• Det historiske landested Quamby Estate på Tasmanien
 • Den stilfulde lounge på Quamby Estate, Tasmanien
 • Det smukke landsted Quamby Estate på Tasmanien ligger omringet af store, gamle træer og grønne plæner

Quamby Estate, Launceston, Tasmanien, Australien

Premierminister Sir Richard Drys eksklusive landsted med kun 10 værelser

Nyd en gourmet picnic på Quamby Estate, Tasmanien
Læs mere

På Quamby Estate får jeres rejse til Tasmanien tilført historiens vingesus. Sir Richard Drys smukke landsted i georgiansk stil danner rammerne for et stilfuldt ophold i fredfyldte omgivelser.

Quamby Estate 4*, Launceston, Tasmanien, AustralienAt komme til Quamby Estate på en rejse til Tasmanien er som at træde ind i en illustreret historiebog eller en gammel film. I de velfriserede omgivelser med store, gamle træer og grønne plæner åbenbares det smukke og meget velholdte landsted fra 1830'erne. 

Den fornemme veranda indikerer, at dette er noget særligt. Glæd jer til at sidde her på en bænk omgivet af fine træskærerarbejder og hvide søjler for at nyde solnedgangen og udsigten.

Den stilfulde lounge på Quamby Estate, TasmanienQuamby Estate – en historisk ejendom

Quamby Estate har været privatbolig for Sir Richard Dry, der har haft stor betydning for Tasmaniens historie og udvikling. Han var den første indfødte tasmanier, der blev premierminister på Tasmanien, og han var den første indfødte tasmanier, der blev adlet. 

Baggrunden var mange års politisk indsats, hvor han kæmpede for bl.a. at stoppe traditionen med at deportere straffefanger til Tasmanien. Samtidig arbejdede han for at udvikle Tasmanien med bl.a. udbredelse af jernbanen. Mange vigtige planer er lagt og beslutninger taget på Quamby Estate!

Nyd en gourmet picnic på Quamby Estate, TasmanienRespektfuldt indrettet med al nødvendig komfort

Når I træder indenfor, vil I mærke, hvordan alt er sat i stand og indrettet med stor respekt for stedets historiske værdier. Udvalgte møbler, fornemme stuklofter, kunst og antikviteter skaber den særlige herregårdsstemning, og personalet supplerer med service, der matcher. 

Superior værelse på Quamby Estate, TasmanienKun 10 værelser

Quamby Estate på Tasmanien har blot 10 værelser. Alle værelser har moderne badeværelser og gratis Wi-Fi. I nogle er landstedets gamle pejse bevaret som en smuk del af indretningen. 

 • Deluxe værelser på 38 m2
 • Superior værelser på 27 m2
 • Standardværelser på 15 m2

Quamby Estate på Tasmanien ligger i velfriserede omgivelser med store, gamle træer og grønne plænerVandreture og golf

Har I lyst til at spille lidt golf på jeres rejse til Tasmanien? Når I ser ud over de grønne omgivelser fra Quamby Estate, ser I også ud over den lokale 9 hullers golfbane med Tasmaniens længste par 5 hul. I kan leje udstyr på hotellet. 

På Quamby Estate er også en tennisbane. I kan låne cykler eller fiskeudstyr til udflugter i området, hvor I også kan tage rundt på vingårde i Tamar Valley eller finde delikatesser på nogle af de lokale farme. Fra de gamle stalde udgår daglige vandreture. 

Maden på Quamby Estate indtages i den fornemme stadsstue eller i golfklubbens klubhus, der rummer både restaurant og bar.

Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.