• Det unikke hotel Saffire Freycinet på Tasmanien, Australien
 • De enorme vinduespartier på Saffire Freycinet giver et sug i maven
 • Nyd den fænomenale udsigt fra Saffire Freycinet, Tasmanien

Saffire Freycinet, Tasmanien, Australien

Hotel på Tasmanien i særklasse - fra udsigt til service og arkitektur

De enorme vinduespartier på Saffire Freycinet giver et sug i maven
Læs mere

Særklasse er ikke bare et stort ord, når vi skal beskrive Saffire Freycinet. Dette unikke hotel på Tasmanien høster hædersbevisninger på stribe for enestående luksus. Service, gastronomi, arkitektur og udsigt er simpelthen i en kategori for sig!

Nyd den fænomenale udsigt fra Saffire Freycinet, TasmanienDet burde være alle gæster på Saffire Freycinet på Tasmanien forundt at se hotellet fra luften. Herfra ligner det gigantiske svungne tag over restaurant, lounge og lobby nemlig en kæmpe rokke. Den store trækonstruktion er dog ikke mindre imponerende indefra. 

Kombinationen af stål, træ, designermøbler og de enorme vinduespartier giver et sug i maven. Nyd den fænomenale udsigt over bugtens lange strand, Freycinet National Park og de markante bjergtoppe The Hazards. Lige nedenfor ligger jeres suite ... I er klar til at få nøglen. 

Stå ved en flodmunding og få friske østers og lokale mousserende vine til morgenmadAktiviteter på Saffire Freycinet 

Saffire Freycinet ligger som nævnt med udsigt over Freycinet National Park, der allerede i 1916 blev erklæret nationalpark, og derfor har levet et beskyttet liv siden med bl.a. et rigt dyre- og fugleliv til følge. 

Her er skønne vandreruter, og I kan sejle i kajak på bugterne, tage på større sejlture i båd, besøge den lokale østersfarm eller vingård og gå tur langs de smukke strande inkl. Wineglass Bay. Mange aktiviteter er inkluderet.

Endelig kan I nyde en tur i den smukke spa, en yogaklasse, slappe af i hængekøjen i gårdhaven på jeres værelse eller bare falde i staver, mens I skuer ud over natursceneriet. Kort sagt: Lav så meget eller lidt, I har lyst til, og nyd hvert sekund.

På kajaktur på bugterne ved Saffire Freycinet, TasmanienGastronomi og vine - også i særklasse

På Saffire Freycinet ligger Tasmaniens måske mest eksklusive restaurant Palate, hvor både mad og vine er inkluderet. Her fremtrylles flerretters menuer og vidunderlig a l a carte baseret på lokale råvarer - ikke bare for at støtte det lokale, men fordi det er friskt og i absolut bedste kvalitet. Alt lader til at have en lokal forbindelse. Kød og grønt fra en gård nede ad vejen. Forrygende vine fra en vingård i nabolaget. Fisk og skaldyr, der er hentet fra havet samme dag. Velbekomme.

En Luxury suite på Saffire FreycinetSmukke suiter med fantastisk udsigt

Saffire Freycinet på Tasmanien har blot 20 suiter, så her er fred og ro af libitum. Uanset hvilken type suite, I vælger, vil I nyde den gennemførte indretning. Et stilrent design med stor brug af træ, fine tekstiler, afstemte farver og kæmpe glaspartier, der lukker den formidable natur ind. 

De rene linjer blødes op af den store seng og siddeområdets sofa med bløde puder, så indtrykket af komfort og total afslapning står tilbage. 

Alle suiter har en privat terrasse, hvorfra I kan nyde naturen, et glas vin, en god bog og hinanden. Og ikke mindst nyde, at I besluttede at komme hertil. Vælg mellem følgende suiter:

 • Luxury suite på 80 m2. Nogle gange er det mindste alt rigeligt
 • Signature suite på 96 m2 med større opholdsområde/lounge
 • Private pavillions på 140 m2 med spiseområde, køkkenfaciliteter og lille plunge pool
Kenneth Koustrup Christiansen - Cruise Sales Manager

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.