• Oplev det fantastiske landskab, Arkaba Homestead, Flinders Ranges, Australien
 • Kør med Arkaba Homestead rundt i Flinders Ranges, Australien
 • Tag med på Ridgetop Sundowners safari tur under opholdet på Arkaba Homestead
 • Bo i flotte omgivelser hos Arkaba Homestead, Flinders Ranges, Australien

Arkaba Homestead, Flinders Ranges, Australien

Lille homestead med gourmet og store oplevelser inkluderet

Jeeptur med Arkaba Homestead, Flinders Ranges, Australien
Læs mere

Arkaba Homestead er til jer, der vil opleve Flinders Ranges i kombination med høj komfort, personlig service og gourmet. Med maksimalt ti gæster og 240 km2 privat og naturbeskyttet outback er I garanteret oplevelser forbeholdt de få.

Kaffepause i det fri med Arkaba Homestead, Flinders Ranges, AustralienMedlem af Luxury Lodges of Australia

Alle, der har oplevet Arkaba Homestead, fortæller, at det har været et af de største højdepunkter på rundrejsen i Australien. Når vi spørger hvorfor, er svaret entydigt: Opholdet føltes som et besøg hos gode, gamle venner, og omgivelserne er enestående!

Arkaba Homestead, AustralienDet kan vi kun give dem ret i. Værtsparret møder jer i øjenhøjde og har helt styr på de detaljer, som gør opholdet femstjernet. Elder og Chase Ranges ligger stolt i baghaven, mens den røde outback, pinjetræer og eukalyptusskove strækker sig så langt øjet rækker i alle andre retninger. Serviceniveauet, atmosfæren og omgivelserne har i øvrigt har givet medlemskab af Luxury Lodges of Australia.

Bo i flotte omgivelser hos Arkaba Homestead, Flinders Ranges, AustralienKomfort for opdagelsesrejsende

Arkaba Homestead ligger på en fårefarm fra 1851 og har gennem tiden huset en række opdagelsesrejsende såsom John McDouall Stuart, der krydsede det australske fastland fra syd til nord i 1862. I dag er fårene dog flyttet, og selv om farmen er blevet til et homestead, ligner stedet stort set sig selv – lige bortset fra en pool i haven altså.

Arkaba Homestead - overnatning under trekking i Australiens outbackVærelserne har fået en kærlig hånd af wildlife artist Rosie Woodford-Ganf, der har genbrugt materialer fra farmen til at skabe et helt unikt udtryk. Det er tydeligt at der er lagt megen omtanke og sjæl i indretningen af værelserne, der alle er opkaldt efter de første bosættere og opdagelsesrejsende der slog vejen forbi.

Nyd guidede ture omkring Arkaba Homestead, Flinders Ranges, AustralienOplev Flinders Ranges hver dag

Hver dag byder på et nyt spændende program med safari i 4WD, safari til fods og meget mere, som er inkluderet i jeres ophold. Fra tidlig morgen til sen aften kommer I i nærkontakt med natur og dyreliv, og listen af sjældne arter er lang. Emuer, wallabies, kilehaleørne, myrepindsvin og øgler kaldet tvehovedskinker, er blot nogle af dem, I kan møde på jeres vej.

Tag med på Ridgetop Sundowners safari tur under opholdet på Arkaba HomesteadDer er god tid til fordybelse, og guiden fortæller vidt og bredt om Flinders Ranges flora, fauna og historie, som går flere tusinde år tilbage. I besøger f.eks. Wilpena Pound, der gemmer på vægmalerier af aboriginerne, Australiens oprindelige folkefærd.

Turene foregår i selskab med andre gæster fra Arkaba Homestead og varer samlet set syv timer pr. dag. Ønsker I private ture, kan det naturligvis arrangeres.

Nyd aftenen med bål og nye bekendtskaber på Arkaba Homestead, Flinders Ranges, AustralienGastronomi med lokale rødder

Alle måltider og drikkevarer er inkluderet i jeres ophold på Arkaba Homestead. Køkkenchefen tilbereder udelukkende retter af lokale råvarer fra de bedste gårde i South Australia. Vinsamlingen er derefter med smagfulde vine fra de bedste gårde i Barossa og Clare Valley. I er garanteret middage og vin på samme højde niveau som naturoplevelserne.

Er vejret til det, dækkes der om aftenen op på terrassen og tændes bål i haven, så I kan lytte til bushens summen og nyde den funklende stjernehimmel. Det er her, når historierne strømmer, og smilene er størst, at I føler jer som gæster hos gode, gamle venner.

Nyd dit ophold i rolige omgivelser på Arkaba Homestead, Flinders Ranges, AustralienFem unikke værelser

Fire af de fem værelser på Arkaba Homestead ligger i hovedbygningen, mens det femte Coachman’s Cottage putter sig i et hjørne af haven for ekstra privatliv. Indretningen er unik for hvert værelse med høj komfort, badeværelse og masser af detaljer, der skaber atmosfære og hjemlig stemning. I de lune sommerdage, kan I endda nyde udsigten og tage en rolig stund på jeres terrasse.

Alle værelser har aircondition, men når det kommer til moderne teknologi, så stopper det så også der. For Arkaba Homestead har fravalgt WiFi og TV til fordel for, at I som gæster kan tage den ellers uberørte natur helt ind. Hvordan I kommer frem? I kan køre hertil, som det passer i jeres rejseprogram. Eller flyve til Port Augusta og blive hentet af værtsparret.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.