• Hennessy Bar, Mayfair Hotel, Adelaide
 • Suite på Mayfair Hotel, Adelaide
 • Afternoon tea, Mayfair Hotel, Adelaide

Mayfair Hotel, Adelaide, Australien

Klassisk og gennemført i hjertet af Adelaide

Mayfair Hotel, Adelaide
Læs mere

Nyd charme og service i historisk bygning i Adelaide i South Australia. Mayfair Hotel er elegance i gåafstand til alt. Rummelige værelser, god restaurant og eksklusiv stemning. 

Mayfair Hotel, AdelaideHistorisk hotel i hjertet af byen

Når I står i hjertet af Adelaide og ser på Mayfair Hotel på hjørnet af King William og Hindley Streets, stråler værdighed, styrke og stil jer i møde. I mærker historiens vingesus over den gamle bygning, der er på den lokale kulturarvs-liste og oprindeligt husede det store forsikringsselskab Colonial Mutual Life. 

At tiden på ingen måde har stået stille, viser den moderne tilbygning, der står som et glimtende vedhæng til det historiske. Lige om hjørnet er alle attraktioner, shopping i f.eks. Rundle Mall og byens liv på restauranter og barer. Velkommen!

Lobby område på Mayfair Hotel, AdelaideSmuk indretning på Mayfair Hotel i Adelaide

Mayfair Hotel i Adelaide formår i hele sin indretning at favne både det solide og rustikke og det lette med et væld af fine detaljer. Det er et af den slags hoteller, man trygt overgiver sig til sig, slapper af i og nyder.

Superior værelse, Mayfair Hotel, Adelaide170 værelser og suiter

Mayfair Hotel Adelaide har 171 værelser fordelt på 10 forskellige kategorier fra Superior Queen Rooms til aldeles overdådige suiter. Selv de mindste værelser er rummelige med god plads til både seng, skrivebord og lænestol og med et smukt badeværelse med rainshower. Der er inkluderet Wi-Fi og et strejf af luksus overalt på Mayfair Hotel. 

Restauranten på Mayfair Hotel, AdelaideRestaurant, cafe og eksklusiv bar på toppen

Der er en stemning af nostalgi og forventning over Mayfair Hotels gastronomiske tilbud. Mayflower Restaurant and Bar er klassisk gourmet lige fra weekendens Afternoon Tea med fingersandwiches og smukke kager på fornemme opsatser til aftensmadens fristende dessertvogne. Udvalgte australske vine fuldender måltidet. Fredag er der live musik sidst på eftermiddagen. 

På Mayflower Restaurant kan I nyde morgenmad, frokost, aftensmad og snacks ind i mellem. Om aftenen anbefaler vi at reservere bord i god tid. 

På Mayfair Hotel finder I også The Den - en bistro medsalater, sandwiches, friske juices mm – også til at tage med på farten. Og bor I på Executive Floor, har I adgang til Hennessy Lounge helt oppe på toppen af Mayfair Hotel.

Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.