• COMO The Treasury, Perth
 • Heritage balkonværelse på COMO The Treasury, Perth
 • Restauranten Wildflower, COMO The Treasury, Perth
 • Shambhala Spa - velvære på COMO The Treasury, Perth

COMO The Treasury, Perth, Australien

Overvældende smukt luksushotel i historiske rammer i Perth, Western Australia

COMO The Treasury, Perth
Læs mere

COMO The Treasury i det historiske hjerte af Perth er nok et af de flotteste hoteller i Australien fyldt med elegance og forkælelse. 20 m indendørs pool og spaoplevelser i særklasse venter, når I kommer hjem fra byen. 

Ankomst lounge på COMO The Treasury i PerthAllerede når I står foran COMO The Treasury på Cathedral Square i Perth, fornemmer I, at her venter en særlig oplevelse. Foran jer står smukke bygninger fra midten af 1800-tallet. De victorianske facader stråler og er klar til at fortælle om deres historie som bl.a. tidligere regeringsbygninger. Kom indenfor. 

Cabinet værelse på COMO The Treasury, PerthImponerende smuk renovation med respekt for historien 

Inden for møder I en formidabel skønhed og harmoni, hvor man igen og igen overvældes af de smukke detaljer og ikke mindst den storhed, der samtidig fylder de historiske rum. 

Restauranten Wildflower, COMO The Treasury, PerthCOMO The Treasury er nemlig renoveret med 100 % respekt for de historiske rammer. I virkeligheden spreder COMO The Treasury sig over 3 historiske bygninger, der nu er forbundet. Hvor mange andre hoteller i tilsvarende bygninger kun har bevaret skallen, men totalt omformet det indre, så har COMO The Treasury bevaret de store ruminddelinger fra de gamle regeringsbygninger. 

Alt er indrettet i med gennemførte sans for skønhed og stemning og afstemte farver, så de topmoderne faciliteter går hånd i hånd med bygningens oprindelige sjæl.

Badeværelset i et balkonværelse på COMO The Treasury, Perth48 værelser og suiter

COMO The Treasury har 48 smukke værelser og suiter, der i størrelse spænder fra 55 m2 til 120 m2. Enkelte værelser har balkon. Der er gratis Wi-Fi på hele hotellet og valet parking, hvis I kommer i egen bil. 

En del af COMO The Treasury i Perth har været overdådigt smukt postkontorRestauranter på COMO The Treassury

Når sulten melder sig, byder COMO The Treasury sig til med to unikke oplevelser. Øverst med enestående udsigt ligger Wildflower med moderne køkken skabt på sæsonens råvarer, mens Post i stueetagen er et osteria med moderne italiensk køkken. 

Restauranten Post i COMO The Treasury, PerthNavnet Post er på ingen måde tilfældigt. Denne bygning var tidligere et postkontor. Nyd det overdådige rum, som er intet mindre end en arkitektonisk perle. Forestil jer, hvordan her førhen sydede af aktivitet. Når I sætter jer til bords, sker det i det tidligere frankeringsrum. 

Tørsten kan I desuden få stillet i The Treasury Lounge og Bar.

Poolen på COMO The Treasury, PerthVerdensklasse spa på COMO The Tressury

COMO The Treasury er mere end smukke rammer. Hotellet lægger også op til at nyde det gode liv og lade sig forkæle i den fortrinlige spa COMO Shambhala Urban Escape. Her er mulighed for afslapning med en række velvære-behandlinger og for aktivitet i fitnessrum og den 20 m lange indendørs pool.

Udsigten fra den udendørs del af restauranten Wildflower på COMO The Treasury, PerthGåafstand til seværdigheder i Perth

COMO The Treasury er ikke bare en smuk og harmonisk base for at opleve Perth. Hotellet ligger også perfekt for at udforske byen. I er nemlig i gåafstand til byens seværdigheder, Swan River, Langley Park og Kings Park.

 
Peter Møller

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.