• Jungle Fish Pool Bar på Chapung Sebali har en afsides beliggende i Ubuds regnskov på Bali
 • Spektakulær udsigt fra soveværelset i Deluxe Suite på Chapung Sebali
 • Morgenstund ved infinity poolen på Chapung Sebali, Bali
 • Spis morgenmad eller nyd et veltillavet aftenmåltid på Jungle Fish Restaurant – en fusionsrestaurant med danske og balinesiske præg på Chapung Sebali
 • One Bedroom Villa med privat have inkl. pool og solsenge på Chapung Sebali

Chapung Sebali, Ubud, Bali

Dansk design møder balinesiske traditioner i Balis frodige højland

Chapung Sebalis jacuzzi er til fri afbenyttelse af hotellets gæster på Bali
Læs mere

Kan man blive høj af mad? Ja, hvis I indtager den på Jungle Fish Restaurant på Chapung Sebali. Glæd jer til en helt unik stemning, og resortets store infinity-pool, måske Ubuds bedste.

Chapung Sebali er beliggende i en frodig have på BaliBæredygtigt boutiquehotel med dansk design 

Chapung Sebali er et dansk designet boutiquehotel med en drømmende smuk beliggenhed højt oppe i et frodigt landskab af jungle, bakkedrag og rismarker.

Stilen er et miks af Skandinavien og Bali. Alt er lækkert og indbydende. Rene linjer, funky farver og den helt rette belysning. Selvom I kun er ca 20 minutters kørsel fra Ubud, emmer alt her af fred og forkælelse. Her er også fokus på miljøet, hvilket ses ned til i detaljen. End ikke sugerørene i jeres cocktails er lavet af plastik.

One Bedroom Villa med privat have inkl. pool og solsenge på Chapung SebaliUbuds hippeste poolområde

Glæd jer til resortets store infinity-pool, der af mange betragtes som Ubuds bedste med sit uimodståelige miks af poolbar, fredfyldte omgivelser og flotte udsigt. Her er også en separat børnepool til de mindste.

Spektakulær udsigt fra soveværelset i Deluxe Suite på Chapung SebaliVilde suiter og villaer

Chapung Sebali har Deluxe Suiter på 60-80 m2 med udsigt til dalen, og fås både med og uden egen pool.

Villaerne tæller One-Bedroom Pool Villa på 300 m2 med egen have og pool, mens Two-Bedroom Pool Villa især henvender sig til familier og venner, der rejser sammen. Alle værelser er indrettet smagfuldt med skandinaviske design- og møbelklassikere fra gulv til loft og holdt i underspillede jordfarver, der harmonerer med de frodige omgivelser uden for vinduerne.

I har også mulighed for at bo i The Residence på 600 m2 med to pools, der er Ubuds måske flotteste villa.

Spis morgenmad eller nyd et veltillavet aftenmåltid på Jungle Fish Restaurant – en fusionsrestaurant med danske og balinesiske præg på Chapung SebaliHøj på gourmet og hemmelige cocktails

Kan man blive høj af mad? Ja, hvis I indtager den på Jungle Fish Restaurant, der gør sig i et fusionskøkken – Middelhavet møder Asien – med udsigt over Wos River Valley. I har også frit udsyn til det åbne køkken, hvilket kun understreger den høje kvalitet. Her er intet fejet under gulvtæppet! Maden er lokal, økologisk, og hele pakken er umådeligt hyggeligt indrammet af designerlamper og levende lys.

Infinity poolen ved Jungle Fish Pool Bar på Chapung Sebali, BaliEller glid ned i poolbaren på Jungle Fish Pool, der fra en stilet swim-up bar serverer cocktails og snacks under åben himmel, mens I nyder loungemusikken og den fantastiske udsigt

Gå heller ikke glip af hotellets speakeasy bar, The Blind Pig, der med sit underspillede retrodesign med møbler i blød velour, billardbord og bardisk i glødende varm kobber er som taget ud af forbudstidens amerikanske smugkroer. Om aftenen ledsages de gode cocktails og tapas af et cool jazz-soundtrack. 

Chapung Sebali har både spa- og yogafaciliteter, som hotellets gæster kan nyde glæde afSpa, fitness og yoga

Shapung Spa tilbyder et væld af skønhedsbehandlinger fra traditionel balinesisk og ayurvedisk massage til shiatsu, aromaterapi, body scrubs, ansigtsbehandlinger, manicure m.m. Der er også en flot indrettet og fuldt udstyret Shapung Gym til de, der vil holde formen under ferien. Endelig kan I booke en yoga-time morgen og aftenen med udsigt til bjergene og junglen.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.