• Den hyggelige hotel Hotel Lindrum i Melbourne
 • felt restaurant på Hotel Lindrum i Melbourne
 • Et Deluxe Room på Hotel Lindrum, Melbourne

Hotel Lindrum, Melbourne, Australien

Charmerende boutique hotel i Melbourne

Den hyggelige hotel Hotel Lindrum i Melbourne
Læs mere

Hotel Lindrum i Melbourne i Victoria er et charmerende og luksuriøst boutique-hotel med centrums tilbud lige uden for døren. En perle blandt Australiens mange, smukke hoteller. 

Den hyggelige hotel Hotel Lindrum i MelbourneHvis I vil bo på et hotel i Melbourne, der har stil, klasse og perfekt beliggenhed, er stedet Hotel Lindrum. 

Hotellet ligger på Flinders Street, der danner den sydlige grænse til centrum. Når I forlader hotellet, er I med andre ord straks i byens hjerte med mange tilbud. Lige ved hotellet er også Yarra River, den store park Fitzroy's Gardens og den ikoniske banegård Flinders Street Station. 

Te, aviser og billardsalon

Bygningerne, hvor I finder Hotel Lindrum i Melbourne, har en lang historie. Man fornemmer det allerede, når man nærmer sig den fine rødstensejendom med de smukke karnapper. 

I starten af 1900-tallet var her et stort udsalg af te, kaffe og kakao. Senere har bygningen huset avisredaktioner i flere omgange, og fra midten af 70'erne til slutningen af 80'erne var her Lindrum’s Billiard Centre. Familien Lindrum kunne prale af billardmestre gennem 4 generationer. I dag er deres navn og et enkelt bord tilbage på Hotel Lindrum.

Den hyggelige bar på Hotel Lindrum, MelbourneRene linjer og masser af varme

Indretningen på Hotel Lindrum er på samme tid klassisk luksus og stilren moderne. En spændende fusion af rene linjer og det rustikke og varme. Klassiske møbler med sømbeslåede tekstiler står siden om side med moderne interiør og suppleres af farvestrålende puder og spændende kunst. De fine detaljer giver lyst til at udforske hotellet. 

I mærker det, allerede når I træder ind i lobbyen, der er flot integreret med Hotel Lindrums restaurant og bar. Her er højt til de gamle lofter og en dejlig afslappet stemning. Det er også her, I kan gøre brug af den gratis Wi-Fi. Har man brug for at brænde energi af har Hotel Lindrum en aftale med et stort fitness center lige rundt om hjørnet.

Indretningen på Hotel Lindrum er på samme tid klassisk luksus og stilren moderne. Værelser på Lindrum Hotel i Melbourne

Lindrum Hotel i Melbourne har 59 gode og rummelige værelser med alle de faciliteter, I kan forvente af et hotel i denne klasse. Det historiske træder lidt i baggrunden på værelserne til fordel for det lyse og enkle med afstemte farver. 

Her er 4 værelseskategorier. Vi anbefaler Deluxe Room på 29 m2 eller Junior Suite på 42 m2, Deluxe Room har udsigt. Vælger I en lavere kategori som Studio eller Superior får I store og rummelige værelser med flotte badeværelser, de originale mørke trægulve og en smuk indretning, tilgengæld er det sparsomt med udsigten. Glæd jer til det efter Nyhavn Rejsers mening hyggeligste hotel i Melbourne.

Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.