• Klippeformationerne Remarable Rocks på Kangaroo Island, Australien
  • Se kænguruer når I bor på Kangaroo Island Seafront Resort
  • I 4WD på Aldinga Beach på Fleurieu Peninsula - halvø i Southern Australia
  • Oplev The Rocks i Sydney

Australiens kontraster fra by til land

Oplev bl.a. Sydney og Kangaroo Island og svøm med vilde havskildpadder. 16 dage fra 35.500 kr.

Glæd jer til:

Adelaide og Sydney, Australiens smukkeste byer

Rundvisning i Sydney Opera House

Fleurieu Peninsulas spektakulære landskaber i 4WD

Kangaroo Islands fascinerende dyreliv og natur

Snorkeltur med havskildpadder ved Great Barrier Reef

Læs mere

Dette er rejsen for jer, der har kort tid til rådighed og gerne vil opleve tre vidt forskellige og helt unikke områder i Australien. Udforsk storbylivet i Adelaide og Sydney, kom tæt på Kangaroo Islands vilde dyreliv, og tag på snorkeltur med havskildpadder ved Great Barrier Reef.

Australiens største og smukkeste storbyer

Glæd jer til at opleve to af Australiens største og smukkeste storbyer, Adelaide og Sydney. I har god tid på egen hånd til at fordybe jer i byerne og lige præcist dét, der optager jer. Fra hyggelige stræder med restauranter, caféer og grønne oaser til boulevarder med shopping, biografer, muséer, gallerier og store seværdigheder.

I Sydney har vi inkluderet en unik rundvisning i operahuset. Og senere skal I på en historisk byvandring med fortællinger, som kun de færreste hører på en rejse i Sydney.

Tæt på naturen og dyrelivet i 4WD

Den bedste måde at komme helt tæt på Australiens kontrastfulde, smukke natur og dyreriger er i en 4WD. Nyd en af South Australias kønneste kystruter og den betagende halvø Fleurieu Peninsula i 4WD gennem det bakkede McLaren Vale vinområde og langs havet med store oplevelser på vejen. I har jeres egen engagerede guide med, som kender området som sin egen baglomme, og øser ud af sin viden og begejstring.

I skal også opleve Kangaroo Island med egen 4WD. Her skal I bl.a. skal overnatte ved Flinders Chase National Park, hvor wallabies måske kigger forbi på jeres terrasse. På Kangaroo Island kan I også opleve sæler, pelikaner, pingviner m.fl.

Skøn stemning og afslapning i Port Douglas

Sidste destination på jeres Australien rejse er Port Douglas med den skønne badestrand, Four Miles Beach. I bor tæt på stranden, nyder feriestemningen og kan evt. tag på udflugt eksempelvis til den tropiske regnskov Daintree Rainforest og opleve verdens ældste regnskov inklusiv de store krokodiller.

Snorkling med havskildpadder

Fra Port Douglas skal I på en heldagsudflugt til koraløen Low Isles ved Great Barrier Reaf. Her hopper I i vandet og snorkler rundt med øens havskildpadder og farverige koralfisk. En magisk oplevelse!

Håndplukkede hoteller

Vi har håndplukket skønne 3* til 4* hoteller og resorts til jer ud fra beliggenhed og stemning. I bor på værelser med en moderne, lys indretning og flere steder har I eget køkken, og kan nyde godt af både pool og spa.

Skræddersyet rejse til Australien

Alt kan naturligvis skræddersys efter jeres ønsker. Måske vil I gerne forlænge rejsen eller have flere oplevelser? Tal med vores rejserådgivere om en skræddersyet rejse til Australien ud fra jeres ønsker.

Program

Dag 1-2
Afrejse og ankomst til Adelaide

Adelaide ligger i delstaten South AustraliaI rejser fra København Lufthavn, og ankommer dagen efter til Adelaide. Herfra finder I selv vej til jeres hotel Miller Apartments 3*, som ligger centralt midt i byen. 

I one bedroom executive apartments kan I få egen balkonMiller Apartments

Miller Apartments er et hyggeligt hotel i en historisk spændende bygning, som fra 1939 til 2006 har huset et af Adelaides fineste stormagasiner. Her bor I i en skøn 1-værelses lejlighed med eget veludstyret køkken, aircondition, WiFi, tv osv. Hotellet har ikke en restaurant, men I bor lige i hjertet af Adelaide omgivet af livlige gader og stræder med caféer og restauranter, som både kan stille den lille sult og byde på kulinariske madoplevelser.

Dag 3
Gå på opdagelse i Adelaide

Oplev mange af de historiske pragtbygninger i AdelaideI har dagen på egen hånd til at gå på opdagelse i Adelaide, som er den største by i den australske delstat South Australia. Byen summer af liv, og de sirlige gader og stræder brydes hist og her af grønne oaser.

Tag eksempelvis en slentretur på Rundle Street, som har alt, hvad hjertet begærer fra barer til biografer til eksklusive tøjforretninger og små designer shops.

Prøv de mange gode spisesteder i AdelaideI kan også låne bycykler, så I hurtigt og let kan komme omkring mellem byens seværdigheder. Oplev eksempelvis den botaniske have med udsigt til byen og Torrens River. Besøg Adelaides Central Market med en overflod af friske varer fra lokale producenter. Eller fordyb jer i byens historie og moderne kunst på de mange museer.

Dag 4
Oplev halvøen Fleurieu Peninsula

I 4WD på Aldinga Beach på Fleurieu Peninsula - halvø i Southern AustraliaI bliver hentet om morgenen på hotellet af en lokal guide, som tager jer med på en heldagsudflugt i 4WD på den naturskønne halvø, Fleurieu Peninsula. På vejen fortæller jeres guide om naturen og om Kaurna- og Ngarrindjerifolket, de lokale aboriginere, hvis oprindelige land, I kører igennem.

Smag på den lokale vin på Fleurieu PeninsulaI skal smage vin, se betagende scenerier, flotte kyststrækninger og opleve det lokale dyreliv. Alt sammen tilsat en uendelig mængde lokalkendskab, begejstring og godt humør fra jeres guide.

Udsigten fra Kangaroo Island Seafront ResortRejsen fortsætter til Kangaroo Island

Sidst på dagen bliver I sat af ved færgen til Kangaroo Island. Det, der kunne have været en almindelig transportdag, blev pludselig til et natureventyr på jeres rejse. 

Sejlturen varer 45 minutter, og så snart I går i land i Penneshaw får I en lille 4WD, så I nu nemt kan komme rundt på hele øen på egen hånd. Den første nat tilbringer i på The Seafront 3* ikke langt fra, hvor I ankommer med færgen. Et godt hotel med super beliggenhed på en klippe ud til vandet. 

Hvis I ikke er for trætte efter dagens mange indtryk, kan I slentre ned til Penneshaws pingvinkoloni for at hilse på den lille bestand af pingviner, der holder til i området.

dag 5-6
Oplev Kangaroo Island i 4WD

Kænguruer på Kangaroo IslandI pakker kufferterne og kører mod den modsatte ende af Kangaroo Island, som kun er knap 120 km fra den ene ende til den anden. I har hele dagen for jer selv, så I bestemmer selv rute og tempoet for dagen, men en ting er sikkert: I kommer til at opleve smukke kystlinjer, betagende strande og med stor sandsynlighed en kænguru eller to. Der bor nemlig mere end 250.000 kænguruer på øen, så det er blot at holde øjnene åbne.

I hjertet af Aurora Ozone Hotel kan I slappe af ved poolenaurora ozone hotel 3*

Jeres destination for i dag og i morgen er Aurora Ozone hotel 3*.  I sætter selv tempoet for dagene. Og husk, at I med en 4WD ikke er begrænset til kun at køre på de asfalterede veje – så der er rig mulighed for at komme rundt i øens vilde natur, på stranden osv.

Aurora Ozone hotel har en skøn pool og ligger ud til havnen i Kingscote, hvor I kan nyde udsigten ud over Nepean Bay.

Dag 7
Fra Kingscote til skønne Sydney

Spis i stil på Storehouse Restaurant & Bar på Vibe Hotel i SydneyI pakker jeres kufferter og kører mod lufthavnen, som ligger tæt på Kingscote. Her returnerer I jeres 4WD, og fortsætter rejsen mod en af verdens nok smukkeste byer, Sydney.

VIBE HOTEL 4*, Sydney

I skal bo på det moderne og hyggelige Vibe Hotel, der ligger tæt på Darling Harbour, smukke Hyde Park og Sydney Opera House. I området finder I et stort udbud af restauranter, cafeer og butikker.

Dag 8-10
På egen hånd i Sydney

Sydney Operahouse - Opera BarI har de næste par dage på egen hånd til at opleve byen, og fordybe jer i lige præcist det, I har lyst til. Vi har inkluderet en rundvisning i Sydney Opera House, som ligger kun en halv time til fods fra jeres hotel. I vælger selv, hvornår I vil indfri oplevelsen i løbet af de næste par dage.

Sydneys bydele byder på en række af aktiviteter og oplevelser såsom hyggelige markeder, alverdens shopping, museer med kunst og historie, flotte parker og spændende arkitektur. Udforsk eksempelvis bydelen The Rocks, hvor de første straffefanger i 1788 lagde til kaj. I dag er området restaurereret med hyggelige gader og stræder, som oser af historie og stemning.

I vandflyver over SydneyI kan tage på havnerundfart, slentre en tur på Sydney Harbour Bridge, tage på guidet vandretur til de mere ukendte sider af byen eller se byen fra oven ombord på en vandflyver. Tiden er jeres, og I bestemmer, hvordan I vil bruge den.

Oplev The Rocks i SydneyHistorisk byvandring

I skal også på en historisk byvandring i Sydney. Sammen med en lille gruppe og en passioneret guide, kommer I rundt i byen ad en rute, der baserer sig på en fortælling, de færreste hører på rejser til Australien. I følger kilden til Sydneys tilblivelse og Australiens kolonisering.

Dag 11
Med fly fra Sydney til Port Douglas

Studio med pool udsigt fra balkonen. Shantara Resort & Spa i Port Douglas

I fortsætter rejsen med fly fra Sydney til Cairns i det nordlige Queensland. Herfra har I transport til Port Douglas, der ligger lidt oppe ad kysten. 

Shantara Resort & Spa Port

I har nu fire overnatning på Shantara Resort & Spa 3+*, som ligger i anden række for vandet i gåafstand til Four Mile Beach samt tæt på den hyggelige marina og Macrossan Street med byens butikker og restauranter.

Hotellet er kun for voksne og ligger i fredelige omgivelser med to hyggelige gårdhaver og skønne pools. I bor i en moderne lejlighed med lys og lækker indretning, køkkenfaciliteter, balkon m.m.

Dag 12
Ren afslapning i Port Douglas

Stranden i Port Douglas, QueenslandTilbring dagen på Four Miles Beach, ved poolen eller besøg Wildlife Habitat - en lille park i udkanten af Port Douglas, hvor I kan komme helt tæt på det lokale dyreliv med alt fra koaler til papegøjer, slanger og kænguruer.

Dag 13
Heldags snorkeltur til Low Isle

Sailaway og Low IslesI skal ud på sejltur om bord på en katamaran til koraløen Low Isles. Efter en god times sejllads fra Port Douglas kommer I til den smukke koralø Low Isle. Så er det tid til at komme i vandet! I skal snorkle på koralrevet med dets mange fisk og havskildpadder, Green Turtles. Skildpadderne er trygge ved jeres besøg og kommer tæt på. 

Luftfoto af Low Isles, QueenslandI løbet af dagen får I serveret en frokostbuffet om bord på katamaranen, før der atter sættes sejl og turen går retur til Port Douglas.

Dag 14
Udforsk Port Douglas

Panoramaudsigt i Daintree Rainforest i Queensland, AustralienI har dagen på egen hånd til at gøre, hvad I har lyst til. Måske I slapper af på stranden eller udforsker mere af Port Douglas. Tag eksempelvis en tur til Daintree River og Cape Tribulation, hvor I kan opleve tropisk regnskov og krokodiller.

Dag 15-16
Hjemrejse og ankomst i København

Cairns er indgangen til Queenslands tropiske nordI bliver hentet på hotellet og kørt til Cairns Lufthavn, hvorfra I flyver retur mod Københavns Lufthavn. Her lander I dagen efter hen ad eftermiddagen.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Australiens kontraster - fra by til land
RejseperiodeDobbelt
17.10.20 - 30.09.2135.000-39.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda

  • Måltider, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet