• Prøv de mange gode spisesteder i Adelaide
 • Kænguruer i solnedgang, Australien
 • Sailaway og Low Isles
 • Livreddere på strand i Perth
 • Saltsøen Lake Gairdner, South Australia
 • Perth skyline og Swan River
 • Sejl i kano ved Silky Oaks Lodge, Daintree Rainforest

Australien for viderekomne

21 dages unik Australien rejse til Gawler Ranges, Sydney og Queensland fra 58.000 kr.

Glæd jer til:

4 dages campsafari i Gawleer Ranges tæt på dyrelivet

Bo på kanten af en kløft i regnskoven

Sightseeings og snorkeltur ved Great Barrier Reef

Perth, Adelaide og Sydney med flere udflugter

Afslapning i vinlandet ved Margaret River

Læs mere

Oplev både ukendte og velkendte sider af Australien på en rejse med mange udflugter og håndplukkede hoteller. Nyd vinlandet ved Margaret River. Tag på 4 dages campsafari til forunderlig natur og dyreliv i Gawler Ranges. Se Sydney og udforsk strande, koralrev og regnskov i Queensland. 

Det er måske ikke første gang, I er på rejse i Australien, for I skal i den grad væk fra den slagne vej på den første del af jeres ferie. På den anden side vil I med stor sandsynlighed lægge et godt ord ind for netop denne rute, når I kommer hjem, for I får nogle kæmpe oplevelser ude i forunderlig natur.

4 dages campsafari i Gawler Ranges

I skal på en forrygende campsafari, hvor I bor i himmelseng i luksustelte ude i outbacken ved Gawler Ranges. I kommer tæt på kænguruer, koalaer og emuer, går på gigantiske saltsøer og svømmer med vilde delfiner og søløver fra kysten i South Australia. 

Regnskov, koralrev og minikænguruer

Gawler Ranges er langt fra den eneste naturoplevelse på denne rejse til Australien. I verdens ældste regnskov, Daintree Rainforest, skal I bo i luksus på kanten af Mossman Gorge med floden under jer. Fra Port Douglas ved Queenslands strande skal I på snorkeludflugt med katamaran til skildpadder og farverige fisk omkring Low Isles ved Great Barrier Reef.

Fra Perth sejler I til Rottnest Island, der trods sit navn er en smuk ø med strande og mange minikænguruer. I kommer også til det dejlige vinland ved Margaret River med mulighed for at smage på dejlig australsk vin. 

Sydney og Adelaide med flere udflugter 

Ud over Perth nyder I også storbyliv i Adelaide og Sydney. I Adelaide skal I på kulturel sightseeing med guide til byens museer og ind på konservatorernes værksted. I Sydney inkluderer vi en rundvisning i Jørn Utzons mesterværk, Sydney Opera House.

Håndplukkede hoteller og lodges

Jeres telt i outbacken har himmelseng, og der serveres 3 retters menu om aftenen. Det er bare ét eksempel på, hvordan også overnatningerne er en del af oplevelsen på denne rejse til Australien. De fleste hoteller, I skal sove på, er 4+* og 5* udvalgt for en særlig stemning og beliggenhed.

Med det skitserede program, rejser I til Australien en tirsdag, så det passer med de faste afgangsdatoer på campsafari i outbacken. Programmet kan dog herudover tilpasses jeres ønsker i alt.

Det skal I opleve

Program

Dag 1-2
I rejser til Australien

Nyd udsigten over Perth fra tagterrassen på Alex HotelI rejser til Australien, hvor I lander i Perth på dag 2. Den velfriserede og grønne by i Western Australia er klar til at byde jer velkommen. Taxichaufføren siger G'Day og kører jer til hotellet.

Alex Hotel 3+* i Perth

I skal bo 3 nætter på designhotellet Alex Hotel, der ligger i den hyggelige bydel Northbridge i Perth. Det er råt, det er hipt, og det er farverigt. Der er gratis cykler, hvis I skal på opdagelse. Og gratis Wi-Fi, hvis I skal sende nyt om oplevelserne og jeres ankomst til dem derhjemme.

Dag 3
Udflugt til Rottnest Island

Nyd en svømmetur ved Rottnest Island, Western AustraliaNej, vi sender jer ikke til en rotterede. I skal på en dejlig udflugt til en smuk ø lige ud for kysten! Øen, Rottnest Island, er beboet af ganske små kænguruer, quokkaer, som en søfarer for mange år siden tog for at være rotter. Deraf navnet.  

Ad Swan River og videre til Rottnest Island

Perth gennemskæres af floden Swan River, der snor sig smukt og er med til at skabe et levende byrum. I dag skal I sejle på den til Fremantle med udsigt til byens skyline. Ved kysten går I om bord på en færge til Rottnest Island. Her har I 1½ times rundvisning med guide og ikke mindst tid til at nyde de dejlige strande og blå bølger. Husk badetøj! 

I bliver hentet 8.30 og er tilbage ca. 8 timer senere. Om aftenen er det tid til at udforske dejlige Perth. Sig til, hvis I vil have gode tips til et par restauranter.

Dag 4
På egen hånd i Perth

Perth skyline og Swan RiverSkinnende skyskrabere i stål og glas. Velfriserede parker. Mildt klima og dejlig stemning. Det er i korthed, hvad I kan glæde jer til på rejser til Perth. Klimaet er mildt året rundt og atmosfæren charmerende tilbagelænet. 

I har hele dagen til at udforske Perth fra de øredøvende klokker i The Bell Tower til byens labyrinter af indkøbsgader. I bor i bydelen Northbridge, så om aftenen behøver I ikke gå langt for at finde et glimrende udbud af cafeer, restauranter, barer og natteliv.

Dag 5
Til smukke Margaret River

Cape Lodge, Margaret RiverNu går jeres Australien rejse videre, så I henter jeres bil hos AVIS og kører mod syd. Målet for dagens køretur er Margaret River, og kører I lige igennem, tager det nok 3 timer. Der er med andre ord god tid til at tage det roligt og måske slå et smut helt ud til kysten for at se efter surfere og fiskere og en delfin ved Rockingham.  

Cape Lodge 5*, Margaret River

Agendaen for de næste dage er gastronomi og luksus i de smukkeste omgivelser. I skal bo på Cape Lodge ved Margaret River og vil ganske givet nyde den stilfulde indretning og perfekte service. Restauranten regnes fuldt fortjent til de bedste i landet, og arkitekturen leder tanken hen på hollandsk kolonitid og nogle af de smukke vingårde i Sydafrika.

Dag 6
Afslapning i vinlandet ved Margaret River

Besøg de mange vingårde i Margaret River, Western AustraliaDenne dag er sat af til at lave så meget eller så lidt, I nu har lyst til. Vi har dog en masse at anbefale. 

Australsk vin fra Margaret River

Her er smukke kyster med klipper, klinter og gyldne strande befolket af surfere. Og her er et bølgende landskab, hvor vinstokkene står i uendelige rækker. Mange af de over 100 vingårde er et besøg værd, så sig til, hvis vi skal udvide med en dag eller to. 

Tilbage på lodgen kan vi anbefale en solstol og en tur i poolen. Og ikke mindst et måltid mad på den prisbelønnede restaurant.

Dag 7
Til Adelaide i South Australia

Prøv de mange gode spisesteder i AndlineI kører tilbage til Perth, hvor I afleverer bilen i lufthavnen. Nu går jeres Australien rejse nemlig fra Western Australia til nabostaten South Australia. I flyver til Adelaide, hvor I tager en taxa til jeres hotel. 

Adelaide i South Australia

Adelaide er shopping, museer og festivals. Her er strande, gode restauranter og cafeer og gratis bycykler. Selv gratis Wi-Fi har byen, der på denne måde markerer sig som moderne metropol. 

Adelaide er samtidig et perfekt udgangspunkt for udflugter i Outbacken. Det er næste kæmpe oplevelse på jeres eventyr, men lige nu gælder det bare om at tage en taxi til jeres hotel for en nat. 

Superior værelse, Mayfair Hotel, AdelaideMayfair Hotel 4+*, Adelaide

I skal bo på Mayfair Hotel i Adelaide. I første omgang kun en enkelt nat, men I vil glæde jer til at komme tilbage, for Mayfair Hotel er klassisk og gennemført luksus i hjertet af byen. Den gamle bygning er på den lokale kulturarvs-liste. 

Brug lidt af aftenen på at pakke det vigtigste over i en rejsetaske eller rygsæk, I kan tage med på campsafari i outbacken de næste dage. Jeres kufferter bliver opbevaret på hotellet, indtil I kommer tilbage.

Dag 8-11
Himmelseng og saltsøer i outbacken

Saltsøen Lake Gairdner, South AustraliaNu venter en kæmpe naturoplevelse: 4 dages campsafari. I starter dog med en lille flyvetur fra Adelaide over Spencer Gulf og Gulf St. Vincent til Port Lincoln. I bliver budt velkommen i lufthavnen og er klar til at tage på eventyr. 

Campsafari i Gawler Ranges 

I skal opleve Gawler Ranges og outbacken i South Australia på 4 dages eventyr. Glæd jer til at lade jer opsluge af en natur med store vidder, forunderlige farver, sjove pungdyr, majestætiske træer og utallige fugle inkl. de spøjse emuer. 

I går på kæmpe saltsøer og slutter med at sejle ud fra kysten for at svømme med vilde delfiner og søløver! Når natten falder på, forkæles I med skønne måltider, og I sover i telte med himmelseng og eget badeværelse. Sådan skulle alle teltture være.

På fjerde dag siger I farvel til den lille gruppe, som I har lært godt at kende. I flyver "hjem" til Mayfair Hotel i Adelaide, hvor I nu har endnu to overnatninger.

Dag 12
Kulturtur i Adelaide

Oplev mange af de historiske pragtbygninger i AdelaideVel tilbage i Adelaide har I masser af tid til at udforske byen. Vi arrangerer en lille udflugt på et par timer, som bringer jer tæt på kunst og kultur i Adelaide. 

Guidet sightseeing i Adelaide

I er inviteret med på en kulturtur i Adelaide ad byens kulturelle boulevard North Terrace og ind i små gader og stræder. I følges med en lille gruppe og en engageret guide, der viser jer flere museer og også et par spændende butikker med bl.a. smagsprøver på den lokale chokolade.

Dag 13
I rejser til Sydney

Velkommen til Spicers Potts Point i Sydney!Det er tid at sige farvel til Adelaide og South Australia. Nu går jeres rejse til Australien nemlig videre mod skønne Sydney, som efter vores mening er en af verdens smukkeste byer. Senere på dagen vil I vide hvorfor. Lige nu tager I en taxi til lufthavnen, og når I er fremme i Sydney, tager I også en taxi til hotellet. 

Spicers potts point 5*

I Sydney skal I ikke bare bo på hvilket som helst hotel. Vi har udvalgt Spicers Potts Point, der er et luksuriøst lille boutiquehotel i den charmerende bydel Potts Point. I bor i gåafstand til Sydney Opera House og byens mange andre fantastiske seværdigheder.

Dag 14
Operahuset i Sydney

"The Sydney Opera House Tour" er en af de ting, man bare skal opleve når man besøger SydneySydney er en by, som skal opleves til fods. Har fødderne brug for en pause, er det skønt at tage en af de mange færger, der forbinder de mange bydele.

Rundvisning i Sydney Opera House

Vi inkluderer en rundvisning i Sydney Opera House, hvor I kommer ind i de fantastiske rum og hører om byggeriet fra første planer til nu. Det er en åben billet, så I kan tage med, når det passer ind i jeres program.

Dag 15
På egen hånd i Sydney

 Vandflyver over SydneyI har endnu en dag i Sydney til at udforske den smukke by. Læs mere her og få masser af inspiration til oplevelser i Sydney. Jeres rejserådgiver i Nyhavn Rejser kan fortælle endnu mere og også booke flere udflugter, hvis I ønsker det. Det kan være en sightseeing i he Rocks eller en sejltur i en smuk yacht. Vil I opleve Sydney fra luften, så lad os bestille plads i en vandflyver! 

I kan også få hjælp til at reservere bord, på en af vores foretrukne restauranter, hvis opholdet i Sydney skal afsluttes med en gastronomisk oplevelse.

Dag 16
Til regnskoven i Queensland

Pool området på Silky Oaks Lodge, Daintree RainforestScenen for jeres Australien rejse skifter nu fuldstændig karakter. I tager fra storbyen ind i regnskoven. Første stykke er med en taxi til lufthavnen, hvorfra I flyver til Cairns i Queensland. Her bliver I budt velkommen og kørt op ad kysten og direkte ind i regnskoven Daintree Rain Forest på Cape Tribulation. 

Silky Oaks Lodge 5*

Jeres lodge de næste nætter er et sandt regnskovseventyr krydret med skøn luksus. På Silky Oaks Lodge bor I på kanten af Mossman Gorge. I omfavnes af Daintree Rainforest og forkæles med uforlignelig stemning, spa og gastronomi. I kan følge regnskovens rytme, høre lydene om natten, stå op med fuglene og tage morgenbad i floden.

Dag 17
Oplevelser i Daintree Rainforest

Sejl i kano ved Silky Oaks Lodge, Daintree RainforestStart dagen med en god morgenmad og måske en dukkert i floden nede i kløften. Der er ikke krokodiller her. Senere kan I tage på flere vandreture af forskellig sværhedsgrad direkte fra Silky Oaks Lodge – både med og uden guide. 

På lodgen kan I låne mountainbikes og cykle på udflugt. Endelig kan I tage på længere guidede ture til Cape Tribulation og til Daintree River med de store saltvandskrokodiller. Her anbefaler vi ikke at bade. Silky Oak Lodge kan hjælpe med udflugter, og det samme kan jeres rejserådgiver i Nyhavn Rejser gøre hjemmefra.

Dag 18
Til stranden ved Port Douglas

Port Douglas Peninsula Boutique Hotel i QueenslandJeres limousineservice triller nu op foran døren til Silky Oak Lodge, for jeres Australien rejse går nu mod Queenslands strande i hyggelige Port Douglas

Fabelagtig feriestemning i Port Douglas 

Port Douglas byder på en eksklusiv feriestemning. Byen er Hornbæk og Skagen på australsk med Four Miles Beach, shopping, restauranter og noget af den bedste golf i Australien. Og så er Port Douglas udgangspunkt for udflugter til snorkling på Great Barrier Reef!

Port Douglas Peninsula Boutique Hotel 4+*

I skal bo på Port Douglas Peninsula Boutique Hotel, der er et charmerende hotel lige ved Four Mile Beach. Centrum af Port Douglas med caféer og restauranter er mindre end fem minutters gang væk.

Dag 19
Snorkeudflugt til Low Isles

Sailaway og Low IslesDe største attraktioner ved Port Douglas ud over strand og stemning er regnskov og snorkling på Great Barrier Reef. Regnskoven har I oplevet, nu venter koralrevene. 

I katamaran til snorkling med skildpadder 

I skal på snorkeltur til Low Isles. I sejler af sted med en smuk katamaran, og fremme i en beskyttet lagune begynder oplevelserne for alvor med snorkling med havskildpadder og koralfisk. 

Low Isles er en betagende koralø, hvor der kun er en enkelt bygning, et historisk fyrtårn. At I er inde i en lagune og ikke ude på selve Great Barrier Reef betyder mere stille vand, når I snorkler. Der er frokost inkluderet.

Dag 20
Afslapning på stranden

Stranden i Port Douglas, QueenslandEnhver rejse til Australien har én lidt trist detalje. Den slutter på et tidspunkt. Derfor skal I nyde denne dag, for det er jeres sidste hele dag i Australien. Sug til jer af solen og varmen i Queensland. Tag en dukkert på stranden eller i poolen. Gå en tur langs Four Mile Beach og tjek, om den nu også er fire miles lang. 

Hvis der er plads i kufferten, kan nogle af de eksklusive butikker sikkert komme med forslag til at få fyldt op. Og skal jeres Australien rejse afsluttes med en god middag, kan jeres rejserådgiver godt komme med tips til et godt sted.

Dag 21-22
Hjem fra rejse til Australien

Nyd Port Douglas strand på en solskinsdagFarvel Queensland. Farvel Australien. I bliver kørt fra Port Douglas til lufthavnen i Cairns, og herfra går turen hjemad. I lander i Danmark dag 22. Velkommen hjem.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Australien for viderekomne
RejseperiodeDobbeltEnkelt
14.04.21 - 01.01.2257.000-61.00080.000-84.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København/Aalborg/Billund-Perth / Cairns-København/Aalborg/Billund
 • Lufthavnsskatter
 • 3 nætter på Alex Hotel 3*, Perth. Large Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Heldagstur til Rottnest Island
 • Billeje fra Perth og retur til Perth lufthavn, SCAR, all inclusive. 
 • 2 nætter på Cape Lodge 5*, Margaret River. Garden room. Inkl. morgenmad, 6-retters middag m. 1 fl. Cape Lodge Estate Wine. Daglig afternoon tea samt vinsmagning
 • 3 nætter på Mayfair Hotel 4+*, Adelaide. Deluxe King Room 
 • Indenrigsfly Adelaide-Port Lincoln t/r
 • 4 dages oplevelse: Himmelseng og saltsøer i outbacken
 • Oplevelse: Kulturtur i Adelaide
 • Indenrigsfly Adelaide-Sydney
 • 3 nætter på Spicers Potts Point 5*, Sydney. King room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Rundvisning i Sydney Opera House
 • Indenrigsfly Sydney-Cairns
 • Transport fra Cairns lufthavn til Silky Oaks Lodge
 • 2 nætter på Silky Oaks Lodge 5*, Daintree Rainforest. Garden Treehouse, inkl. morgenmad, 2x2-retters middag og daglig afternoon tea
 • Udflugt fra Silky Oaks Lodge:1½ times vandretur i regnskov ved Mossman Gorge, inkl. guide og transport
 • Transport fra Silky Oaks til Port Douglas
 • 3 nætter på Peninsula Boutique Hotel 4*, Port Douglas. Oceanview suite, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Heldags snorkeltur til Low Isles
 • Transfer fra Port Douglas til Cairns lufthavn
 • Turistvisum til Australien (kun dansk pas)

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

 • Premium Economy Class eller Business Class er muligt mod tillæg, se mere her