• Poolvilla på Damai Lovina Bali
 • Yoga på Damai Lovina Bali
 • Tjener ved poolen på Damai Lovina Bali

The Damai, Lovina, Bali

Skønhed, idyl og gastronomi

Nyd udsigten fra poolvillaen på Damai Lovina Bali
Læs mere

Få timer fra lufthavnen, lysår fra hverdagen. The Damai er et eksklusivt boutique-resort på en frodig klippeskråning med udsigt over Balis nordkyst. At bo her er en oplevelse ud over det sædvanlige.

Poolen på The Damai Lovina, BaliET PERSONLIGT BOUTIQUE-HOTEL

Hvis Damai føles mere som et hjem end et hotel, skyldes det måske, at det engang var det. Resortet startede som en drøm om at bygge et hus på bjergtop, da den danske reklamemand Nils Normann i 90’erne faldt over landsbyen Kayuputih i Balis højland. Damai har siden udviklet sig til et luksusresort, men bevaret sin intime atmosfære. Fra de små haver til samlingen af antikviteter, føles det mere som at bo hos end ven end på et hotel. Hvis altså din ven råder over et staff på 100 venlige balinesere!

Damai Lovina, BaliDANSK-BALINESISK STILSTUDIE

Damai betyder ”fredfyldt” på balinesisk og er designet af den danske arkitekt Bibi Holm, der med inspiration fra den balinesiske arkitektur har skabt rammerne til en ferie ud over det sædvanlige. Bo enten i Damais hyggelige bungalows, enkelt indrettede med udendørs badeværelse og masser af antikviteter, ædeltræ, fine tekstiler og charme - eller bliv forkælet af butlere i en af de nye overdådige poolvillaer, der hører til blandt øens ypperste hoteloplevelser.

Umah Raja villa værelse på Damai Lovina Bali15 LUKSURIØSE VILLAER

Damai har 15 villaer i fem størrelser. Vælg mellem garden villa, seaview villa eller pool villaer med 1-3 soveværelser. Alle villaer er udstyret med lounge-område og terrasse/balkon. Enkelte har privat pool og seaview villa har også badeværelse med jacuzzi under åben himmel. Der er 24-timers roomservice.

Gourmet på Damai LovinaBALINESISK BRASSERIE

Glæd jer til delikate nyfortolkninger af det traditionelle balinesiske køkken eller genopdag klassiske internationale retter med et tropisk twist. The Damai Restaurant disker op med et gourmetkøkken, der i årtier har været anerkendt som noget af regionens ypperste med øko-råvarer fra resortets egen farm.

Garden Villa på The Damai 4+ i LovinaSPA MED KONGELIG BEHANDLING

The Spa tilbyder en bred vifte af skønhedsbehandlinger og massage. Som noget særligt bruges kun økologiske produkter baseret på opskrifter fra Solo på Java, der oprindeligt var forbeholdt kongefamilien. Spaen tilbyder også hudpleje og manicure, der gør dig smukkere helt ud til fingerspidserne. 

Damai Lovina, BaliAKTIVITER OG UDFLUGTER

Resortet er et oplagt udgangspunkt til at udforske Balis uspolerede nordlige højland, der er kendt for sine vandrestier, vandfald og store søer. I kan også booke en Morning Dolphin Tour, snorkle ved Menjangan eller Tulamben, samt vandre på en guidet tur til Santhiphala-vandfaldet. Endelig er der mulighed for at besøge lokale hot springs og komme tæt på balineserne på en guidet tour til lokale markeder.
Hver fredag og søndag er der desuden gratis yogaundervisning med en erfaren instruktør. Glæd jer også til afternoon tea, der serveres hver dag kl 16 med britisk punktlighed.

Se rejsebrev: Når freden sænker sig over Bali

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.