• Burmesisk kvinde i Sangklaburi
 • Farverige kvinder i Colombo
 • Hinduer i Malaysia bærer offergaver til Batu grotte templet under Thaipusam festivalen
 • Oplev det fantastiske grotte system Tu Lan ved Tan Hoa, Phong Nha-Ke Bang National Park

Derfor med Nyhavn Rejser til Asien

Håndplukkede eventyr fra Omans strande til Borneos jungle

Hvad kan en udflugt i Dubais ørken have tilfælles med en sejltur gennem Borneos regnskov? Hvordan kan to rejser til solen på Phuket være vidt forskellige? Hvad er det, der hæver en rejse til Asien ud over det forudsigelige og almindelige?

Munke i Sangklaburi, ThailandDet ligger i holdning og ekspertise hos dem, der planlægger jeres rejse til Asien. Det handler om evnen til at lytte til jeres ønsker. Finde ind til kernen af det, I drømmer om. Give de gode råd og den rigtige inspiration – også til ting, I måske aldrig har drømt om. Og det ligger ikke mindst i deres egen passion for selv at tage på unikke rejser. 

Kvinde ved poolen på Sanak Retreat, BaliVæk fra de mange. Tæt på det autentiske! 

I Nyhavn Rejser søger vi altid de unikke oplevelser. I skal væk fra alfarvej og de store turiststrøg, for at komme tæt på det autentiske. 

Nogle steder handler bare om at søge hen i næste bugt på en solskinsø. Andre steder handler det om at holde sig væk. Og så er der alle de steder, hvor en særlig rute eller en særlig turguide kan gøre hele forskellen. De skal bare findes. 

Kør gennem Burmas højland til Inle på cykel og mød de lokaleDe små ting, der gør den store forskel

Tag Inlesøen i Burma (Myanmar). Langt de fleste ankommer ad landevejen i bil. Hvorfor ikke stige ud og hoppe på en cykel det sidste stykke? Ud ad små veje, ind gennem landsbyer. Få lydene og duftene og de lokales smil med. Alt det, der aldrig trænger gennem ruderne i bilen. 

Tag Cu Chi-tunnelerne i Vietnam. Hvorfor bumle af sted ad en kedelig landevej, når I kan få luft i håret i en speedbåd på Saigon-floden? 

Oplev dyrelivet ved Kinabatanganfloden. Bl.a. en gibbonnerTag Kinabatang-floden på Borneo. De fleste sejler direkte til Sukau og klumper sammen der i 2 nætter. Del det op i stedet med en overnatning på vejen. I får meget bedre tid til regnskovens landsbyer og dyreliv. Og nu vi er ved de gode råd på Borneo: Hvis I kan, så fortsæt helt ind til regnskovens hjerte i Danum Valley. 

Bun Cha i VietnamVi kunne blive ved. Der er f.eks. himmelvid forskel på at gå med en almindelig turistguide rundt mellem Hanois gadekøkkener og at gå med den passionerede madblogger mr. Tu, som vi har fundet. Og der er kæmpe forskel på at have en chauffør på Sri Lanka, der stopper ved det, I gerne vil opleve, frem for butikker, der giver ham provision. Små ting, ja, men så meget større oplevelser. 

Oplev de kæmpe komodovaraner på Rinca og selve Komodo i IndonesienTænk nyt. Se mulighederne. Oplev!

Alt for mange får deres rejse til Asien skabt over en standardskabelon. Desværre. Dels er det jo langt fra sikkert, at det, der interesserer andre, også interesserer jer. Dels bliver mange rejser så forudsigelige. 

Mange ser f.eks. Bali som badedestination. Synd. I kan udforske nationalparker, templer, kultur, koralrev og tage på cruise videre til komodovaraner og paradisøer. På jeres egen båd! 

Trekking i junglen i Umphang i ThailandOgså rejser til Thailand skæres ofte over samme læst. Måske lidt Bangkok og så en strand eller to. Det er fantastisk, virkelig, men Thailand er også tæt jungle, kæmpe søer, etniske minoriteter, bjerge og gribende historie. I kan gå i dagevis i regnskoven, bade i vandfald og varme kilder, sove i vildnisset … Og så tage til stranden.

Igen: Vi kunne blive ved. Der er så mange muligheder, hvis man bare opsøger dem. Finder det bedste. Og sorterer alt det fra, der måske nok ser godt ud på Google, men som falder med et brag, når man står der. En oplevelse, vi allerede har taget for jer, når vi taler sammen. 

Der plukkes blade i teplantagerne i Cameron Highlands i MalaysiaFå skræddersyet en rejse til Asien

Efter alle de eksempler vender vi tilbage til start. Til jeres mulighed for at tale med en rejserådgiver i Nyhavn Rejser, der ikke bare ved en masse, men som også har en holdning til det, han eller hun præsenterer for jer. Få inspiration i alle de rejseforslag, I kan se på hjemmesiden, men husk, at det kun er forslag. Den endelige rejse vil altid afhænge af, hvad I gerne vil opleve. Og måden, I vil opleve det på.

Se vores mange forslag til rejser i Asien - klik her!

Asien er også skønne resorts på Maldiverne. Se "Derfor med Nyhavn Rejser til Paradis".  

 

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.