Sal Salis, Cape Range National Park, Australien

9 luksustelte mellem outback og koralrev I Western Australia

Læs mere

På sandklitterne oven for Ningaloo Reef i Western Australia ligger luksuscampen Sal Salis med blot 9 telte. Til den ene side er et af verdens største koralrev med hvalhajer og pukkelhvaler. Til den anden outbacken med spektakulære kløfter.

Luksus behøver ikke være guldvandhaner og butlere med hvide handsker. Nogle gange er luksus en følelse. Dér, hvor unik beliggenhed suppleres af en lige så unik stemning. Sådan et sted er Sal Salis ved Ningaloo Reef.

Nyd solnedgangen fra hængekøjen i dit luksustelt på Sal SalisLuksustelte mellem outback og rev I Western Australia

Her på strandens klitter kunne der godt være bygget et luksushotel med det hele, men i stedet er her blot 9 safaritelte med terrasse, store senge og toilet. Campingliv tilsat god komfort, så I nyder at være i ét med naturen. 

Svøm med en hvalhaj i havet ud for Sal SalisKoralrev, hvalhajer og pukkelhvaler 

Lad os starte med at gå hen over klitterne mod vandet. Det 280 km lange koralrev Ningaloo Reef begynder få meter ude, og her er alt, hvad I kan drømme om af farverige fisk og koraller. Sejl evt. i kajak til Blue Lagoon, der er et 5 m dybt naturskabt "akvarium" med store stimer af fisk, revhajer og skildpadder. 

Fra april til juli er det sæson for havets største fisk, hvalhajen, som I kan svømme med. Senere fra juni til november kommer en anden af havets kæmper forbi på sin store migration, nemlig pukkelhvalen. 

Mandu kløften i Cape Range National Park ved Sal SalisOutbackens kløfter i Western Australia

På land er Sal Salis perfekt beliggende for udflugter i Cape Range National Park, der har spektakulære kløfter og et rigt dyreliv med emuer, varaner, røde kænguruer og deres langhårede fætre ruros (wallaroos). Dyrelivet er så rigt, at det er forbudt at køre her efter mørkets frembrud for at beskytte dyrene. 

Hygge ved hovedteltet på Sal SalisSundowners, hygge og fælleskab

På Sal Salis kan I tage på udflugt med guide både på revet og i outbacken. Senere sørger personalet for hyggen med sundowners og lækre canapeer. De kan indtages på toppen af Cape Range eller på sandklitterne, mens I nyder solnedgangen sammen med de få andre gæster. 

Det er et af de tidspunkter, hvor I virkelig nyder at være på rejse til Australien. Og tidspunktet, hvor I glæder jer til, hvad kokken på Sal Salis har kreeret denne dag. Lokale råvarer med særlig fokus på alt godt fra havet akkompagneres af de bedste vine fra Western Australia. Og alt er inkluderet. 

Sal Salis, Ningaloo ReefDe 9 luksustelte på Sal Salis

De 9 luksustelte på Sal Salis ligger, så de glider ind i naturen, og hele lejren kører på solenergi. Alle telte står på en platform af træ, så I får optimal udnyttelse af havets brise. Her er badeværelse med toilet og vifte i loftet, men ingen tv, minibar eller larmende aircondition. Af samme grund holder lejren lukket i den australske sommer, hvor det er for varmt. Ferie på Sal Salis sker i det danske sommerhalvår. 

Alle telte på Sal Sallis har plads til en ekstra opredning. Et enkelt telt har udvidet overdækket terrasse med plads til 2 ekstra personer, der kan sove i hængekøjer.

Ring og hør priser

Tal med jeres rejserådgiver om Sal Salis campen og hør, hvordan I kan få skræddersyet en rejse, der går hertil. 

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.