• Tid til forkælelse og afslapning på stranden ved The Menjangan på Bali
 • Udsigt fra Bali Tower Restaurant ved The Menjangan på Bali

The Menjangan, Bali

Smukke strandvillaer og lodges i nationalparken

Beach villa på The Menjangan, Bali
Læs mere

I Balis nordvestlige hjørne ligger en af øens bedst gemte hemmeligheder, det spektakulære resort The Menjangan 4*. Der er super snorkling, strande og naturoplevelser lige udenfor.

Til lands er det omgivet af den uspolerede Bali Barat National Park. Og i vandet direkte foran resortet finder man den bedste snorkling og dykning omkring Bali – måske endda noget af det bedste i hele denne del af verden.

Undersøiske eventyr

Allerede når man kigger ned i vandet fra resortets jetty, får man en fornemmelse for, at det her er lidt ud over det sædvanlige. For vandet er så gennemsigtigt, at det nærmest hiver i en som en magnet. Og hvorfor ikke bare lade sig rive med og hoppe i med maske og finner og nyde det undersøiske eventyr?

Balis bedste snorkling ved Menjangan Island

Helt unikt bliver det dog først, når man sejler ud til den ø, der har lagt navn til resortet. Snorklingen omkring Menjagan Island er en oase af koraller i forskellige afskygninger og dramatiske vægge, hvor revet forsvinder lodret ned i det dybe blå.

Marinelivet er imponerende, og det er bl.a. ikke unormalt at møde dyr som kæmpeskildpadder og små revhajer.

Udsigt fra Bali Tower Restaurant ved The Menjangan på BaliBo på stranden eller inde i nationalparken

The Menjangan er egentlig et lidt atypisk resort. For til trods for, at her kun er 20 villaer, så fordeler det sig ud over så stort et område, at det tager 10 minutter i resortets finurlige minibus at køre fra strandvillaerne til værelserne inde i nationalparken.

Det lyder måske lidt mærkeligt. Men det giver faktisk begge værelsestyper deres helt eget særpræg. med unikke naturoplevelser

Strandvillaerne

De blot 7 strandvillaer ligger så tæt på havet, at man har sand omkring tæerne fra det øjeblik, man træder ud ad døren.

Havet lige foran er fyldt med koraller, så man kan ikke bade her. Omvendt kan man stå på stranden og se fisk og koraller i det klare vand. Og når man skal bade og snorkle, går man bare over på badebroen, der ligger 2 min væk.

Beach villa på The Menjangan, BaliVillaerne er på hele 100 m2. Indretningen er en enkel fusion mellem det lokale og det moderne med stor respekt for den omkringliggende natur. Udendørs er en stor terrasse med stole, bord og en stor fat-boy, hvor man kan slænge sig og nyde beliggenheden.

Foran villaen har I jeres egne solstole, som nemt kan flyttes fra solen eller parasollen til træernes svalende skygge.

På cykeltur fra The Menjangan på BaliMonsoon Lodge inde i skoven

Ca. 10 minutters kørsel inde i nationalparken gemmer Monsoon Lodge på en ganske anderledes oplevelse. Under skovens træer og centreret omkring en stor pool ligger 12 deluxe værelser og 2 suiter i harmoni med naturen.

Direkte uden for døren kan I spotte parkens dyreliv, der ikke mindst gemmer på en hel række unikke fugle. At bo her giver nærmest associationer til den afrikanske savanne.

Tid til forkælelse og afslapning på stranden ved The Menjangan på BaliTal med vores Balieksperter om rejser til The Menjangan - et natureventyr på jeres rundrejse på Bali.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.