• Slap af i en hængekøje på Maldiverne
 • Dykning ved Great Barrier Reef
 • Nyd en picnic på en eksotisk strand

Badeferie og afslapning

Håndplukkede hoteller på eksotiske øer og strande - for par og familier

Håndplukkede badeferier

Mauritus, Seychellerne og Maldiverne i Det Indiske Ocean

Paradisøerne i Stillehavet: Fransk Polynesien og Cook Islands

Østens eventyrlige strande og luksus i Dubai og Oman

Caribien og Mexicos caribiske kyst

Badeferier med spa, gastronomi og forkælelse

Læs mere

Nyhavn Rejser har afprøvet og håndplukket hoteller og resorts på eksotiske øer og strande verden over. Tal med vores rejserådgivere om en badeferie væk fra masseturismen for både par og familier.

SIKKERHED FOR DEN BEDSTE BADEFERIE

Vores rejserådgivere har været på verdens bedste strande og smukkeste tropeøer på studieture og på private strandferier. De har prøvet restauranter og spabehandlinger. Boet på værelserne. Talt med personalet. Prøvet snorkling og dykning på lokale koralrev. Udforsket evt. byer i nærheden. Og afprøvet lokale udflugter. 

Efterfølgende har de sorteret hårdt i alt, hvad de har set. Resulatet er, at I kan holde ferie ved stranden i sikker forvisning om, at I giver jer selv den bedst tænkelige badeferie. 

Paradisøerne i Stillehavet: Fransk Polynesien og Cook Islands

Bora Bora, Tahiti og Moorea i Fransk Polynesien. Rarotonga og Aitutaki i Cook Islands. Bare navnene sætter billeder i gang med smukke laguner og svajende palmer. Tal med vores eksperter om ferie på Stillehavsøerne.

Ferie ved Østens eventyrlige strande

Badeferie i Thailand, Malaysia, Vietnam, Bali ... Vidunderlige strande, skøn mad og fantastisk asiatisk kultur. Nyd udvalgte resorts for både par og familier. 

Luksus i Dubai, Abu Dhabi og Oman 

Lidt tættere på finder I Dubai og Oman med luksushoteller, shopping og masser af forkælelse for store og små. Skønne pools, dejlige strande og mange aktiviteter fra ørkensafari over Ferrari World og vandlande til champagne i verdens højeste bygning, Burj Khalifa. 

Udvalgte hoteller til badeferie i Europa

Nyd en ekstraordionær badeferie i Italien, Spanien eller Grækenland, hvor Nyhavn Rejser har gennemsøgt alt fra olivenlunde til vulkanøer for at finde de bedste resorts og strandhoteller. Oplev f.eks. det autentiske Mallorca eller den græske ø Kreta væk fra den store turisme. 

BadeFerie i Caribien eller Mexico

Hør om rejser til udvalgte paradisøer i Caribien og Mexicos caribiske kyst med Isla Holbox, Playa del Carmen og Tulum med små bungalowhoteller og luksuriøse all inclusive resorts. 

Atoller og tropeøer i Det Indiske Ocean

Nyhavn Rejser er eksperter i rejser til Mauritius, Seychellerne og Maldiverne. Hør også om badeferie på Zanzibar evt. kombineret med safari i Afrika

Udvalgte badeferier

Se alle badeferier og filtrer på destination og sæson - klik her

Få hjælp til Rejsen

Nyhavn Rejser er eksperter i badeferie til det meste af verden. Vi udvælger hoteller og resorts for deres stemning og beliggenhed for både par og familier. Hør om strandene, årstiderne, stemningen og muligheder i lokalområdet. Få overblik over restauranter, spa, service og kategorier af værelser. Rejser I med børn, så få mere at vide om aktiviteter, evt. familieværelser, vandets og strandens beskaffenhed m.m. Fortæl om jeres ønsker og få netop den badeferie, som I drømmer om. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.