• Mindil Beach, Darwin
 • Krokodillefri badning ved Wangi Falls i Litchfield National Park, Australien
 • Se kløfterne i Katherine Gorge fra oven
 • Kings Canyon i Watarrka National Park, Australien
 • Nyd en fantastisk middag i lige så fantastiske omgivelser ved Ayers Rock i Australien
 • Sydney Operahouse - Opera Bar
 • Pukkelhval i spring ud for Sydney Heads
 • Snorkling ved båden Sailaway nær Low Isles

Sommereventyr for to i Australien

22 dages rejse med naturoplevelser og forkælelse på udvalgte hoteller og udflugter fra 52.000 kr.

Glæd jer til:

Litchfield National Park og aboriginernes Arnhem Land

Katherine Gorge på cruise og i helikopter

Vandretur i Kings Canyon og romantik ved Ayers Rock

Hvalsafari ved Sydney og snorkling på Great Barrier Reef

Håndplukkede hoteller fyldt med stemning for to

Læs mere

Oplev en sommerferie i Australien i særklasse. Udflugter og hoteller er håndplukket til jer, der søger de største natureventyr og samtidig ønsker at fuldende rejsen med masser af forkælelse.

I skal nyde noget af Australiens mest spektakulære natur, og I skal gøre det på en måde, hvor I også får de bedste rammer for at nyde at være sammen. 

De største naturoplevelser i Australien

Australien er så stort et land, at man ikke kan nå alt på én rejse. Vi har derfor håndplukket oplevelser og udflugter med en ganske særlig stemning og skønhed. Fællesnævneren er små grupper, passionerede guider og de bedste steder. 

Litchfield National Park, Arnhem Land og Katherine Gorge

I skal opleve Litchfield National Park og kommer tæt på aboriginernes liv i deres eget Arnhem Land. Den dybe Katherine Gorge ser I både på et cruise gennem hele 3 kløfter og fra en helikopter. Mindre kan måske gøre det, men hvorfor egentlig? Glæd jer! 

Kings Canyon, Great Barrier Reef og hvalsafari

I udforsker Kings Canyon til fods, og snorkler ved Great Barrier Reef. Og i Sydney skal I ikke bare på en traditionel havnerundfart, men på hvalsafari for at se de store pukkelhvaler, som migrerer, mens I er der. Operahuset skal I selvfølgelig også se. 

Australien rejse skabt til to

Hoteller og lodges er nøje udvalgt ud fra beliggenhed og en unik stemning. Glæd jer f.eks. til luksusresortet Longitude 131° 5+* langt ude i den røde outback, og til skønne hoteller lige ved stranden i Queensland og midt i Sydneys centrum.

Romantisk middag ved Ayers Rock

Ved Ayers Rock venter masser af romantik. Ikke bare bor I på luksuriøse Voyages Sails In The Desert 5*, I skal også se solopgang over den kæmpe klippe og en solnedgang, der ledsages af champagne og canapeer. Senere skal I spise en gourmetmiddag under millioner af stjerner ude i outbacken tæt på Ayers Rock. I har et tomandsbord, og her er ganske få gæster – ingen af dem er børn. 

Sommerferie i Australien

Rejsens indhold er lagt, så kan rejse f.eks. i jeres sommerferie. Tal med jeres rejserådgiver om særlige ønsker, for alt kan skræddersys efter jeres drømme.

Det skal I opleve

Program

Dag 1
I rejser til Australien

Mindil Beach, DarwinI sætter jer i flyet for at rejse til Australien. Af hensyn til rejsens program, er det en tirsdag.

Dag 2
Velkommen til Australien

Restauranten på Oaks Elan i DarwinI lander i Darwin i Northern Territory og tager en taxi hen til jeres hotel. 

Hotel Oaks Elan Darwin 3+*

Jeres hotel i Darwin er Oaks Elan Darwin. Det er et stilrent og moderne hotel med både værelser og lejligheder. I har et rummeligt værelse og bor i gåafstand til Darwin City Waterfront Precinct og Mitchell Street med restauranter, butikker og barer. I har tre overnatninger på Oaks Elan Darwin.

Dag 3
På egen hånd i Darwin

Darwin - en by i Australiens Northern TerritoryDarwin er hovedstad i Northern Territory og kendt for tropisk og tilbagelænet livsstil. Udforsk byen, mens krop og sjæl vænner sig til at være down under. Gå f.eks. en tur til de gamle pakhuse i Darwin Wharf Precinct, hvor I også kan tage en krokodillefri svømmetur. 

I kan tage en sejltur i solnedgangen på Cullen Bay, og da det er torsdag, er der åbent på Mindil Beach Sunset Market.

Dag 4
Heldagsudflugt til Litchfield National Park

Den lokale turleder Tess Artie foran Wangi Falls i Litchfield National Park, AustralienI dag skal på udflugt til Litchfield National Park i selskab med en lokal aboriginer, som også vil invitere jer inden for på sin families land. I skal ud i storslået natur med vandfald og kæmpe termitboer, og I vil få spændende indsigt i aboriginernes kultur og liv. 

I bliver hentet på hotellet, og I tager af sted i en lille gruppe på maks. 12 personer. Engagerede guider og små grupper er essentielt for oplevelsen i Northern Territory.

Dag 5
Til Nitmiluk National Park

Katherine River i Nitmiluk National ParkNu går jeres rejse til Australien videre sydpå mod Nitmiluk National Park. I henter jeres udlejningsbil og kører små 350 km gennem det uendelige bushland, hvor olivengrønne træer og buske har slået rod i den røde jord for at vise, at man kan leve af ingenting. Små roadhouses langs vejen sikrer, at I ikke behøver at gøre det samme. 

Pool og lounge på Cicada Lodge i Nitmiluk National Park, AustralienCicada Lodge 4*, Nitmiluk National Park

I skal bo to nætter på Cicada Lodge, der ligger inde i selve Nitmiluk National Park i gåafstand fra bådene, der sejler i parkens dybe kløfter, Katherine Gorge. Bedre beliggenhed fås ikke. Cicida Lodge er en førsteklasses lodge i verdensklasse natur. Den er ejet og drevet af aboriginere fra Jawoyn-folket. Her er kun 18 værelser, skøn stemning, lækker mad og dejlig pool.

Dag 6
Katherine Gorge på cruise og i helikopter

Oplev de stejle klippevægge i Nitmiluk National Park, når I sejler på Katherine RiverHovedattraktionen i Nitmiluk National Park er de spektakulære kløfter Katherine Gorge, som Katherine River har skåret ned i de røde sandstensklipper. Det skal I opleve i dag både nede i kløften og fra luften. 

Cruise i Katherine Gorge

I skal på det mest spektakulære cruise på Katherine River, hvor I sejler gennem 3 af de dybe kløfter. Hold udkig efter krokodiller og rock wallabies og nyd det magiske kunstværk skabt af Kathrine River. I sejler kl. 9 om morgenen, så der er bagefter tid til flere oplevelser i Nimiluk National Park. 

Se kløfterne i Katherine Gorge fra ovenI helikopter over Katherine Gorge

Om eftermiddagen skal I opleve en helikoptertur over Katherine Gorge. Lige så forunderligt det var at bevæge sig ind i dybe kløfter i båden, lige så fascinerende er det at se hele sceneriet fra oven. Herfra fornemmer I virkelig naturens storhed og de kræfter, der har skabt de dybe kløfter. 

I flyver hen over sceneriet i 15 minutter. Det lyder ikke af meget, men I kommer vidt omkring på den tid, og jeres pilot fortæller om alt det, I ser på vejen.

Dag 7
Til Kakadu National Park

Oplev en fantastisk solnedgang fra Ubirr Rock i Kakadu National Park

I fortsætter gennem bush og savanneskove mod sydøst videre ind i Northern Territory mod Kakadu National Park – et af ikonerne for rejser til Australien. 

Når vejbroer går over floder eller vådområder, vi I ofte møde skilte, der advarer mod at bade. Det er ikke bare som røde flag på stranden hjemme i Danmark. Det er advarsler mod saltvandskrokodiller, og personligt foretrækker vi at tage evt. billeder af skiltene ind fra bilen gennem en åben rude. Bare for en sikkerheds skyld. 

Cruise ved Yellow Waters

Hvis I vil se krokodillerne, kommer I på vejen forbi Yellow Waters, hvor I kan tage en sejltur i det smukke vådområde. Her er et meget rigt fugleliv og masser af krokodiller. Inde på bredderne færdes bøflerne – eller bøfferne, hvis I spørger krokodillerne. 

Gæster ved cafeen på Anbinik Kakadu ResortAnbinik Kakadu Lodge 3*

I skal bo de næste to nætter på charmerende Anbinik Kakadu Resort. Igen en lodge valgt for sin unikke stemning og beliggenhed frem for luksuriøs komfort. Lodgen ligger i Jaibiru midt i Kakadu National Park. I har en bungalow med udendørs brus i gårdhaven. 

Ubirr Rock og Nourlangie Rock 

Anbinik Kakadu Lodge ligger tæt på Ubirr Rock og Nourlangie Rock med aboriginernes gamle klippemalerier. I kan nå at se Nourlangie Rock på vej til lodgen, og vi anbefaler, at I kører forbi Ubirr Rock, når I fortsætter jeres Australien rejse tilbage mod Darwin efter Kakadu National Park.

Dag 8
Heldagsudflugt til Arnhem Land

Bliv vist rundt til hulemalerier af engageret guide i Arnhem Land, AustralienI dag skaI I opleve rejsens måske smukkeste og stærkeste møde med aboriginernes kultur. I skal på heldagstur i Arnhem Land med en lokal aboriginer og eminent guide, vores Australien-eksperter har fundet. 

Her har I ikke bare en guide, der kan udpege smukke steder, men en, der kan videregive aboriginernes dybt fascinerende fortællinger. Man føler, at alt har en mening og historie. 

Arnhem Land er aboriginernes eget land i Northern Territory. Her er forunderlige landskaber og nogle af Australiens bedste klippemalerier. I besøger også et lille aboriginersamfund på vejen. Glæd jer til en intens dag i fantastisk selskab.

I bliver hentet ved hotellet og kørt hjem igen senere.

Dag 9
Forbi Ubirr Rock og til Darwin

De gamle klippekunstgallerier ved Ubirr Rock i Kakadu National Park, AustralienStart dagen med at køre til Ubirr Rock for at se de fænomenale klippemalerier her. 

Klippemalerierne ved Ubirr Rock

Klippemalerierne ved Ubirr Rock beskriver aboriginernes liv for tusinder af år siden, og også her knytter der sig spændende legender til stedet, der er helligt for aboriginerne. Gå endelig hele vejen op til toppen. Dels ser I flere klippemalerier på vejen op, dels bliver I belønnet med en malerisk panoramaudsigt. 

Ellers giver oplevelserne på vejen til Darwin sig selv, når I kører af sted. I kan stoppe og evt. sejle en tur, når I krydser Adelaide River, og I møder også udkigssteder, som er et stop værd.

Tilbage i Darwin afleverer I jeres bil og har endnu en nat på Oaks Elan Darwin. I har nu været i Australien længe nok til at blive genkendt, hvor I kommer frem.

Dag 10
Til Alice Springs

DoubleTree by Hilton Hotel Alice Springs, AustralienOm morgenen bliver I hentet på hotellet og kørt i lufthavnen. Jeres Australien rejse går nemlig videre mod Alice Springs i hjertet af det store kontinent. Fremme I Alice Springs henter i jeres bil, og så går turen til hotellet. 

Flyvende læger og kære kænguruer

Flyveturen tager kun 2 timer, og turen til hotellet tager kun et kvarter fra lufthavnen, så I har tid til at kigge lidt på byen, der er centrum for outbackens kvægstationer og aboriginernes landsbyer. Læg evt. vejen forbi The Royal Flying Doctors eller The Kangaroo Sanctuary, der på rørende vis tager sig af trafikramte kænguruer og ikke mindst deres skønne unger. 

DoubleTree by Hilton Hotel 3+*

Når I ankommer til jeres hotel, DoubleTree by Hilton Hotel, bliver I budt velkommen med hjemmelavet chocolate cookie. Stemningen er på plads med det samme. I kan som nævnt udforske byen, men trænger I til at slappe af, så nyd den dejlige pool og den smukke udsigt til MacDonnell Mountain Ranges, som I også har udsigt til fra værelset. I bor her en enkelt nat.

Dag 11
Gennem outbacken til Kings Canyon

Den røde og støvede outback i AustralienI dag får I for alvor fornemmelsen af den endeløse australske outback. Det første stykke mellem Alice Springs og Glen Helen er godt nok på asfaltvej med flotte Western MacDonnell Ranges på jeres venstre hånd, men senere venter jordveje, hvor støvet rejser sig efter bilen.

Der er mange muligheder for spændende stop undervejs bl.a. for at vandre ud i det smukke landskab og ind i smalle kløfter med små vandløb, hvide gumtrees, smukke udsigter og svalende søer og vandhuller. Sæt f.eks. tid at til at besøge Standley Chasm 50 km vest for Alice Springs (entre).

Spis frokost, tank op og køb vand med på Glen Helen Homestead, før I kører ind ad den røde og støvede jordvej Mereenie Loop. Er I heldige, ser I vilde heste, kameler, kvæg og kænguruer.

Kører I fra Alice Springs ved 8-tiden, er I fremme ved Kings Canyon ca. 17.30-18.00, uden at I skal skynde jer.

Poolen på Kings Canyon ResortKings Canyon Resort

I skal bo en enkelt nat på Kings Canyon Resort, der ligger perfekt for oplevelserne i Kings Canyon. Det er godt og komfortabelt, men den store luksus er beliggenheden og at kunne vende hjem til en pool, hvis dagen er varm. Glæd jer til den enestående nattehimmel. 

Dag 12
Vandretur i Kings Canyon

Kings Canyon i Watarrka National Park, AustralienI skal opleve Kings Canyon, der er et vanvittigt imponerende skue. De dybe kløfter i rød sandsten står med 100 m lodrette sider, der rejser sig fra Kings Creek i bunden af kløften. Dele af kløften er hellig for aboriginerne, så man skal holde sig til stierne.  

Kings Canyon Rim Walk

I skal ad den smukke 6 km lange Rim Walk på kanten af kløften. I lægger ud med en brat stigning til toppen, hvor I kan nyde en spektakulær udsigt ud over Watarrka National Park og ikke mindst ned i dybet. Halvvejs gennem ruten går det stejlt ned til Garden of Eden. Det er et permanent vandhul, der ligger som en palmeoase mellem de røde klipper. Farverne bliver ved med at gribe øjet. 

Herfra går det op igen og videre langsomt ned mod starten. Alle I almindelig god form kan klare dette tur. I kan være heldige at se rockwallabies, firben og flere arter papegøjer. Hav god plads på kameraets hukommelseskort denne dag! 

Efter vandreturen kører I 3-4 timer gennem den røde outback mod Ayers Rock (Uluru). Endnu et kæmpe naturfænomen venter forude! Vejen fra Kings Canyon til Ayers Rock er asfalteret.

Smukt aftenstemning omkring poolen på Voyages Sails in the DesertVoyages Sails In The Desert 5*

I skal nu bo to nætter i luksus midt i den røde outback tæt på Ayers Rock. På Voyages Sails In The Desert er alle sejl sat for at give jer den bedste oplevelse fra kæmpe pool og over spa til rummelige og stilfulde værelser.  Glæd jer til lidt ekstra forkælelse og afslapning midt i den formidable natur.

Dag 13
Solopgang og romantisk middag ved Ayers Rock

Blandt klipperne i The Olgas, Northern Territory, AustralienAyers Rock og The Olgas i Northern Territorys røde outback er nogle af de mest spektakulære naturfænomener, I kan opleve på rejser til Australien. Stemningen, farverne, den endeløse ørken og alle myterne gør dette til et forunderligt sted. Ayers Rock er 600 mio. år gammel, 348 m høj og 9 km i omkreds.

Godt selskab, bål og morgenmad - og ikke mindst solopgang ved Ayers RockUdflugt til Ayers Rock og The Olgas

Voyages Sails In The Desert ligger med mindre end en halv times kørsel til Ayers Rock. Det vil I sætte pris på denne dag, for I skal op før solen og på udflugt til solopgang over Ayers Rock. At opleve ørkenen vågne og solen stå op over Ayers Rock er ubeskriveligt. Solen forvandler klippen fra en kulsort sten over alle regnbuens farver til den smukke røde farve. 

I ser solen stå op fra toppen af en sandklit, får en traditionel morgenmad og kommer også hen til selve Ayers Rock med jeres guide. På vej hjem ser i The Olgas (Kata Tjuta). Og så er det, at I ganske givet vil sætte pris på pool, lounges, spa og alt, hvad jeres hotel ellers kan byde på resten af dagen. 

Romantisk og smuk gourmetmiddag ved Ayers Rock i Australien

Romantisk middag ved Ayers Rock

I var med til at vække ørkenen og Ayers Rock tidligt i morges. Nu skal I være med til at lægge kæmpen til at sove. Solnedgangen over Ayers Rock er nemlig mindst lige så fascinerende. I oplever den med champagne og canapeer, og bagefter venter en super romantisk middag under millioner af stjerner. En dag ud over det sædvanlige.

Dag 14
I rejser til Sydney

Velkommen til Spicers Potts Point i Sydney!Det er blevet tid at sige farvel til outbacken og Ayers Rock. Jeres rejse til Australien går nu fra ørken til storby. I bliver kørt i lufthavnen, hvor I flyver til Sydney, hvor I er fremme sidst på eftermiddagen lokal tid. I tager her en taxi til jeres hotel, hvor I igen vil nyde masser af komfort. 

Spicers Potts Point 5*

I skal bo tre nætter på det eksklusive boutiquehotel Spicers Potts Point i den hyggelige bydel Potts Point. I bor i gåafstand fra byens store seværdigheder, bl.a. Jørn Utzons bygningsværk Sydney Opera House.

Dag 15
Rundvisning i Sydney Opera House

"The Sydney Opera House Tour" er en af de ting, man bare skal opleve når man besøger SydneyNu får I mulighed for at udforske dejlige Sydney. Det er en af verdens smukkeste storbyer omgivet af vand og med et klima, der er behageligt året rundt. Her er et væld af spændende steder og en ualmindelig afslappet stemning. 

De store seværdigheder ligger inden for gåafstand fra centrum og jeres hotel. Vil I hvile benene, tager I bare en af færgerne, der forbinder forstæderne og centrum på kryds og tværs.

Rundvisning i operahuset, når det passer jer

Vi har på forhånd bestilt billetter til en rundvisning i operahuset. I kommer rundt i Jørn Utzons mesterværk til de store sale og små kroge, og I hører fortællinger fra de første planer op til nu. I får en "Open voucher" med, så I kan besøge Sydney Opera House, når det passer ind i jeres planer. Der er afgang hver halve time fra kl. 09.00 til kl. 17.00 dagligt.

Restauranter, butikker og barer i Walsh Bay, SydneyRestauranter i Sydney

Når sulten melder sig om aftenen, har jeres hotel Pier One Sydney Harbour en glimrende restaurant, men jeres rejserådgiver hos Nyhavn Rejser kan komme med flere forslag ud fra jeres ønsker, for Sydneys madscene er absolut værd at udforske.

Dag 16
Havnecruise med pukkelhvaler

Pukkelhval i spring ud for Sydney HeadsEn sejltur i havnen er en kæmpe oplevelse på rejser til Sydney, for byen er bygget ned mod vandet, så I får udsigt til alle de store attraktioner. Det skal I denne dag, og I fortsætter ud på havet, hvor der venter flere store oplevelser. I skal nemlig på et særligt 4 timer langt havnecruise med hvalsafari!

Hvalsafari med pukkelhvaler ved Sydney

Det er sæson for hvaler ved Sydney fra april til november. Fra april til august svømmer de store pukkelhvaler nordpå mod ynglestederne. De følger havstrømmene, så det er her, de er tættest på kysten, og de kommer oftere op til overfladen. Der er udkigsposter i land, men I kommer meget tættere på med skibet. Husk kikkert og kamera. 

Resten af dagen er til at udforske Sydney på egen hånd. Jeres rejserådgiver kan give jeg masser af tips.

Dag 17
Til strandene i Queensland

Nyd Port Douglas strand på en solskinsdagNu går jeres rejse til Australien mod Queensland. I tager en taxi til lufthavnen i Sydney og flyver herfra til den livlige ferieby Cairns, men kun for med det samme at køre videre med den lokale shuttlebus nordpå langs kysten til Port Douglas ved Four Mile Beach 60 km nord for Cairns. 

Nogle rejser til Australien og bliver i Cairns, men det vil I helt ærligt fortryde. Stemningen, strandene … ja, alt er efter vores mening bedre længere nordpå, når I skal slappe af sammen. 

Port Douglas Peninsula Boutique Hotel i QueenslandPort Douglas – feriestemning på Australsk

Rejser til Port Douglas er rejser til Hornbæk og Skagen på australsk. En dejlig feriestemning breder sig overalt i skøn kombination med masser af aktiviteter lige fra at vandre i regnskoven til at nyde et gourmetmåltid på en eksklusiv restaurant. Glæd jer. 

Port Douglas Peninsula Boutique Hotel 4+* 

I skal bo 4 nætter på skønne Port Douglas Peninsula Boutique Hotel. Hotellet har nok den suverænt bedste beliggenhed af alle hoteller i Port Douglas lige ved til Four Miles Beach. Centrum af Port Douglas med caféer og restauranter er mindre end fem minutters gang væk.

Dag 18
Snorkling ved Great Barrier Reef

Sailaway og Low IslesDe næste dage står på afslapning krydret med en spændende udflugt og mulighed for flere. 

Heldags snorkeltur til Low Isles

I skal opleve en heldagstur med snorkling. Der bliver sat sejl på en katamaran med kurs mod en smuk lagune på koraløen Low Isles ikke langt fra Port Douglas. Her venter snorkling med havskildpadder og koralfisk. Vandet i lagunen er roligere end ude på åbent hav ved selve Great Barrier Reef.

Dag 19-20
Afslapning ved stranden

Stranden i Port Douglas, QueenslandDet er de sidste dage på jeres sommerferie i Australien. Vi har ikke lagt noget program, så I kan bare finde en solstol og nyde stemningen i Port Douglas. 

Tal med os om flere udflugter

Hvis I ønsker det, kan vi arrangere flere udflugter f.eks. en ekstra snorkeltur på Great Barrier Reef eller udflugt til verdens ældste regnskov, Daintree Rainforest. Tal med jeres rejserådgiver. Alt kan skræddersys, så I får netop den sommerferie i Australien, I drømmer om.

Dag 21-22
Hjem fra rejse til Australien

Ayers Rock i AustralienJeres rejse til Australien er nået til vejs ende. I tager shuttlebussen sydpå til Cairns, hvorfra flyveturen hjemad begynder. I lander i Danmark dag 22.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Sommereventyr for to i Australien
RejseperiodeDobbelt
09.07.20 - 20.11.2151.000-55.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Benzinforbrug

Bemærk

 • Mulighed for tilslutning fra Billund og Aalborg
 • Bemærk at der er afrejse fra København på tirsdage
 • Premium Economy Class eller Business Class er muligt mod tillæg, se mere her