• Udsigt over Southern Ocean Lodge på Kangaroo Island i South Australia
 • Aftenstemning ved Southern Ocean Lodge på Kangaroo Island i South Australia
 • Lounge på Southern Ocean Lodge, Kangaroo Island i South Australia

Southern Ocean Lodge, Kangaroo Island, Australien

Gastronomi, luksus og fabelagtig natur. En af verdens bedste lodges!

Aftenstemning ved Southern Ocean Lodge på Kangaroo Island i South Australia
Læs mere

BEMÆRK: Vi tilbyder p.t. ikke ophold på Southern Ocean Lodge grundet de omfattende brande i området og brandskader på hotellet. Hør os om alternativer.

Southern Ocean Lodge på Kangaroo Island i South Australia er intet mindre end sublim, hvad angår stemning, beliggenhed, service og gastronomi. Formidable værelser med blændende udsigter.

Southern Ocean Lodge smyger sig ind i naturen på toppen af de rå klipper i det sydvestlige hjørne af Kangaroo Island. Fra de store glaspartier og den udendørs terrasse er uhindret udsigt til Sydhavet og fortryllende fred og ro. 

Udsigt over Southern Ocean Lodge på Kangaroo Island i South AustraliaFra vandreture til spabehandlinger

Southern Ocean Lodge er en af den slags oplevelser, der fuldender en rejse til Australien. Og det gælder, uanset om I ønsker en aktiv ferie på Kangaroo Island med store naturoplevelser eller blot vil slappe af i de smukke omgivelser måske krydret med besøg i den store spa og wellness afdeling. De fleste vil jo nok foretage sig lidt af det hele.

Oplev kænguruer på tæt hold på Kangaroo Island i AustralienKangaroo Island - Australiens Galapagos

Kangaroo Island kaldes Australiens Galápagos, for her er et imponerende dyreliv og fantastiske klippeformationer. Gå en tur langs stranden ved Seals Bay og oplev den lokale koloni af søløver. Nysgerrige kænguruer, søvnige koalaer, pelikaner og larmende pingviner er også nogle af øens dyr, som I skal være ret uheldige for ikke at opleve på nært hold, hvis I begiver jer ud i den smukke natur.

De fantastiske klippeformationer Remarable Rocks på Kangaroo Island, AustralienFlinders Chase National Park

I Flinders Chase National Park når naturscenerierne nye højder. Kænguruer sniger sig tæt ind til frokostgæster akkompagneret af rappende Cape Barren gæs. Dramatiske kystlinjer og klipperne Remarkable Rocks ligner et værk af en kunster.

Flinders suite på Southern Ocean Lodge, Kangaroo Island i South Australia21 suiter på Southern Ocean Lodge

De kun 21 suiter er indrettet med alle tænkelige fornødenheder og byder på den mest utrolige udsigt, uanset hvor i suiten, I befinder jer - fra det store badeværelse til den ugenerede terrasse. 

Værelserne spænder fra suiter på 65 m2 til suiter på 120 m2 med 2 soveværelser og en fritstående pavillon også på 120 m2. Selv den mindste vil I kalde overdådig. Designet er minimalistisk og måske køligt i al sin renhed, men det skaber en forunderlig kontrast til naturen, der fylder rummet gennem de store vinduer. Alt er indrettet for at give det fulde udbytte af omgivelserne. 

Restaurant på Southern Ocean Lodge, Kangaroo Island i South AustraliaEventyrlig restaurant

Fra restauranten på Southern Ocean Lodge på Kangaroo Island har I samme vidunderlige udsigt som i suiten, men der sker alligevel noget, når I står foran de mange meter lange panoramavinduer, der er sat sammen til en kæmpe bue, som matcher horisonten. Det er nu, I skal huske at trække vejret. 

Maden lever til fulde op til udsigten, ja, vi tør uden at rødme godt kalde gastronomien for verdensklasse, og den store vinliste rummer naturligvis det bedste fra South Australias berømte vinområder. Et glas kølig hvidvin, en hummer og uendelig med udsigt. Det er livet. Velbekomme. 

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.