eks. ved Cape Schanck med boardwalks mellem klitter og klipper, mens andre kyster mod de indre farvande inviterer til afslapning ved farverige victorianske badehuse. 

Kysten bebos af vilde delfiner, sæler og søløver, som I kan svømme med, og I kan finde helt unikke hoteller, der samler den skønne stemning op på bedste vis.

The Deck - bar og bistro på Flinders HotelFlinders Hotel 4*, Mornington Peninsula

I skal nyde 2 nætter på det både moderne og hyggelige Flinders Hotel. I bliver omfavnet af lys og stilren indretning, og I bor omgivet af eukalyptustræer, vinmarker og golfbaner.

Dag 7
Nyd australsk vin fra kilden ved Melbourne

I vinmarken hos Montalto på Mornington PeninsulaHvad er en Australien-rejse for livsnydere uden et besøg på en vingård? Som nævnt er store dele af landskabet på Mornington Peninsula prydet med vinstokke, og nogle af de bedste australske vine skabes her, så i er kommet til det rette sted.

Bag facaderne på Montalto Vineyard & Olive Grove

I skal opleve Montalto Vineyard & Olive Grove, der kombinerer vindyrkning, olivenlunde og frugthaver med en omfattende skulptursamling. En glimrende gastronomisk og kulturel fusion!

I kommer på en guidet tur med stort indblik i vinproduktionen inkl. smagsprøver direkte fra fadene og en egentlig vinsmagning: Besøget slutter med en dejlig frokost. Og selvfølgelig er der husets egne vine til.

Dag 8
Svøm med delfiner, sæler og sødrager

Mød pelssæler ved Chinaman's Hut under snorkling syd for Melbourne i AustralienI siger farvel til Mornington Peninsula og drager mod Great Ocean Road, men inden I når færgen, der skal bringe jer Sorrento til Queenscliff, venter en kæmpe oplevelse.

Vildt møde med de lokale vilde dyr

I sejler ud på bugten i en mindre gruppe. Det store mål med turen er et møde med vilde delfiner, som I hopper i vandet til og flyder med, mens de svømmer nysgerrigt omkring jer. Der er kun få i vandet ad gangen - altså af mennesker - så mødet sker på delfinernes betingelser.

Men det er ikke alt. På vej til delfinerne hopper I også i vandet til vilde sæler - eller ser dem fra båden, hvis I foretrækker det. Og på vej tilbage kan I svømme med de nok mest betagende af alle søhestearter - sødragerne. De ligner noget, der er taget ud af en eventyrfilm.

Tilbage i land, hopper I så i noget tørt tøj, tager færgen og kører til jeres hotel ved Great Ocean Road.

Velkommen til Captain's at the Bay, Victoria, AustralienCaptain’s at the Bay 3*, Great Ocean Road

Det er ikke kun antallet af stjerner, der afgør, hvordan man nyder livet på et hotel. Det handler også om stemning, størrelse og beliggenhed.

Derfor anbefaler vi, at I nyder den kommende nat på Captain's at the Bay med kun 11 værelser og masser af hjertevarme. Der er kun 150 m til vandet. Kort herfra ligger den storslåede kyst ved 12 Apostles, Cape Otway med det gamle fyrtårn og vandreruter ved The Great Ocean Walk.

Dag 9
I helikopter over Great Ocean Road

Helikoptertur over de 12 apostles ved Great Ocean Road, AustralienI skal nu til den mest spektakulære kyst, I kan opleve på rejser til Australien, 12 Apostles, der skyder råt op af havet ved Great Ocean Road. Og I skal opleve det på bedst tænkelige måde; fra en helikopter. Turen til startstedet gennem den vestlige del af Port Campbell National Park er smuk, så giv jer endelig god tid.

15 minutter over magisk natur

Selv helikopterturen ved Great Ocean Road tager 15 minutter. Det lyder ikke af meget, men I kan virkelig nå vidt omkring på den tid!

I flyver over 12 Apostles og Loch Ard Gorge og videre langs kysten til resterne af London Bridge, der kollapsede i 1990. Blandt de øvrige smukke scenerier på vejen kan vi nævne The Sentinel, Two Mile Bay og Point Hesse.

Tilbage med begge fødder på landjorden fortsætter i en lille 1½ times tid til Port Fairy, hvor I skal overnatte.

Soveværelset i jeres Suite 1 på Drift House i Port Fairy i AustralienDrift House 4*, Port Fairy

For enden af Great Ocean Road ligger en lille, hyggelig havneby, Port Fairy. I gåafstand fra centrum ligger et lille romantisk træhus, Drift House, med fine verandaer. Her skal I sove en enkelt nat.

Lad ikke det nostalgiske og romantiske ydre forlede jer til at tro, I skal ind til et gammeldags værelse. Indenfor åbner sig en topmoderne designverden sig med blot 6 suiter. Glæd jer!

Dag 10-11
The Grampians National Park

En flok kænguruer i The Grampians, VictoriaNæste stop på jeres kør selv-ferie i Australien er The Grampians National Park med god tid at tage på vandretur i den smukke natur. I skal blot køre 1½ time, så er I ved jeres hotel.

The Royal Mail Hotel 4*, Dunkeld

I skal bo de næste 2 nætter på The Royal Mail Hotel i den lille by Dunkeld, der ligger i den sydlige ende af The Grampians National Park. I har de store naturoplevelser lige om hjørnet og en pool at vende hjem til.

Og poolen er naturligvis ikke alt. Denne rejse til Australien står jo i det gode livs tegn, så hotellets restaurant er fortrinlig, og vinkælderen er et helt pakhus med bl.a. den sydlige halvkugles største bedste samling Bourgogne og Bordeaux og selvfølgelig det bedste blandt australsk vin.

En flok emuer i The Grampians, VictoriaVandreture og dyreliv i The Grampians National Park

I skal ud i den smukke natur. Om ikke andet for at få appetit til den prisvindende restaurant på The Royal Mail.

Der er lange vandreture på flere dage, og der er korte som f.eks. til Reeds Lookout og The Balconies med formidable udsigter over Victoria Valley. The Balconies er særligt intenst tidlig morgen og i solnedgangen.

Det mest ikoniske udsigtspunkt er The Pinnacle walk and lookout. I kan gå der til ad flere ruter. Længst fra Halls Gap Caravan Park med næsten 10 km smuk vandretur. Kortest fra Sundial Car Par blot 2 km derfra. MacKenzie Falls er endnu et spektakulært sted, og vi kunne blive ved.

Dyrelivet tæller både kænguruer, koalaer, wallabies, myrepindsvin og opossum samt et rigt fugleliv med over 200 arter.

Dag 12
Til luksus og historie på Tasmanien

Soveværelset i jeres Hunter Street Room på MacQ1 Hotel i Hobart på TasmanienNu er det blevet tid at tage et lille hop på jeres rejse til Australien. I skal nemlig nu rejse videre til skønne Tasmanien. Det sker med fly fra Melbourne, hvor I afleverer jeres bil. Fremme i Hobart tager I en taxa til jeres hotel.

MacQ1 Hotel 5* i Hobart

Jeres hotel i Hobart lever til fulde op til rejsens tema, Australien for livsnydere. I skal bo to nætter på MacQ1 Hotel på havnefronten.

MacQ1 er et af Tasmaniens mest spændende hoteller bygget på et historisk sted, der skaber grunden for de mange fortællinger, der møder jer side om side med den rendyrkede og topmoderne luksus.  I har et Superior Hunter Street Room på 50 m2 og bor i gåafstand til Hobarts seværdigheder.

Dag 13
Historisk sightseeing i Hobart

Salamanca Market i Hobart på TasmanienNår I er på ferie i Hobart, går I rundt i nogle af de første kapitler i det moderne Australiens historiebog. Det er Australiens næstældste by, og fortællingerne er mange og dramatiske om alt fra straffefanger fra store dele af verden til fremsynede byplanlæggere.

2 timers gåtur med guide

I får historien og ser byens mest spændende steder på et par timers guidet gåtur i Hobart, der breder sig ned over Mt. Wellingtons bjergsider langs floden Derwent.

Dag 14-16
Lang weekend på The Bruny Island

Nyd de fantastiske udsigter på den sydlige del af Bruny Island nær Tasmanien i AustralienVi planlægger jeres rejse til Australien, så det nu er blevet fredag. Det giver jer nemlig mulighed for at tage med på en naturskøn weekend på Bruny Island, hvor vandreture i naturen krydres med den rene forkælelse af smagsløgene fra friske østers til skønne vine på en lokal vingård.

Nyd de lokale delikatesser på en picnic på Bruny Island i AustralienVandreture, vine og vidunderlig natur

I tager af sted sammen med en gruppe på maksimalt 8 personer plus jeres guides. En smuk sejltur bringer jer til Bruny Island østersfarme, strande og vandreruter. I sover i luksustelt med rigtig seng og nyder natur, dyreliv og fugleliv dagen lang.

I behøver ikke tage al jeres bagage med på weekend, for I kommer tilbage til endnu 2 nætter på MacQ1 Hotel efter weekenden.

Dag 17
Moderne kunst og skønne vine

Museum & Art Gallery, Hobart, TasmanienDet er efterhånden ikke en hemmelighed, at denne rejse til Australien er til jer, der er klar til at gå all in på det gode liv. Også denne dag efter endnu en god nats søvn på MacQ1 Hotel i Hobart.

Spillefuglens moderne kunst i Hobart

Hobart har et forrygende museum for moderne kunst, Mona. I sejler dertil i en camouflagefarvet katamaran og går på opdagelse i den unikke udstilling.

Bag museet står en matematiknørd og spillefugl, der formåede at kombinere sine evner med sin passion og vinde penge ok til at starte samlingen, der virkelig er unik.

Det er også ganske unikt, at der på et museum er en vingård, Moorilla Estate. I får frokost med vin derfra og kommer bagefter på en spændende rundvisning på vingården, hvor I smager 10 forskellige vine inden I sejler hjem – altså med katamaranen. 

Dag 18
Afsted til Adelaide og nye oplevelser

Adelaide ligger i delstaten South AustraliaJeres rejse til Australien går nu mod nye oplevelser i Adelaide i South Australia, der er det rene tag selv-bord for livsnydere. Her er glimrende shopping, mage museer og mange festivaler med musik og teater.

Madscenen følger med i samme spor, og byen er også med helt fremme med gratis bycykler og gratis Wi-Fi for alle. Vingårdene i Barossa Valley er inden for rækkevidde, og det samme er dyrelivet på Kangaroo Island.

Adelaide er fyldt med hyggelige restauranter og caféerMayfair Hotel 4+*, Adelaide

I skal bo 2 nætter på charmerende Mayfair Hotel i Adelaide. Hotellet er indrettet i en stolt bygning, der er på byens kulturarvsliste. Mayfair Hotel ligger i gåafstand til seværdigheder i Adelaide. 

Transporten til og fra lufthavnene klarer I nemmest med en taxa.

Dag 19
Oplev vingården, som skaber Penfolds Grange

Kom i kælderen på Penfolds Magill Estate på rejser til AustralienDe australske vine er for længst blevet anerkendt for deres høje kvalitet. Et af ikonerne for australsk vin er Penfold Grange fra Penfolds Magill Estate i Adelaide Hills, kun 20 minutters kørsel fra jeres hotel.

Her skal I på rundvisning både over og under jorden, og I får serveret en 3-retters frokost med matchende vine fra Penfolds Magill Estate.

I finder nemt selv derud med taxa, men sig endelig til, hvis vi skal arrangere transport.

Dag 20-21
Bedste udflugt til Kangaroo Island

West Bay på Kangaroo IslandHvis I for alvor vil tæt på Australiens dyreliv, er Kangaroo Island det absolut bedste sted at tage hen. I gør det denne dag på den absolut bedste tur dertil. Tag blot det nødvendige med, for I kommer tilbage til jeres hotel i Adelaide senere.

Der findes billigere ture til Kangaroo Island, men ingen med samme indhold og så meget for pengene. Det er for eksempel en kæmpe fordel, at I flyver dertil, så I bruger jeres tid på at opleve!

Oplev kænguruer på tæt hold på Kangaroo Island i AustralienDyreliv på Kangaroo Island

I besøger koalaerne i en eukalyptusskov. Fortsætter på udkig efter kakaduer, wallabies og kænguruer. Spiser grillet seafood til frokost og går ture mellem søløver og sæler.

Oplevelserne fortsætter i Flinders Chase National Park med sjældne fugle, kænguruer, wallabies, opossum, varaner, myrepindsvin, næbdyr og flere koalaer. Også de forunderlige klipper Remarkable Rocks er der tid til. I overnatter på hotellet på Kangaroo Island og er tilbage i Adelaide tidligt på aftenen dag 21.

Dag 22
Til mere luksus i den røde outback

Walpa Bar på Voyages Sails in the Desert

Nu går jeres rejse til Australien fra kysten ind i den røde outback i Northern Territory med Ayers Rock (Uluru) og The Olgas (Kata Tjuta).

I tager en taxa til lufthavnen og flyver direkte til lufthavnen ved Ayers Rock. Her bliver I budt velkommen og kørt til jeres hotel.

Voyages Sails in The Desert 5*, Ayers Rock

Selv ude i den røde ørken skal I bo i 5* luksus. Voyages Sails In The Desert ligger kun en halv time fra Ayers Rock, og her er både spa og en skøn pool at vende hjem til.

Blandt klipperne i The Olgas, Northern Territory, AustralienVandretur ved The Olgas

Pool og spa må dog vente lidt, for I skal nå at opleve første store seværdighed i outbacken. I skal på guidet tur til The Olgas, hvor I hører om naturen og aboriginernes kultur og også bevæger jer ind i Vindenes Kløft, Walpa Gorge. Både Ayers Rock og The Olgas er hellige for aboriginerne.

Dag 23
Ayers Rock fra solopgang til middag under stjernerne

Solopgang ved Ayers Rock, AustralienOm morgenen vil I nyde, at I bor så tæt på Ayers Rock. I skal nemlig opleve solopgangen over den forunderlige klippe, der på magisk vis skifter farver, mens solen stiger.

Efter en traditionel morgenmad tilberedt i ørkenen, går I til hulemalerier og fossiler ved foden af Ayers Rock, og I besøger Uluru - Kata Tjuta Cultural Centre.

Middag under stjernerne ved Ayers Rock

Dagen slutter også ude i ørkenen, hvor I får serveret en dejlig middag under millioner af stjerner med udsigt til Ayers Rock.

Dag 24
Ayers Rock set fra helikopter

Indflyvningen til Ayers Rock byder på en ganske unik fotomulighedI har stået ved foden af Ayers Rock og vandret ind i vindenes tunnel ved The Olgas. Men intet slår at se det hele fra oven. Derfor skal I på tur i helikopter over Ayers Rock.

Glæd jer til at se det aboriginernes hellige land fra oven. Og til at få nye vinkler på den røde og tørre ørken, der måske ikke er så tør over det hele alligevel.

Senere venter endnu en flyvetur, nemlig til skønne Sydney. I bliver kørt i lufthavnen, og fremme i Sydney tager I en taxa til jeres hotel.

Nyd morgenmaden i hotellets lille caféSpicers Potts Point 5*, Sydney

Jeres hotel i Sydney er efter Nyhavn Rejsers mening det absolut hyggeligste boutiquehotel i byen, Spicers Potts Point. En tidløs perle i det virkeligt charmerende og centrale kvarter Potts Point med fine, historiske huse. Glæd jer til at nyde morgenmaden i den dejlige have. I bor 4 nætter på Spicers Potts Point.

Dag 25
Privat rundvisning i Sydney Opera House

Udsigt over operahuset i Sydney, AustralienNår I bor på Spicers Potts Point, kan I slentre hen til Operahuset i Sydney og mange af byens seværdigheder. Giv jer god til at komme omkring, og vil I hvile benene, er her et utal af cafeer. I kan også tage en af de mange havnefærger, der forbinder de mange bydele i Sydney.

Privat rundvisning i Sydney Opera House

Sydney Opera House, som er skabt af danske Jørn Utzon, er et must på rejser til Sydney. Ikke kun for det danske islæt, men fordi det ganske enkelt er et prægtigt bygningsværk. Da dette ikke er en hvilken som helst rejse til Australien, sørger vi for en privat guide kun til jer. Lidt særbehandling skader ikke.

Dag 26
Sydney set fra en luksuriøs yacht

Sejl i en yacht i Sydney HarbourSydney er en by, der er skabt ud til vandet. Livet på havnen og vandet er en integreret del af byens puls. Og mange af de store seværdigheder i Sydney gør sig bedst fra vandet. Tag bare operahuset og Sydney Harbour Bridge.

I kunne tage ud med en traditionel havnerundfart, men vi har vist nævnt, at dette er en rejse til Australien for ægte livsnydere. Så selvfølgelig har vi også her planlagt noget særligt for jer.

En dag for sejl ud for Sydney

I sejler af sted i en 40 fod lang yacht. Der er hvidvin på køl og vind i sejlene, mens i glider gennem Sydney Harbour og ud forbi smukke bugter og strande til frokost på Camp Cove. Hvis I har lyst, kan I kaste en snøre i vandet på vejen. I er tilbage i havnen ca. kl. 15.

Dag 27
I vandflyver til udsøgt frokost i Sydney

Vandflyver over Pittwater, nord for SydneyI har gået ad havnepromenaden og set havnens liv fra land. Og I har sejlet i yacht gennem havnen og selv været en del af livet. Kan man forlange mere? Ja! I har jo ikke nydt sceneriet fra luften endnu.

I vandflyver til frokost på Jonah’s

En af de mest eksklusive restauranter ved Sydney hedder Jonah's på Jonah's Restaurant and Boutique Hotel, som er det eneste Relais & Chateaux hotel i Sydney. Denne rejse til Australien ville ikke være fuldendt, hvis I ikke oplevede deres moderne australske køkken.

Jonah's ligger med udsigt over Whale Beach og Stillehavet en times kørsel nordpå fra Spicers Potts Point, men naturligvis skal I ikke bumle af sted. I starter med en lille sejltur til Rose Bay og går her om bord i en vandflyver, der bringer jer direkte til restauranten. Udsigten undervejs er forrygende.

Efter frokosten, der er en udsøgt 3-rettes menu, flyver I tilbage igen. En værdig finale for jeres rejse til Australien.

Dag 28
Hjem fra ferie i Australien

Lavtstående sol over spektakulært landskab med rødt ørkensand i AustralienDer er nu gået 4 uger fra I rejste hjemmefra til Australien. Med det liv, I har nydt, er I sikkert klar til 4 uger mere, men det er tid at vende hjem. I bliver kørt i lufthavnen i Sydney og flyver mod Danmark, hvor I lander dag 29 dansk tid. Velkommen hjem.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Australien for livsnydere
RejseperiodeDobbelt
26.01.21 - 10.12.2183.000-85.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Benzinforbrug og evt. parkering

Bemærk

 • Anbefalet rejseperiode fra oktober til sidst i marts
 • Afrejse fra Danmark på lørdage
 • Lad os vide om I ønsker at afrejse fra anden lufthavn end København
 • Premium Economy Class eller Business Class er muligt mod tillæg. Læs mere her eller kontakt jeres rejserådgiver