• Royal Mail Hotel 3+*, Dunkeld, Victoria
 • Vinbaren på Royal Mail Hotel
 • Værelse på Royal Mail Hotel 3+*, Dunkeld, Victoria
 • Smag på restaurantens kulinariske retter, Royal Mail Hotel

Royal Mail Hotel, Dunkeld, Australien

Charme, historie og naturscenerier med rigt dyreliv. Prisbelønnet restaurant!

Udsigt fra balkonværelse på Royal Mail, Dunkeld, Victoria
Læs mere

Royal Mail Hotel ligger i den lille by Dunkeld i Victoria og byder på smuk udsigt og historisk charme. Men en beliggenhed i den sydlige ende af The Grampians National Park er hotellet det perfekte udgangspunkt for store oplevelser i området.

Aftenbelysning fra restauranten og bistroen på Royal Mail HotelHotellet kan trække sine rødder tilbage til 1850'erne, og er i dag smukt istandsat. Stort set alle værelser vender mod Mount Sturgeon og byder på flot udsigt. Hotellet har en pool til en svalende dukkert efter dagens oplevelser

Gastronomi og vin i særklasse

Royal Mail Hotel i Dunkeld kan få de lokale til at køre flere timer for at komme frem til stedets gastronomiske oplevelser. Her er både bistro og en restaurant, der har vundet en pris for det bedste regionale køkken i Australien. Vi har ved selvsyn konstateret, at det er helt fortjent, og i sig selv en rejse værd.

Deluxe værelse på Royal Mail Hotel, Victoria

2,8 millioner dollars vinkælder

I et pakhus lige på den anden side af vejen er Royal Mail Hotels vinkælder, som nærmer sig det ubeskrivelige. Værdien regnes at ligge omkring 2,8 millioner australske dollars. Her er den bedste samling Bourgogne og Bordeaux vine på den sydlige halvkugle og selvfølgelig det bedste blandt australsk vin. Der er vinsmagninger med rabat for gæster.

Udsigt fra balkonværelse på Royal Mail, Dunkeld, Victoriamellem great ocean road og The Grampians National Park

Beliggenheden mellem Great Ocean Road og grænsen til South Australia og ikke mindst vinområdet Coonawarra er perfekt, men den klart største attraktion i området er The Grampians National Park. Victorias vilde vest brydes af de 400 mio. år gamle blågrå sandstensklipper og bjerge i The Grampians. Over 160 km vandrestier fører jer gennem eventyrlige scenerier med skovområder, søer, vandfald og mærkværdige klippeformationer.

Mackenzie Falls i The Grampians National Park er Victorias højeste vandfaldEn af The Grampians' store attraktioner er Mackenzie Falls, Victorias højeste vandfald. Hulemalerier i klippefremspring fortæller om tidligere tiders aboriginale bosættelser i bjergene, og på Brambuk kulturcenter vil I kunne høre mere om den aboriginale kultur og mytologi.

Mad fra den prisvindende restaurant på Royal Mail HotelDyrelivet tæller både kænguruer, koalaer, wallabies, myrepindsvin og possums samt et rigt fugleliv med over 200 arter. Besøg Brambuk Aboriginal Living Cultural Centre, beliggende ved Visitor Centre; her kan I få et kort over de steder, der er et besøg værd samt flere informationer om deres spændende historie.

Uanset årstid er bjergene indtagende, men foråret (oktober til november) blænder måske nok mest med et farvestrålende tæppe af vilde blomster.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.