• Oplev og nyd naturen omkring Stowaway, Kangaroo Island, Australien
 • Nyd et bad på Stowaway, Kangaroo Island, Australien
 • Få besøg af en privat kok hos Stowaway, Kangaroo Island, Australien

Stowaway Kangaroo Island, Kangaroo Island, Australien

Lækker villa i uberørt natur med smukke udsigter, South Australia

Prøv jeres udendørs spa med skøn udsigt på Stowaway, Kangaroo Island, Australien
Læs mere

Luk verden ude –  og ind, når I har lyst. Det er konceptet på Stowaway Kangaroo Island. Jeres villa ligger i unikke omgivelser på Kangaroo Islands nordkyst uden en nabo i miles omkreds. Nyd tosomheden og udforsk øen i egen 4WD.

Oplev og nyd naturen omkring Stowaway, Kangaroo Island, Australien

Tid til bare at være eller opleve øen

Forestil jer en stor villa med udsigt til marker, skov og kyst. Tilsæt alskens komfort og tid til bare at være. Luk verden ude, mens I ligger i badekarret dækket af skum … eller i jacuzzien på terrassen. Læs en god bog, gå lange ture og afslut dagen med BBQ og kig til stjernerne. Måske mens I nyder et godt glas champagne?

I bestemmer selv, hvornår I vil lukke verden ind. Der er dagligt inkluderet 1 GB data; nok til at tjekke mails og sociale medier, men ikke nok til at streame jeres yndlings Tv-serie. Det er en del af oplevelsen. Og så har I egen 4WD, så I frit kan udforske den ikoniske ø. Velkommen til Stowaway Kangaroo Island.

Prøv jeres udendørs spa med skøn udsigt på Stowaway, Kangaroo Island, Australien

Mød værtsparret Adam og Carly

Stowaway Kangaroo Island består af to villaer (The Nest og The Sleepy Hollow), der ligger isoleret, hver for sig på øens nordkyst. Markerne tilhører Carly og Adam. Carly er den tredje i sin generation, der bor og dyrker landbrug her. De bruger primært gården og jorden som fårefarm, men der er hverken får eller naboer på de 250 hektar jord, hvor jeres villa ligger. Stowaway er nemlig skabt ud fra en drøm om at være et åndehul for rejselystne, der ønsker en romantisk stund alene i enestående naturomgivelser.

I kommer let hertil med 4WD, som vi sørger for, er en del af jeres rundrejse. Det tage en time at køre fra færgen i Penneshaw og 40 minutter at køre fra øens hovedby, Kingscote, hvor også øens lufthavn ligger.

Morgenmad på sengen hos Stowaway, Kangaroo Island, AustralienTag selv på shopping eller kom frem til et fyldt køleskab

I kan handle ind på vej til Stowaway eller lade værtsparret stå for alle indkøb. Vælger I sidstnævnte, står der nybagt brød på bordet, og køleskabet er fyldt med lokale råvarer, som let og hurtigt bliver til udsøgte retter. Hvidvinen er på køl og naturligvis produceret i South Australias famøse vinland.

I kommer ikke til at se meget til værtsparret, for det er jo den ultimative ro, tosomhed og natur, I er kommet for. Adam kommer dog hver dag mellem kl. 12 og 13 for at teste, at jacuzzien fungerer. Det er et lovkrav, og med mindre I er i jacuzzien, forstyrrer han ikke.

Oplev kænguruer på tæt hold på Kangaroo Island i AustralienKangaroo Island, en ø som ingen anden

Og nu til Kangaroo Island, en ø som ingen andre øer med vild natur og lige så vildt et dyreliv. Øen er ikke større, end I kan køre til alt afhængigt af, hvor lange dagsture I vil på. En kort køretur bringer jer til Stokes Bay, der afhængigt af sæsonen lokker med en dukkert i havet. Sætter I i stedet kurs mod sydkysten, kan I besøge Seals Bay og Little Sahara. På vestkysten venter Flinders Chase National Park. Fortæl os, hvad I vil opleve, så fortæller vi, hvor I skal tage hen. Carly og Adam kender også hver en tomme af Kangaroo Island og kan overraske med lokale oplevelser, som man aldrig selv  ville finde.

Nyd et bad på Stowaway, Kangaroo Island, AustralienMassage, privat kok og cocktails

Vil I forkæles lidt ekstra, er der også rig mulighed for det. Badeværelset er som en spa, hvor I kan få besøg af en lokal spaterapeut og nyde alt fra en dejlig ansigtsbehandling til massage.

I kan også få besøg af en lokal kok, der ikke bare lærer jer et par tricks i køkkenet, men gør jer klogere på øens landbrug. I skal naturligvis smage på sagerne, mad såvel som vin og spiritus. Og mens vi er her, så lad os lige dvæle et øjeblik. Vi kan nemlig også arrangerer cocktail hour for jer i villaen, hvor I smager Kangaroo Islands prisvindende gin og meget mere.

Få besøg af en privat kok hos Stowaway, Kangaroo Island, AustralienThe Nest eller The Sleepy Hollow?

Villaerne ligner hinanden i indretning og design med stor stue, soveværelse, badeværelse og terrasse med jacuzzi. Der er kælet for detaljerne, det ses f.eks. på kvalitetsmøblerne, hvor flere er håndlavet med sjæl og hjerte af Adam selv. Den store forskel er beliggenheden. Mens The Nest ligger med panoramaudsigt til kysten, ligger The Sleepy Hollow mere i læ for vinden – dog stadig med kig til havet. Vi garanterer, at I vil elske begge villaerne.

Afsæt 2-4 nætter, så I har tid til bade at opleve Kangaroo Island, nyde villaen og lade tosomheden blomstre.

Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.